Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты Украины > Буковель > Буковель сезон 2020
Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены

Зачинена тема

Параметри теми Пошук у темі
Старий 02.02.2020, 23:53   #431 (посилання)
Всегда на форуме

Зараз: поза форумом

Снаряга: Atomic D2 SL
у меня тоже есть мнение по поводу нравится/ не нравится Буковель)

Буковель двигается в сторону расширения целевой аудитории, привлечения новых лыжников, для которых лыжи не самое главное в отдыхе.
Деньги вкладываются в хорошее жилье, и всякие не лыжные развлечения (рестораны, аттракционы и т.д)
Куча зеленых трасс (на синие не тянут), куча инструкторов для впервые ставших на лыжи
Именно для улучшения горнолыжной части не делается ничего – ни одной новой нормальной трассы, никаких вложений в подъемники
Поэтому для хорошо катающих лыжников Буковель скатывается все ниже и ниже
  Share with Facebook
Старий 03.02.2020, 09:15   #432 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Nordica Hot Rod Jet Fuel, Rossignol Experience 88
Буковель может нравитья или не нравиться, но лучшего в Украине нет. Если сравнивать с Красной поляной или Гудаури, уровень сервиса в Буковеле, на мой взгляд, выше. Разнообразие,... ну нет в Украине больших гор, а из того что есть, выжали по максимуму, ИМХО.
То что в этом году закрыто много трасс, так а где вообще много открытых, весь снег Канада закупила. От того, что тут хаить Буковель, в лучшую сторону ничего не изменится, но не думаю, что политика администрации курорта совсем бездумная. Я катал в этом году с 23.01 по 30.01, работали только 4 черные трассы, при чем 5Н и 5F, не такие уж и черные, при этом большого скопления народа на этих трассах не наблюдалось, может действительно нужно делать упор на синие, или не сложные красные, типа 13-х.
Что меня напрягает в Буковеле, так это обед, 300 - 400 грн за перекус на горе, для меня тяжело, а таскать рюкзак с термосом и бутербродами не очень приятно, особено на подъемнике.
  Share with Facebook
Старий 03.02.2020, 09:34   #433 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Atomic Vantage X 80 CTI, 2017-2018; HEAD Icon TT500, 2011-2012; Atomic Hawx Prime 120s
Цитата:
Коментар від Shai Переглянути коментар
Что меня напрягает в Буковеле, так это обед, 300 - 400 грн за перекус на горе

Ну так це чисто австрійські ціни, якщо не більше.
У мене за гарний обід, а не перекус, на горі після катання йде в середньому 12 євро, максимум 15, якщо дуже голодний. Дружина обідає десь на 10-12 євро.
  Share with Facebook
Старий 03.02.2020, 09:40   #434 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Nordica Hot Rod Jet Fuel, Rossignol Experience 88
Цитата:
Коментар від HappySkier Переглянути коментар

Ну так це чисто австрійські ціни, якщо не більше.
Ну так Европа, до центра Европы 25 км.
  Share with Facebook
Старий 03.02.2020, 09:47   #435 (посилання)
Райдер-Байкер

Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.

А ми таки стали на лижі . Виявляється , що з дитячими інструкторами ще складніше , аніж з дорослими. Прийшли в дитячу школу , виявилось що найближче можливе заняття " на завтра на 12.20". Ок , та дівчина-інструктор не вразила сина , на 20-їй хвилині він відмовився займатись. Тут ні грама вини інструктора , я знаю свою дитину . Йому потрібна тверда чоловіча рука, а не сюсюкання. Випадково зустрів дуууже давнього інструктора , запитав пораду , Він відправив на школу 2Б ( це біля медпункту) , сказав шукати Андрій Гриджак або Василь Палагнюк. Вільним "на завтра" був останній . З ним і займались. Він відразу зконектився з сином, "дай п"ять ", "як справи ?" , "як звати ?" . Бачу , що в сина очі загорілись, почав вникати в навчання , година пролетіла швидко . Попробували то все фіксити на сімці , дитині найбільше сподобалось їздити на "підвіконнику" ( це підйомник))). На мене , як на інструктора , син ще не реагує, каже, що дядя Вася так не казав.
Що по Буковелю ? Виявляється , що там виріс цілий торгівельний район ( під Букою ) , ходили гуляли, дегустували та купували смаколики, ввечір ходили на концерт на ярмарок . Збудували нову козанку , можна політати на повітряній кулі , поїздити на чому хочеш , піти вночі на Буку чи Веранду потусити . Курорт , одним словом. Мало снігу ?? Ні, на Буковелі його багато . Снігу немає в усіх інших місцях. За цю зимову казку дякую Буковелю.
По проживанню : жив у себе на кемпінгу ( а де ж ще ?). Як це зручно . Дуже зручно !!! Мегазручно жити просто на горі. Без доїжжань, без корків, без пошуку парковки за 100 грн. Захотіли кататись - катаємось, захотіли чаю - за хвилину п"ємо . Замхотіла дити по обіді поспати - спимо всі разом. Намочила дитина ноги , за 5 хвилин ми вдома , перевзуваємось. Уявивив ,що б ми робили якби жили в татаровах\ябліницях і подумав :" А коли ж відпочивати ?"
Так що всім сніг і кемпінг !
  Share with Facebook
Старий 03.02.2020, 13:57   #436 (посилання)
Давно на форуме

Снаряга: atomic
16В из-за ломов в разряд фрирайда перевели?
  Share with Facebook
Старий 04.02.2020, 11:33   #437 (посилання)
Давно на форуме

Снаряга: хэды тт80 + сало Q90 tecnica diablo
Цитата:
Коментар від Паук Переглянути коментар
16В из-за ломов в разряд фрирайда перевели?
да ну...
капец, я в январе катал норм была 16В
  Share with Facebook
Старий 04.02.2020, 11:45   #438 (посилання)
Давно на форуме

Цитата:
Коментар від onics Переглянути коментар
я в январе катал норм была 16В
Когда именно? 9-15 она была закрыта, даже пушек там не ставили... Хотя тогда только 5F 11B и 16С запустили. Все "асы" на них сразу перебрались, синие и красные на пару дней пустыми стали
16В с самого начала сезона на сайте как фрирайд отмечена.
Она начинается легче, чем 16С, но окончание ее... Крутяк, без пологого выката, прямо к подьемнику... В прошлом году не раз видел, как ломы там играли в кегельбан с очередью.
  Share with Facebook
Старий 04.02.2020, 15:58   #439 (посилання)
Давно на форуме

Снаряга: монолыжы HEED, ROSSIGNOL и много всякого
[QUOTE=Shai;343631]Буковель может нравитья или не нравиться, но лучшего в Украине нет, ну нет в Украине больших гор, а из того что есть, выжали по максимуму, ИМХО.

Не совсем верно, горы есть, не хуже, чем в соседней Словакии или Румынии! По крайней мере найти склоны с перепадом высоты 900-1000м не так и уж сложно, было бы желание. Просто такой курорт возможен только совсем другого уровня, с гондольными и маятниковыми подъемниками, а это совсем другие деньги.
  Share with Facebook
Старий 04.02.2020, 16:10   #440 (посилання)
Давно на форуме

Склоны то найти не сложно, сложности начнутся дальше)) Часть земель будет прихватизирована, часть заповедником, а еще набегут местные "не дамо чорницю нищити та ліси рубати" плюс всякие эколухи...
Сколько там уже Галнафтогаз сопли жует в Славском?
  Share with Facebook
Зачинена тема Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 10 (учасників - 0 , гостей - 10)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
WC 2019-2020 Джигит FIS территория 158 03.09.2020 19:50
Италия - март 2020 adrem Коммерческие туры 16 28.02.2020 10:28
Предзаказ 2020 Sheridan Наши Новости 18 25.01.2020 21:59
Гірськолижні тури в Австрію 2020!!! Salton Инкубатор 16 07.01.2020 13:31
Групповые лыжные поездки в Европу - 2020 KRASKI MIRA Коммерческие туры 7 23.12.2019 14:52

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today028127 (88%)1 (13%)1 (2%)
Yesterday0515667199 (63%)55 (35%)2 (1%)
Month7963791119672343 (62%)1395 (37%)53 (1%)