Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
24.01.2009, 10:00
|
#161 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: ......
|
Остання інфа з Букі: тількі що отримана телефонограма від засланого козачка замаскованого під форумчаніна Ryzyk
Стан трас плачевний, дуже багато здертих до землі ділянок, але на тих кусочках, на яких залишилося снігове покриття, кататись можна і треба. Станом на 9:37 температура дорівнює мнус ноль, з тенденцією до зниження Моросить легенький сніжок місцями переходящий у дощик .
|
|
|
24.01.2009, 10:05
|
#162 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
ги, теж маю оперативну інфу
по телефону з Буковеля від рятувальника :" зараз тут типу 0 градусів та траси дуже добре підготовлені. Катання класне."
не на правах реклами
|
|
|
24.01.2009, 22:21
|
#163 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Привіт усім ліжникам, минулого тижня відпочивали з друзями на Буковелі все було на початку супер... , вихідні , погода супер, траси усі відкриті.
але не так все кльово як нам здавалось, відкатавшись годинки дві ми підійшли до нашого авто і виявили що наш автомобіль повністюб обікрали причому взломів ніяких небуло
Такщо, хочу поділитись з усіма незалишайте нічого ціного у машинах, адже у Буковелі лише на перший аогляд все спокійно
насправді дор сервісу і безпеки єврпейських курортів ой як нам ще далеко
|
|
|
24.01.2009, 23:09
|
#164 (посилання)
|
Прогрессор
Снаряга: Elan Flow 6.2 2008
|
Тільки що з Буки.
Відкатали "зачотно", особливо до обіду.
Ніякого дощу!!! +4.
Підйомники працювали з 8.00.
З 8.50 до 16.30 43 підйоми-спуски (власний рекорд). Майже на всіх підйомниках крім 1 та 2 - чорнуваті аднако, ну й 3, 7 - це не для нас .
Траси зранку, зважаючи на погоду, тверда 4. З обіду "розковбас", бугри, чайники на 5Ф, кегельбан на чайник штрасе - тренувався кататися в екстремальних умовах.
Черг на 5-ці практично не було (5 хв. максимум).
На 13-му зранку постійно передавали правила, за 5-6 підйомів можна почути все .
Всім найкращі побажання, повернення зими та снігу.
|
|
|
24.01.2009, 23:34
|
#165 (посилання)
|
безстатусный
Снаряга: Elan gsx race 182.
Fischer RX Fire 165 2007,
Kellys Wandall,
Santa Cruz v10
|
кажется это не первая подобная кража на буке, где-то я уже об подобном слышал. Если многоэтажная стоянка платная, может стимулируют народ пользоваться ей?
|
|
|
24.01.2009, 23:39
|
#166 (посилання)
|
Всегда здесь.
Снаряга: Salomon Q90
|
Цитата:
Коментар від SERG_km
Привіт усім ліжникам, минулого тижня відпочивали з друзями на Буковелі все було на початку супер... , вихідні , погода супер, траси усі відкриті.
але не так все кльово як нам здавалось, відкатавшись годинки дві ми підійшли до нашого авто і виявили що наш автомобіль повністюб обікрали причому взломів ніяких небуло
Такщо, хочу поділитись з усіма незалишайте нічого ціного у машинах, адже у Буковелі лише на перший аогляд все спокійно
|
Твари!!! Уже и там отдохнуть без приключений нельзя?!
|
|
|
25.01.2009, 16:48
|
#167 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ARMADA JJ, Volkl Racetiger Speedwall SL R WC 2011, Merida TFS Trail 100-D
|
Цитата:
Коментар від DeepSilent
Если многоэтажная стоянка платная, может стимулируют народ пользоваться ей?
|
Многоэтажная стоянка бесплатная.
|
|
|
25.01.2009, 18:06
|
#168 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Armada AK JJ,
Elan Speedwave 12
Віке: KTM
|
Відгуляв в Сб на Буці, що і казати, не подобається в таку погоду кататись.
До обіду 5F була суперова, потім розчихали. Жижа чекала на всіх схилах і рілля витісняла сніжний покрів. Зачет тільки в тому, що мало народу. Після обіду надлітав мокрий сніжок, недовго, хв. 20.
Взагалом збився з рахунку по спускам, думаю 30 покрив. По коліна, знизу штани мокрі, а на стоянці болото зашкалювало десь по пятки. Рекомендую чекати наступної хвилі справжньої зими, думаю вона незагорами.
|
|
|
26.01.2009, 10:51
|
#169 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
Цитата:
Коментар від SERG_km
|
це не перший випадок, окрім лижників туда вже почали підїжжати і злодюжки. ЯК цьому запобігти ума не приложу. Паркувальники не зобовязані охороняти авто а в кожній машинці є багаато чого цікавого для злодюжок.
|
|
|
26.01.2009, 13:38
|
#170 (посилання)
|
Парапланерюга
Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
|
Ну не знаю...как по мне, так за эти выхи Буковелю полный зачет. Великолепно откатали, особенно в вокресенье-трассы до обеда вообще хорошие, потом нужно выбирать правильно.
Супер!
Я сегодня 26 янвря 22.00 опять еду, на неделю, Опель Омега, я один...пока
Кому интересно -звоните-8-067-954-17-90...если не отвечаю - значит отсыпаюсь
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 14 | 30 | 11 (58%) | 8 (42%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 136 | 575 | 79 (58%) | 55 (40%) | 2 (1%) |
---|
Month | 5 | 103 | 3823 | 12748 | 2360 (61%) | 1479 (38%) | 57 (1%) |
---|
|
|
|