Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2020 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/13684-bukovel-sezon-2020-a.html)

dmytro25051978 25.01.2020 11:41

День добрый всем. Бывалые, подскажите плиз где можно про скипасы Буковель почитать? на форуме? Где лучше покупать? акции, скидки, период действия, можно ли купить сразу штук 10 и использовать по мере необходимости? Первый раз едем, группой.
Заранее всем спасибо!

Джигит 25.01.2020 13:19

@dmytro25051978, всё есть в онлайн продаже Скипассов Буковель, только у них официальные скипассы.
Остальное кот в мешке...
Акции весной и летом.
Утренняя - 30% будни, - 20% выходные Пятница-Воскресенье. При покупке до 8.59.

Korben Dallas 25.01.2020 13:36

@dmytro25051978 ,до конца весны макс. скидка на клубную карту, до конца лета на ваучеры по десять дней (-60%)

CYBOPOB 25.01.2020 18:00

Цитата:

Коментар від dmytro25051978 (Коментар 343198)
День добрый всем. Бывалые, подскажите плиз где можно про скипасы Буковель почитать? на форуме? Где лучше покупать? акции, скидки, период действия, можно ли купить сразу штук 10 и использовать по мере необходимости? Первый раз едем, группой.
Заранее всем спасибо!

Если едите в ближайшее время, то лучший вариант утренний абонемент. Но покупать каждый день надо кажется (только на один день). Если планируете на будущее то в конце сезона на следующий покупайте в официальном интернет магазине. Там реальная и большая скидка. Один абонемент на несколько людей не пробуйте. Реально по фотке блокирует скипасс.

jurabike 25.01.2020 19:43

Живу зараз на кемпінгу , він на 7 схилі. Зараз роботи менше , три дні дивлюсь на цей треш і думаю , а що воно мені нагадує ?? Сьогодні допер - так себе ведуть головастики в теплій калюжі . Неприродні стійки та пози , якісь незвичайні рухи руками чи плечима , проби скидати задники лиж в глоообальній задній стійці і непрогнозовані траєкторіі. Поки йшов по краю схилу вниз, чуть два рази не збили . Кажу , йдіть в школу , НЄ , ми самі все знаєм. Дівчата по фосах валяються , підхожу витягаю, питаю :
- Борщ варити вмієш ?
- Так
- Хто навчив ?
- Мама
- Хай мама і на лижах їхати навчить
- Вона не вміє
-То йдіть , блін , в школу , там інструктор , він вміє. Всі ноги переполамаєте.

Але ця нація непереможна. На школу просто космічна алергія , або жадібність , або фанатична впевність , що навчиться сама. От лиш читати\писати то чомусь ходила 10 років.

A888 26.01.2020 16:17

Крайняя неделя с друзяками) в #Bukovel Январские покатушки в #Bukovel 20-25.01.2020 - YouTube

Dobermann 26.01.2020 18:56

Цитата:

Коментар від jurabike (Коментар 343214)
... Але ця нація непереможна. На школу просто космічна алергія , або жадібність , або фанатична впевність , що навчиться сама. От лиш читати\писати то чомусь ходила 10 років.

На мою думку – це написано надто пафосно і гіперболізовано.
Сайт Буковеля – Базова програма навчання – 12 годин – 6590 грн.
І це лише 12 год!
Ось і вся відповідь, як на мене. Хоча, може я чогось не знаю…

Для цікавості – чи більшість з присутніх тут на форумі брали для своїх дітей інструктора за 6,5К грн.?
Якщо так, то значить я «фанатично самовпевнений жлоб» :(
Але без «космічної алергії» на інструкторські школи :)

Stealthe76 26.01.2020 20:01

@Dobermann ,Я брал инструктора и себе и детям( если шо, я не олигарх) потому как поломанные руки и ноги лечить значительно дороже)))
И если Буковельские инструктора дорогие, можно узнать за лыжную школу у себя в городе, и поехать на курорт хотябы минимально подготовленным...

Джигит 26.01.2020 20:32

@Dobermann, тут как посмотреть
Один час обучения в Харькове стоит 450-500+грн, базового обучения, входит сюда подъемник не скажу, скорее нет 8( это +150грн
Харьковская швейцария Услуги инструктора — Extreme Style
12 часов примерно сравнимо с Буком выходит :unknown: но условия разные...
Если приехал отдыхать, отправил ученика в школу то может самому меньше хлопот + покатаешь ;) ну а через часа 2-3 (в день) уже смотреть куда ученика, колыбу или еще на склон...
Знакомым конечно советую учиться на местной горке, а в горах уже хоть что то уметь и разбираться в толпе-трафике...
Но это в случае когда Есть Склон поблизости, если нет то 8( тогда советую для Первых сезонов курорты Спокойнее Бука в будни.
Ну и затраты на лечение могут быть больше 6000грн Хотя на 100% безопасность на курсах Бука тоже не дадут :unknown:

Добавлено через 3 минуты

Цитата:

Коментар від Stealthe76 (Коментар 343244)
можно узнать за лыжную школу у себя в городе,

мало где есть такие возможности, а городов и поселков, романтиков у нас Багато ;)

jurabike 26.01.2020 21:28

ні краплі пафосу , тільки життєві спостереження . Сьогодні катав, то й сам на то не звертав уваги , об"їжжав їх як "вєшкі". Думки про "неіксити", про закантовку , про "руки вперед і не махати ними". А от коли не катаю, а спостерігаю 7 схил , то таки трешовий треш "

Друга ситуація що була вчора . Молоді люди вбрали нарти , шоломи коло машини . Хлопець виїжжає на схил і кличе дівчину. Та дуже нерішуче тупцяє в лижах до нього . Таки витупцює на схил , зупиняється , очі величезні. Хлопець каже : " Дивись на мене " і починає їхати. Рівно за 3 метри сідає в задню стойку і падає. У дівчинє смикнуалсь нога , нарти їдуть, вона в паніці падає в траншею між схилом і парковкою. Хлопець знімає свої лижі, йде до дівчини , не знімає з неї лижі , а тягне її волоком. З лижами. На 30 хв молоді люди були зайняті своїми справами .Що він хотів їй показати ? Показувати і розказувати треба про плуг . Бо це можливість зупинитись і не травмуватись самому чи когось. Плуг не коштує 6,5. Ставайте в плуг , освоюйтесь, розвивайтесь , потім можна на різане в Актив , на вільне до Антона чи на широке канадське-американське до Томаса Марніца.
На минулий уїкенд ставив на лижі 4-річного сина, в мене не вийшло . І сам упахався і нічого не навчив. Наступного разу візьму інструктора , най його навчить. Година заняття з дитиною 650 грн.

Korben Dallas 27.01.2020 00:21

Можу багато розповісти історій про "нахуй школу! Я с друзьями приехал/ла" Скажу без пафосу, за три години з інструктором їдуть 99% новачків і їдуть безпечно, з контролем швидкості і траєкторії руху. Можете писати тут все що завгодно, то ваша особиста справа, але новачок без інструктора, то як мавпа з гранатою...

SOUZmultFILM 27.01.2020 08:36

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 343257)
Можу багато розповісти історій про "нахуй школу! Я с друзьями приехал/ла" Скажу без пафосу, за три години з інструктором їдуть 99% новачків і їдуть безпечно, з контролем швидкості і траєкторії руху. Можете писати тут все що завгодно, то ваша особиста справа, але новачок без інструктора, то як мавпа з гранатою...

Таки да. А ще якщо приділити своїй дитині парочку виїздів, то дитина починає впевнено їхати, повертати-зупинятись плугом, та починає ставати на кант. :slalom:

igrus 27.01.2020 09:03

Цитата:

Коментар від SOUZmultFILM (Коментар 343261)
Таки да. А ще якщо приділити своїй дитині парочку виїздів, то дитина починає впевнено їхати, повертати-зупинятись плугом, та починає ставати на кант. :slalom:

Не надо кант
Бугорки после разминки и катания полезнее вразы

SOUZmultFILM 27.01.2020 09:09

@igrus, Не треба бугорки, хай вчиться керувати лижами, все інше потім.

Sergiy.Gutiev 27.01.2020 10:04

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 343239)
Сайт Буковеля – Базова програма навчання – 12 годин – 6590 грн.
І це лише 12 год!
Ось і вся відповідь, як на мене. Хоча, може я чогось не знаю…

Для цікавості – чи більшість з присутніх тут на форумі брали для своїх дітей інструктора за 6,5К грн.?
Якщо так, то значить я «фанатично самовпевнений жлоб» :(
Але без «космічної алергії» на інструкторські школи :)

Тут такое дело!:)
6590гр. ... ну, как бы, да, дорого. Но это за 12!!! часов, со скипасом и без стояния в очередях. За это время, человек среднего возраста, со средней физподготовкой, средним уровнем координации и достаточной мотивацией уверенно и безопасно поедет по красно - синим трассам Буковеля, на параллельных лыжах поворотами большого и среднего радиуса.

И это за три дня по 4 часа и за 550гр. в час. Допустим, средне статистический человек приехал в горы на неделю. три дня он занимается с инструктором, и 4 дня катается в свое удовольствие.
Чтобы выйти на этот уровень средне статистический человек - самоучка потратит лет 5, при условии неделя в горах. Не факт, что он научится правильно и у него не будет ужасных ошибок, таких как, задняя стойка, вращение плечами, махание руками, итд. И если он захочет прогрессировать, то, опять, же, ему прямой путь в Г.Л. школу к инструктору, но ему прийдется переучиваться, а это уже немного другое.
Получается, что за эти деньги Г.Л. школа экономит своему ученику несколько лет занятия лыжами, без нервотрепок и, не дай бог, травм.
Ну, как - то так.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:54.