![]() |
У темі 1 додатків
@Dobermann ,я просто став на лижі майже вчора (в 2016 році) і голодний до снігу)) Доречі,перший мій екіп був сноубордичним,чоловік сестри видав мені штани і куртку на три розміри більші ніж я...як вони в тому катають,я не знаю...))) І всьо,мене вже було не зупинити...;) Так от,Буковель для мене завжди буде найкращим і найпозитивнішим,в мене ще й досі від цієї назви тахікардія починається)) Я за цей час катав його різним,але завжди їду звідти з чудовими емоціями і отриманим задоволенням ;) Можливо,я то переросту скоро,але Буковель завжди для мене буде улюбленим місцем,де я вперше став на гірські лижі і побачив засніжені смереки ;) І якщо я,час від часу,буду реагувати позитивними емоціями на негативні відгуки на Буку - то ви не звертайте на то уваги)))
Вкладення 25746 |
@Barkas ,Я б із задоволенням,але якщо і поїду відкрити цей сезон,то десь в двадцятих числах Грудня...раніш не вийде(
|
Цитата:
|
Цитата:
|
сейчас смотрю на статус открытых трасс, лично для себя насчитал 5 открытых красных трасс, минус 15а получается 4 штуки. маленькие красные участки в расчет не беру. 15 числа откроют еще одну красную и в статусе ожидания снегопадов 11 трасс. для примера, прошлый сезон был официально открыт позже, но к средине месяца почти все красные работали.
вот делаем выводы. думал в марте катнуть недельку, но сейчас закрадываются сомнения.наверное поеду в Подобовец, или открою для себя что-нибудь новое, если будет снег, катать еще пока есть где |
@Bubbler , щось не дуже я туди хочу)) Там на кожен витяг потрібно мати окремий скіпас,а добиратись туди то ще той квест))
Додано через 1 хвилину @germanec666 ,я де логічний зв'язок між статусом відкриття трас зараз і чудовою каталкою в Березні?)) |
есть такое слово "репутация". с этим у буковеля проблема, нагло врем в декабре, в ответ, даже несмотря на самые лучше условия, люди не приезжают в марте. вот мое личное мнение и отзывы других форумчан в данной ветке. вам очень сложно доказать, что есть иное мнение, вы просто застряли в своем горнолыжном развитии в буковеле и на подготовленных склонах.
|
Кто может подсказать, каким маршрутом из Киева сейчас лучше-быстрее-безопасней добраться до Буковеля?
Добавлю - речь о поездке на автомобиле. |
поезд киев-ив-франковск, потом либо частником до буки(лучше всего), либо на рейсовом автобусе
|
Цитата:
Сейчас, говорят, чуть отремонтировали дороги. Гугл показывает 3 варианта. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:06. |