Празднік біатлона прадалжаєтся! Валя із бронзовою медалькою! Ура-ура!!!
Викладу ще фотки із сайту ФБУ (
Федерация биатлона Украины / официальный сайт)
Наша мініатюрна Валюша:
Усі результати:
І
ндивідуальна гонка, 15 км
Жінки
4 грудня
1. Дар’я Домрачева (Білорусь) (0+0+1+1) 46:43.6
2. Кайса Макаряйнен (Фінляндія) (0+1+1+0) +27.9
3. Валя Семеренко (Україна) (0+0+0+0) +38.1
...
14. Юлія Джима (Україна) (0+0+0+1) +3:46.5
36. Ольга Абрамова (Україна) (0+1+1+0) +5:23.4
39. Наталія Бурдига (Україна) (1+0+0+2) +5:56.3
51. Анастасія Меркушина (Україна) (1+0+1+0) +7:15.3
59. Юлія Журавок (Україна) (1+1+0+0) +7:43.1
Прес-конференція:
В финишном створе
Інтерв"ю:
Валя Семеренко: Никак не удавалось «найти» стрельбу
Повне відео гонки:
Валентина Семеренко принесла у скарбничку збірної України другу медаль Кубка світу. На етапі в Естерсунді українка фінішувала з третім результатом, пропустивши вперед Дарью Домрачеву і Кайсу Макаряйнен.
При цьому відзначимо, що на відміну від інших сьогоднішніх призерок, Валя пройшла всю дистанцію без жодного промаху, однак посперечатися у швидкості з ними не змогла. Як результат - від феноменальної білоруски наша спортсменка відстала на 38.1 секунди, а від срібної медалі - на 10.2 секунди.
Що стосується інших представниць України, то по ходу гонки на місце в першій десятці претендувала Юлія Джима, яка припустилася всього одного промаху. Проте показавши не найкращу свою швидкість у підсумку зайняла 15-е місце.
Також кубкові очки вдалося заробити Ользі Абрамовій з 37-м результатом і Наталії Бурдизі, яка прийшла на фініш 40-ю. Що стосується дебютанток змагань найсильніших біатлоністок - Анастасії Меркушиної і Юлії Журавок, то вони показали 51-й і 59-й час відповідно.
@Rio, нікакого шока – просто вгадала ))))
Цитата:
Коментар від wwa
Я не знаю как в остальном, а касательно биатлона, @Jolie похоже покруче Ванги предсказывает
|
Та ну, я нє валшебнік, я тока учусь ))). От мужиків прєдсказувати набагато важче ))).
Цитата:
Коментар від EZ
На сегодняшний день в женском биатлоне не так много явных лидеров, так что с предсказаниями значительно проще чем 3-4 года назад, когда как минимум 2 десятка спортсменок с одинаковой вероятностью могли зайти в призовую тройку
|
Все вірно, із цією тезою повністю погоджуюсь, однак явні лідери теж провалюються. От Габі Соукалова у минулому сезоні має Малий Кришталевий глобус у цій дисципліні – і де вчора була Габі Соукалова? Доротея Вірер прогресує семимильними кроками і стріляє відмінно – і вчора не вийшла на старт, а якби вийшла, то б за першу п’ятірку позмагалась би. Оберхофер і Екхофф вчора провалились – а могли б і більше.
Загалом Домрачева і Макарайнен – це спортсменки із «іншої» планети: у них така швидкість та природні дані, яких нема більше ні у кого. Всі решта – це «друга ліга», у якій із десяток спортсменок можуть змагатись на рівних. Однак і у них бувають провали.
Тим більше, спрогнозувати індивідуалку із 4-ма рубежами може й простіше, ніж короткий спринт, де можуть бути несподіванки. Та й погода вчора була безвітряна, не те, що у мужчин, де, як пам’ятаєте, мазали всі, крім Свендсена. Це теж ваговий фактор.
Цитата:
Коментар від Rio
А в биатлоне тотализатор есть? Jolie могла бы неплохо зарабатывать .
|
Я подібною штукою (прогнозами) балуюсь на сайті ФБУ, правда, безвозмєздно ). Загалом я не гравець і до всяких ігор цілком байдужа, але ідея цікава ).
Цитата:
Коментар від wwa
Джул появится, - вот удивится наверное вектору развития темы в мировом биатлоне
|
@wwa, я взагалі тішуся, що крім нас з вами тут ще хтось намагається писати і тема живе, незважаючи ні на що ;-).
Добавлено через 13 минут
Цитата:
Коментар від EZ
А вот интересно: сколько еще наша сборная сможет продержаться на таком высоком уровне при помощи голого энтузиазма.
Уже в нескольких источниках (за последнее время) проскакивали заметки о скажем так неудовлетворительном финансировании именно сборников и проблем с визовым сопровождением.
|
@EZ, я Вам скажу, якби не президент ФБУ Володимир Бринзак, то невідомо якби все відбувалось. Це реально толковий менеджер, на якому тримається не тільки збірна, а й робота в регіонах. Він і спонсорів шукає, і з телебаченням про трансляції домовляється, і призові вибиває, і з органами державної влади про матеріальні блага для спортсменів і тренерів. Держава не в стані повністю фінансувати збори (лише на 50%), тому решта коштів оплачують спонсори. А без них ніяк, так як Україна, за попередні заслуги, отримала цього року більшу квоту на спортсменів – 6 чоловіків і 6 жінок цього року виступають у Кубку світу. З візами у спортсменів теж проблеми, тому й тренуються збірники у країнах СНД, так як всі змагання цього року проходять у зоні ЄС.