Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2019 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/13381-bukovel-sezon-2019-a.html)

Korben Dallas 09.12.2018 22:16

У темі 1 додатків
@Dobermann ,я просто став на лижі майже вчора (в 2016 році) і голодний до снігу)) Доречі,перший мій екіп був сноубордичним,чоловік сестри видав мені штани і куртку на три розміри більші ніж я...як вони в тому катають,я не знаю...))) І всьо,мене вже було не зупинити...;) Так от,Буковель для мене завжди буде найкращим і найпозитивнішим,в мене ще й досі від цієї назви тахікардія починається)) Я за цей час катав його різним,але завжди їду звідти з чудовими емоціями і отриманим задоволенням ;) Можливо,я то переросту скоро,але Буковель завжди для мене буде улюбленим місцем,де я вперше став на гірські лижі і побачив засніжені смереки ;) І якщо я,час від часу,буду реагувати позитивними емоціями на негативні відгуки на Буку - то ви не звертайте на то уваги)))
Вкладення 25746

Korben Dallas 09.12.2018 22:22

@Barkas ,Я б із задоволенням,але якщо і поїду відкрити цей сезон,то десь в двадцятих числах Грудня...раніш не вийде(

Bubbler 10.12.2018 09:07

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 335080)
@Dobermann ,я просто став на лижі майже вчора (в 2016 році) і голодний до снігу)) Доречі,перший мій екіп був сноубордичним,чоловік сестри видав мені штани і куртку на три розміри більші ніж я...як вони в тому катають,я не знаю...))) І всьо,мене вже було не зупинити...;) Так от,Буковель для мене завжди буде найкращим і найпозитивнішим,в мене ще й досі від цієї назви тахікардія починається)) Я за цей час катав його різним,але завжди їду звідти з чудовими емоціями і отриманим задоволенням ;) Можливо,я то переросту скоро,але Буковель завжди для мене буде улюбленим місцем,де я вперше став на гірські лижі і побачив засніжені смереки ;) І якщо я,час від часу,буду реагувати позитивними емоціями на негативні відгуки на Буку - то ви не звертайте на то уваги)))
Вкладення 25746

Спробуйте Драгобрат. Вас приємно вразить)

vasyl 57 10.12.2018 09:24

Цитата:

Коментар від Ostrovityanin (Коментар 335020)
Да,цены не дешевые,но их порядок,как и состояние и открытие трасс,можно промониторить до поездки,а не по факту на месте узнавать и удивляться

Так и я о том же, зайдите на сайт Буковеля и посмотрите статус красной трассы 15А - открыта, но ее сверху даже не начали оснежать.

germanec666 10.12.2018 10:41

сейчас смотрю на статус открытых трасс, лично для себя насчитал 5 открытых красных трасс, минус 15а получается 4 штуки. маленькие красные участки в расчет не беру. 15 числа откроют еще одну красную и в статусе ожидания снегопадов 11 трасс. для примера, прошлый сезон был официально открыт позже, но к средине месяца почти все красные работали.

вот делаем выводы. думал в марте катнуть недельку, но сейчас закрадываются сомнения.наверное поеду в Подобовец, или открою для себя что-нибудь новое, если будет снег, катать еще пока есть где

Korben Dallas 10.12.2018 15:54

@Bubbler , щось не дуже я туди хочу)) Там на кожен витяг потрібно мати окремий скіпас,а добиратись туди то ще той квест))

Додано через 1 хвилину

@germanec666 ,я де логічний зв'язок між статусом відкриття трас зараз і чудовою каталкою в Березні?))

germanec666 10.12.2018 16:00

есть такое слово "репутация". с этим у буковеля проблема, нагло врем в декабре, в ответ, даже несмотря на самые лучше условия, люди не приезжают в марте. вот мое личное мнение и отзывы других форумчан в данной ветке. вам очень сложно доказать, что есть иное мнение, вы просто застряли в своем горнолыжном развитии в буковеле и на подготовленных склонах.

Spector 10.12.2018 16:11

Кто может подсказать, каким маршрутом из Киева сейчас лучше-быстрее-безопасней добраться до Буковеля?
Добавлю - речь о поездке на автомобиле.

germanec666 10.12.2018 16:13

поезд киев-ив-франковск, потом либо частником до буки(лучше всего), либо на рейсовом автобусе

Spector 10.12.2018 16:16

Цитата:

Коментар від germanec666 (Коментар 335117)
поезд киев-ив-франковск,

Я не написал - речь о поездке на авто. Раньше был один вариант - через Львов.
Сейчас, говорят, чуть отремонтировали дороги. Гугл показывает 3 варианта.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:06.