Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
04.02.2021, 12:50
|
#691 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@HappySkier, а если б был колпачок, ты б катал только на этом подьемнике? принципиально не пользовался остальными? Хватит ныть. Бук афигенен. Мне пофиг, какие на нём кресла. Главное, чтоб не медленные.
|
|
|
04.02.2021, 12:57
|
#692 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic Vantage X 80 CTI, 2017-2018;
HEAD Icon TT500, 2011-2012;
Atomic Hawx Prime 120s
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
@HappySkier, а если б был колпачок, ты б катал только на этом подьемнике? принципиально не пользовался остальными? Хватит ныть. Бук афигенен. Мне пофиг, какие на нём кресла. Главное, чтоб не медленные.
|
Я не нию , бо не звик. Ті, хто ночував у наметі на льодовику, переживуть і не таке.
Але не всі ж туристи ночували на льодовиках.
Тут справа в принципі. До якого рівня якості курорт планує дотягнутися.
|
|
|
04.02.2021, 13:04
|
#693 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@HappySkier, дай ему 5 лет ещё. я больше переживаю, чтоб эта застройка внизу как-то стабилизировалась. там шанхай уже под вторым подьемником. там где базар. Дико давит (
|
|
|
04.02.2021, 13:49
|
#694 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Salomon QST 106, Salomon Guardian 16, Völkl Racetiger Speedwall GS R 188
Dalbello LUPO AX 120,
|
Цитата:
Коментар від HappySkier
А снігу також не буває А штани під час снігу мокрими, після того, як доїдеш до верху, ні в кого не бували?
Щодо грошей, на що їх витрачати, то це курорту видніше, що, на їх погляд, є важливішим для туристів.
|
Якщо штани стають мокрими під час підйому, пора міняти стаф
Для мене головне те, що розширюють зону катання, завдяки саме новим витягам. Решта не важливо.
ну і в Zermatt та cervinia valle d'aosta дійсно були ковпаки всюди на нових, але за 56 євро в день якщо не помиляюсь, і це вітряний регіон. І це одні із найдорожчих курортів Європи )
|
|
|
04.02.2021, 14:15
|
#695 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
Цитата:
Коментар від OneWay
Якщо штани стають мокрими під час підйому, пора міняти стаф
Для мене головне те, що розширюють зону катання, завдяки саме новим витягам. Решта не важливо.
ну і в Zermatt та cervinia valle d'aosta дійсно були ковпаки всюди на нових, але за 56 євро в день якщо не помиляюсь, і це вітряний регіон. І це одні із найдорожчих курортів Європи )
|
Ну особисто мої штани не мокріють, зі стафом у мене в порядку , але я й у Буковелі ще не катав. А тут катають, як я розумію, люди з набагато простішим стафом.
Так я ж нічого не маю проти економії. Як говорив один політичний діяч минулого "економіка повинна бути економною".
У Zermatt-і, на жаль ще не був, але це так, для інформації. За останні роки, де побував у Австрії - Зьольден, Цель-ам-Зее, Капрун, Заальбах/Хітнерглемм/Леоганг, а також в минулому році і в Італії на Селла Ронді, нових витягів без ковпаків не бачив.
|
|
|
04.02.2021, 14:16
|
#696 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
Цитата:
Коментар від HappySkier
але я й у Буковелі ще не катав
|
Красавчик! Не читал, но осуждаю (с)
|
|
|
04.02.2021, 14:31
|
#697 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Красавчик! Не читал, но осуждаю (с)
|
А я чомусь думав, що у моїй фразі більш важливою була частина "А тут катають, як я розумію, люди з набагато простішим стафом."
|
|
|
04.02.2021, 14:38
|
#698 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
@HappySkier, у меня последний раз штаны промокали в 1993. Румынский эластик. Кого ты имеешь в виду? Туристов в джинсах? Декатлоновский шмот за 30 баксов? Для них Збышко делал подпопники из карематов. Но вообще странновато отдавать за скипасс 40 баксов в день и жить по 30-70 в сутки и катать в левом шмоте, согласись.
Да и вообще. Как твои переживания за чьи-то штаны изменит один колпачок на 10 креселок? Или сколько их там в Буке?
|
|
|
04.02.2021, 14:41
|
#699 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
@HappySkier, у меня последний раз штаны промокали в 1993. Румынский эластик. Кого ты имеешь в виду? Туристов в джинсах? Декатлоновский шмот за 30 баксов? Для них Збышко делал подпопники из карематов. Но вообще странновато отдавать за скипасс 40 баксов в день и жить по 30-70 в сутки и катать в левом шмоте, согласись.
Да и вообще. Как твои переживания за чьи-то штаны изменит один колпачок на 10 креселок? Или сколько их там в Буке?
|
Тут я, мабуть, погоджуюсь. І чого це я розпереживався за Буковель?
|
|
|
04.02.2021, 16:36
|
#700 (посилання)
|
Live Fast
Зараз:
на форумі
Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
на буке они будут. просто сравни возраст курортов.
|
Откуда будут Дэн??? Есть слово - Есть. Новый подъемник и их там Нет 8( и представители курорта говорят - нам они не нужны
Драг они не спасут, там все равно при сильном ветре креселку не включат.
Скажу от себя. Катающего с 8.30 по около 18.00
Посчитано давно и это было ответом, на вопрос как отдохнул
За 9 часов на горе, катал максимум (55спусков) Час, остальное время сидел в Креслах - медитировал, сушил перчатки в сушке для рук
И это при том что в дождь, склоны очень даже Гуд, бывали и Супер
Напомню, кто не в теме - кресла на Буке прилично б/у = они уже не то, когда плохая погода... К спинкам - спиной тоже не рекомендую прислонятся, кто без защиты (себе именно для этого прикупил) они за 50 подъемов вам все легкие отморозят ((
@OneWay, 6 местный подъемник Хорошо, но на потенциальном Отличном склоне - к нему 2 никакие зеленые трассы ((( вы ответите это только Начало
Тогда начинайте По Новому!!! С мыслями про Нас.
Мы хотим быть сухими и в большей безопасности, хотим катать Не только зеленые и синие трассы на вечернем.
Некоторые (5-2-14) подъемники Пора менять-модернизировать, если вам дешевле строить новый-современный в помощь Ок.
Будущее - уже Завтра, мы ждем что Оно будет лучше.
@HappySkier, Спасибо за понимание и поддержку гл сегмента, не вашего полета.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 4 | 10 | 23 | 9 (64%) | 5 (36%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 147 | 468 | 83 (56%) | 60 (41%) | 5 (3%) |
---|
Month | 5 | 103 | 3807 | 12462 | 2363 (61%) | 1464 (38%) | 57 (1%) |
---|
|
|
|