![]() |
Цитата:
Періодично він просто змушений, дбаючи за честь мундира, скинути отой мундир з купою регалій, вдягнути якусь хламиду і працювати над собою! І над своєю технікою. Тяжко, швидко і на грані. Бо якщо не на грані, то не буде знати де вона проходить. А "на грані" передбачає падіння до тих пір, поки ту грань не вловиш. А не вловиш, то не буде швидко. А у гарного інструктора часу нема. Якось так.:pardon: |
як каже мій друг - вчитель фізики в сільській карпатській школі, час - то є об'єктивний чинник існування матерії і простору. Якщо немає часу, немає ні матерії, ні простору. Тому часу не може не бути!
На відпрацювання техніки час є завжди. Ти правий - то вартує зусиль, фізичних і моральних, часто з необхідністю трохи вломити своє природнє бажання втікти в теплу інструкторьску хатку як стемніє. Кому як, в мене бажання вчитись не проходить ніколи. Але не треба плутати спорт і вільне катання. Мети пройти трасу на грані падіння немає. Є необхідність розуміння тої грані, і технічна спроможність до неї не доходити. Медалі - то з іншої опери. Десь так. :) |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
падение на скорости 40-... км/ч вряд ли является положительным моментом , способствующем прогрессу. В авто и то не безопасно, а что говорить о том, когда ты один на один с физикой :scared:
PS И Кстати об авто: нет необходимости попадать в аварии, чтобы научиться хорошо водить,. Да? |
Цитата:
|
да, изящные 360 на полужопии в брызгах снега, и снова встать на неотстегнувшиеся лыжи - обычное дело :)
|
А таки интересно... В моем понимании, падение - это следствие или грубой технической ошибки, или ошибки в оценке рельефа, или обе две за раз. Речь об подготовленном склоне, т.е. подснежные камни/йолки не в теме. Какие именно технические элементы нужно осваивать на грани падения? Я в самом деле не знаю.
Цитата:
|
Цитата:
|
Может на идеальном склоне и есть эффект скольжения при падении,но вот в моём случае нет идеального склона,да и память о расстяжении и сотрясе ещё жива,то вот стараюсь не падать.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:27. |