Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
07.02.2021, 08:27
|
#711 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Elan SLX 2018,Head Adaptedge 110 2015
|
К сожалению сегодня до обеда и обратно.
|
|
|
07.02.2021, 14:04
|
#712 (посилання)
|
Одесса-мама
Снаряга: Völkl Racetiger Speedwall Uvo SL 16/17, Völkl Code Speedwall 12/13
|
Прокачали на неделе не только Буковель) , открыли Высокий сезон!
|
|
|
|
+
Ирэн, ex_edc, Джигит, Bob_Kneissl, Kateryna, nek, NBomb, Mckenna, VeraM, Sheridan, Korben Dallas, Spector, Tolla, Adolf, Barkas, BVA |
07.02.2021, 19:10
|
#713 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110
|
Друзі! Усим привіт! Мені набридло трохи зустрічатись десь під стовпами і я вирішив створити в вайбері групу, де ми зможемо домовлятись про зустрічі в Буковелі і не флудити на форумі з цього приводу. Так що добавляємось активніше! Най буде сніг!
Join Group
Додано через 59 секунд
Дэн, не сочти за самоуправство😉
|
|
|
|
+
Sheridan, Barkas, ex_edc, Mik, A888, alexski, Tolla, igrus, proffit, Шурави, Sergiy.Gutiev
:)
Adolf |
08.02.2021, 12:32
|
#714 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: atomic
|
2В и 5С насовсем похерили?
Ну 2В я еще пойму, опасненькое пересечение с "зеленой" 2С (хотя и это можно разрулить, 15А ж не закрывают внизу, а там еще оживленнее перекресток и приличный крутячек).
А вот за 5С обидно, короткий путь с пятерки на восьмерки и на 5А, минуя "биатлонную-пешеходную" 5В... И пологий выкат к перекрестку, кому она мешала...
|
|
|
08.02.2021, 18:31
|
#715 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic Metron 9, Rossi S3 98
|
Цитата:
Коментар від Паук
А вот за 5С обидно, короткий путь с пятерки на восьмерки и на 5А, минуя "биатлонную-пешеходную" 5В... И пологий выкат к перекрестку, кому она мешала...
|
Она мешала ратратчику, наверное. Там сверху градус приличный, без троса никак... Облом
|
|
|
08.02.2021, 20:58
|
#716 (посилання)
|
Live Fast
Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
|
Цитата:
Коментар від kellis68
Там сверху градус приличный, без троса никак... Облом
|
А при попередниках вона працювала
Как и несколько отличных переездов, например красненькая между синими 1ками
|
|
|
08.02.2021, 21:24
|
#717 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: HEAD ADVANT EDGE 125S 2019, Elan Amphibio 18 Ti2 2020. Specialized RH.
|
@Паук, 5c два года назад работала, в прошлом году в январе не работала (было мало снега, как и в этом году) может не успевают набить(((
|
|
|
08.02.2021, 21:36
|
#718 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: atomic
|
Цитата:
Коментар від Джигит
А при попередниках вона працювала
|
Цитата:
Коментар від Stealthe76
5c два года назад работала, в прошлом году в январе не работала (было мало снега, как и в этом году) может не успевают набить(((
|
Знаю, в позапрошлом сезоне любил "нырнуть" на 5С. А в прошлом уже не открывали((( Проезжал мимо и облизывался... Как и в этом.
Ну и 15С ж надули, лучше б вместо нее 5С запустили.
Цитата:
Коментар від kellis68
Она мешала ратратчику, наверное. Там сверху градус приличный, без троса никак... Облом
|
Зуб давать не буду, но сверху, по памяти, она ± как крутячек в конце пятнашки. Ну мож чуть круче. А по пятнашке ратрак без троса бегает отлично...
А на 5Н, кто в курсе, те 2 крутячка перед синей, ратраки на тросах утюжат, или своим ходом? Не обращал внимания, есть ли там "анкеры" для тросов... Я несколько желтых знаков с символом ратрака по Буку видел...
|
|
|
09.02.2021, 21:26
|
#719 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: прокатные :)
|
Цитата:
Коментар від ski.maniac
хлопці ставили біля Магії Карпат. проблем не було. як на цей сезон буде, не знаю. спробуй, може пощастить
|
Привіт всім. Трохи високо але халявна стоянка біля готеля Маріон. Там ще прокат. До 1го метрів 450 через тернопільську або трохи менше деревяними сходами
GPS координаты:N 48.3555372E 24.4195162
Надіслано від мого GT-P5100, використовуючи Tapatalk
|
|
|
11.02.2021, 16:11
|
#720 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Scott Black Majic - 2017
|
От і ми зробили вилазку на бук, в цілому задоволені, не зважаючи на те що майже ввесь понеділок йшов дощ та у вівторок після 15ї була така каша що капець. Але з 8-30 до 12 Ї у вссі дні каталка була непогана, хоч і трохи льодяна. Снігу дуже мало, я ніби і не наїжджав ніде на каміння, але вирвав на лижах добрий кусок, але ніби можна відремонтувати.
Загалом враження отримали і від каталки (позитив) і від зворотної дороги (негатив).
Хто буде їхати на Київ, намагайтесь триматись тільки лівої полоси, бо на правій місцями такі сюрпризи, у вигляді ям, що можна лишитись без колеса.
|
|
|
Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 4 | 10 | 23 | 9 (64%) | 5 (36%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 147 | 468 | 83 (56%) | 60 (41%) | 5 (3%) |
---|
Month | 5 | 103 | 3807 | 12462 | 2363 (61%) | 1464 (38%) | 57 (1%) |
---|
|
|
|