![]() |
Цитата:
|
вночі похолодало і насипало АЖ 1 см свіжої крупки
|
народ!
такой вопрос из форумчан на Армаде ДжДж по 8-ке ,20.01, никто не катал? |
Цитата:
|
Юра-Байк? :)
|
Цитата:
на полном серьёзе увидел работу Армады в карве:) |
Цитата:
|
Цитата:
то лыжи сами ехали )))))) |
вже досить часто бачу Армадки на схилах Буковелю. І також звернув увагу , що зазвичай армадоводи їдуть правильно і красиво. Це я не до того щоб себе похвалити , але просто може лижа сама їде . А може лижник добре їде. А може і те і друге правильно зпівпали...
|
Цитата:
|
В понеділок-вівторок на Бук з моїми родичами приїзжав гість з Америки.Він працює в Колорадо простим дерматологом,але має десь 5 машин,3 мотоцикли,свій маленький літачок і найголовніше - невеличку дачку(як казав Голохвастов "такую этажную") десь в районі Аспену(думаю всі знають що це таке).Так от ,з його слів після відвідин Бука, - він не очікував ,що в Україні може бути такий гірськолижний курорт.
Тому всім скептикам і анті-Букам форуму раджу радіти ,що в Україні є Буковель,поменше гнати і не дивлячись ,навіть на мою ультраправу позицію, - дякувати Бені(Коломойському) за інвестиції!!! Най буде сніг! |
Цитата:
|
Цитата:
а не Клепакофф ли это был?))))))) |
а слабо було догнати і познайомитись ? ))
|
Буду на Буковелі з друзями 26-27січня, :agree:хто буде підтягуйтеся, катнемо разом:slalom:. Хто мене не знає, то розпінавальні знаки::wink:
1. Екіп, як записано в профілі. 2. Козацькі вуса, можуть бути з борульками, без бороди- не бро райдер:secret:. 3. Куртка червона з чорними вставками. 4. Якщо побачите старого дядька на трасі, що вишиває хрестиком, то я:D. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:22. |