Après Ski горнолыжные разговоры |
19.02.2010, 17:16
|
#371 (посилання)
|
Swell Lady
Зараз: поза форумом
Снаряга: Armada TST 2013, Elan Twist 2011
|
В этом сезоне каталка всегда под вопросом из-за погоды
|
|
|
19.02.2010, 17:44
|
#372 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Völkl | Supersport S5 Titanium | 2006–2007
|
Каталка будет отличная. Едте и не переживайте. Снега настреляно достаточно.
Тем более что прогнозы даются по нижним станциям (900 м.). На верхние станции делаем поправку по высоте 0.6°С на каждые 100м.
Даже при +5...+10°С можно кататься, но одежда должна быть с индексом 7000-10000!
Добавлено через 2 минуты
Цитата:
Коментар від Maxim_
А какие прогнозы по г. Тростян на начало и середину марта? Есть ли вероятность повторения прошлого года с классным снегом в середине марта? Можно ли надеятся на "... хороший сибирский антициклон ..." с 23 февраля?
Очень актуальный вопрос, а то по разным причинам поездка откладывалась, а сейчас смотрю, что Тростяна мне в этом году не видать. А очень хотелось бы ...
|
Рано пока прогнозировать середину марта... Да и первая неделя очень изменчива. Есть данные как о плюсе так и о минусе. Ждем прогнозов со среды.
|
|
|
24.02.2010, 10:49
|
#373 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Добрый день. Дождался среды и с не терпением жду Ваших прогнозов на 4-8 марта по Тростяну. На всех доступных мне погодных информерах вроде как погода нормальная, с небольшим минусом и снежком. Но хотелось бы услышать мнение профессионалов. Заранее спасибо.
|
|
|
24.02.2010, 10:53
|
#374 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: elan gsx FIS Waveflex plate 182 Mercedes 1320
|
Цитата:
Коментар від Vredinka
В этом сезоне каталка всегда под вопросом из-за погоды
|
но воскресенье было отличным :ok: 21,02
|
|
|
24.02.2010, 10:59
|
#375 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: калярові...пласмасові
|
Цитата:
Коментар від Maxim_
Добрый день. Дождался среды и с не терпением жду Ваших прогнозов на 4-8 марта по Тростяну. На всех доступных мне погодных информерах вроде как погода нормальная, с небольшим минусом и снежком. Но хотелось бы услышать мнение профессионалов. Заранее спасибо.
|
Забудь. Ніякого тростяну 4-8 березня не буде. Навіть якщо випаде метр з жахливим циклоном - його на 2-3 дні вистачить. Шансів шо це буде 4-8 -сам розумієш... Товщина покрову дуже мала зараз і це не сприяє лежанню всього, що на нього впаде. А головне не читай пости про погоду з тростянкома...
|
|
|
24.02.2010, 11:24
|
#376 (посилання)
|
Новичок
|
Цитата:
Коментар від rosty
Забудь. Ніякого тростяну 4-8 березня не буде. Навіть якщо випаде метр з жахливим циклоном - його на 2-3 дні вистачить. Шансів шо це буде 4-8 -сам розумієш... Товщина покрову дуже мала зараз і це не сприяє лежанню всього, що на нього впаде. А головне не читай пости про погоду з тростянкома...
|
Дякую за думку.
Але розумієш, є дуже велике бажання попасти та катнути саме на Тростяні. Мені метровий шар снігу та надовго не потрібен… сантиметрів так 70-80 і саме в ці дні було б достатньо . Тим погодним інформерам якими користуюсь я довіри небагато, хоч прогнози і обнадійливі. Тому і звертаюсь тут, так би мовити, за інформацією з приватних джерел
|
|
|
24.02.2010, 12:41
|
#377 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: калярові...пласмасові
|
Цитата:
Коментар від Maxim_
Дякую за думку.
Але розумієш, є дуже велике бажання попасти та катнути саме на Тростяні. Мені метровий шар снігу та надовго не потрібен… сантиметрів так 70-80 і саме в ці дні було б достатньо . Тим погодним інформерам якими користуюсь я довіри небагато, хоч прогнози і обнадійливі. Тому і звертаюсь тут, так би мовити, за інформацією з приватних джерел
|
За останні роки проблема тростяна не відсутність снігу , а вітер в той час коли падає сніг-мабуть це вже тенденція від глобального. Його тупо здуває. От і зараз дивлюсь відгуру-на середу 3 -го: мінуси, опади, і одночасно вітер до 6 м\с. А снов форкаст часто дає прогноз надто оптимістичний. Я погоджуюсь, що тростян і целяк речі які в одній тарілці дууууже смачні, але таку страву подають дедалі рідше-від чого голод несамовитий.
|
|
|
24.02.2010, 13:19
|
#378 (посилання)
|
Новичок
|
Цитата:
Коментар від rosty
За останні роки проблема тростяна не відсутність снігу , а вітер в той час коли падає сніг-мабуть це вже тенденція від глобального. Його тупо здуває. От і зараз дивлюсь відгуру-на середу 3 -го: мінуси, опади, і одночасно вітер до 6 м\с. А снов форкаст часто дає прогноз надто оптимістичний. Я погоджуюсь, що тростян і целяк речі які в одній тарілці дууууже смачні, але таку страву подають дедалі рідше-від чого голод несамовитий.
|
Згоден на всі 100%. На оф.сайті Тростяна форумчанин виклав один з погодних інформерыв (не знаю чи можно тут, але ось адреса: Славское, прогноз погоды на 14 дней). Якщо дивитись на сьогодні, то прогноз відповідає дійсності (тобто фото з вебки з температурою +5). На той період, який я планую, досить оптимістичний прогноз, сніжок і майже без вітру. Отже « … надежда есть, она не может не есть …»
|
|
|
25.02.2010, 10:53
|
#380 (посилання)
|
Two beer or not two beer?
Снаряга: Лыжи. Любимые:)
|
Цитата:
Коментар від rosty
Забудь. Ніякого тростяну 4-8 березня не буде... А головне не читай пости про погоду з тростянкома...
|
Ого, у нас появился человек, который точно знает про погоду на 4-8 березня!
Призыв не читать новости про погоду с Тростянкома вызывает как минимум удивление.
Я например утверждаю, что люди там пытаются давать максимально объективную и оперативную информацию о состоянии склонов: ..Подробнее о вэб камере на Тростяне..
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 128 | 384 | 127 (73%) | 44 (25%) | 4 (2%) |
---|
Month | 5 | 99 | 3848 | 12355 | 2398 (62%) | 1443 (37%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|