Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2019 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/13381-bukovel-sezon-2019-a.html)

Willy 10.12.2018 20:22

Планирую с сыном (10) 17.12-20.12. Люблю17, жаль шо коротка, но когда пустая, можно катнуть типа по технике. Будет хто в это время? Пысы, я тож голосую рублем, вернее пока еще, дай Боже, гривней!;) Крайние разы катаю низкий сезон, декабрь и март, довольны на 9 из 12!)

Spector 10.12.2018 20:53

Цитата:

Коментар від Barkas (Коментар 335130)
@Spector
когда ехать собираетесь?

В среду утром.

Barkas 10.12.2018 22:21

Цитата:

Коментар від Spector (Коментар 335159)
В среду утром.

расскажите потом за дорогу

yuraja 10.12.2018 22:30

Будет мороз, я би не рисковал если без шипов. Дорога до Тернополя норм, но как всегда Снега нет ,посипать не нужно, может бить проблема гололед. На Львова- Франковск лутше, там хотя би посипают.

Spector 10.12.2018 22:33

Цитата:

Коментар від Barkas (Коментар 335186)
расскажите потом за дорогу

Пока не решил как поеду.

Добавлено через 1 минуту

Цитата:

Коментар від yuraja (Коментар 335187)
Будет мороз, я би не рисковал если без шипов. Дорога до Тернополя норм, но как всегда Снега нет ,посипать не нужно, может бить проблема гололед. На Львова- Франковск лутше, там хотя би посипают.

Спасибо.

igor_Ka 10.12.2018 22:37

Цитата:

Коментар від Spector (Коментар 335116)
Кто может подсказать, каким маршрутом из Киева сейчас лучше-быстрее-безопасней добраться до Буковеля?
Добавлю - речь о поездке на автомобиле.

Не верьте голословно гугл мапс -дважды в этом году попадал на убитейшие дороги, потому что они на 10-15 км короче других. в Том числе по дороге на Буку - на автопилоте свернул недоезжая Львовской окружной на лево и потом любопытство повело по ямам, по ухабам. 2 случай - 2,5 часа ехал короткий маршрут в 69км, но прогноз по времени и тут обещал - самый быстрый - зрада там.

yura_co 11.12.2018 15:27

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 335058)
В мене таке враження,що я катаю зовсім інший Буковель)) Минулого сезону був тричі там:
Грудень - людей море,валив сніг,не всі траси працювали...похєр! Катав що міг і отримав купу задоволення! ;)
Кінець Лютого,початок Березня - морози біля -25,людей майже немає,інколи на турнікетах зовсім один,зранку вельвет,траси пусті і не розбиті,навіть двійка ввечері не перетворювалась на могульну трасу. То був просто рай! ;)
Початок Квітня: Бачив все,від хурделиці і снігопаду до калюж і каші. Збирався вже додому,так виграв ще два дні проживання і каталки)) То було на Паску,людей не було зовсім,інколи здавалось,що витяги крутять тільки для мене)) Відпочив знову кльово! ;)
Питання: підкажіть коли туди їхати,щоб застати той ваш хуйовий Буковель? Бо мені трапляється завжди тільки позитивний,драйвовий і кльовий...якась хуйня не зрозуміла)) Можливо мені пороблено і потрібно до екзорциста?...хз...;)

Тю, та рецепт дуже простий, поки їдеш до буковелю всю дорогу говори що буковель поганий, траси погані та життя взагалі гівно, потім по приїзду не йда кататись а сядь в кафе і знову повторюй що гіршої поїздки й бути не могло... Думаю при відїзді дійсно повіриш в свої слова.
А якщо їдеш з позитивним настроєм то ніякі катаклізми не затьмарять ті задоволення які отримуєш

Korben Dallas 11.12.2018 15:45

@yura_co ,якось спробую))

Sumrok 11.12.2018 16:39

@Korben DallasИ не пытайся, нихрена не выйдет ( из личного опыта)
Отдых на Буке может испортить, только пищевое отравление, а все рабочие моменты нивелируются горным воздухом и гуцульской едой! :agree:

Korben Dallas 11.12.2018 16:46

@Sumrok ,главное - возле леса катать))

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:42.