Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты Украины > Буковель > Буковель сезон 2023
Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 17.01.2023, 18:02   #101 (посилання)
Всегда на форуме

Зараз: поза форумом

Снаряга: есть 2 пары лыж и пару бордов )
Цитата:
Коментар від igrus Переглянути коментар
все цє з прикладу противоріччя, але є надія, що надалі буде більше гарних новин..
- основне портиріччя у тому що Україною і українцями править жи2 ... всі інші протиріччя - другорядні
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Facepalm Korben Dallas
Старий 17.01.2023, 19:49   #102 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
не плюсую, але і сперечатись не буду..
цє старі страхи, зараз хто у владі вже особо значення не має..
якщо держава у власності якойсть корпорації з того 1 % маючих гроші, то не важливо вже хто там кирує и хто ким кереє.. зараз суперечки між цими 1% грошей та 16% грошей лишившихся, та в них розбіжності в противоріччях, а решта спостнрегають инфляцію, війну, та готуються до слідкючих несподіванок цієї дійсності..

https://www.unian.net/economics/fina...-12111684.html
Старий 18.01.2023, 16:01   #103 (посилання)
Новичок

Снаряга: .
Минулий тиждень теж провів на Буковелі та не побачив жодної зради. Так мало ттрас, так по обіді їх стан не дуже гарний, але ніщо не заважає отримати задоволення від каталки, навіть за умови відсутності морозу та природного снігу.
Більш за те, нащі друзі котрі працювали вдень, із задоволенням ходили на вечірнє катання щодня.
Немає морозу, немає снігу, немає електрики, але ти все одно можешь відпочити та покатати на лижах, хіба це не диво?
Старий 18.01.2023, 18:16   #104 (посилання)
Всегда на форуме

і я зради не бачив - бачив недолуге управління і байдуже ставлення до клієнтів від власників курорту ... хоча це звична для них поведінка останнім часом

P/S/

- пишуть що 20-го збираються 14-ту відкрити , але ж стабільних мінусів температури досі немає

... це у черговий раз доводить що справа не у погоді
Старий 18.01.2023, 19:39   #105 (посилання)
Bukovel Skischool

Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017 Atomic Hawx Ultra 110
Я читав десь, що 21 збираються відкрити все, але наперед знаю, що не відкриють навіть те, що планували відкрити 20-го, бо впевнений, що справа не в погоді, а в прогнозі погоди))
Старий 18.01.2023, 21:02   #106 (посилання)
Всегда на форуме

тю ... а я гадав що пацан ( Буковель ) сказав - пацан зробив (с) ... а вони тільки пи#доболити вміють ?
Старий 18.01.2023, 21:26   #107 (посилання)
добрая фея

Снаряга: Elan Mag Spice, Elan Vario
@Witness , Ви приймаєте бажане за дійсне та робите завдяки цьому невірні висновки з отриманої інформації. 14-ий підйомник працював і минулого вікенду. Як оглядовий. Та сама історія буде і з 20-им числом. На сайті немає дати відкриття будь-якої з 14-их трас, мова йде виключно про підйомник.
Старий 18.01.2023, 21:29   #108 (посилання)
Всегда на форуме

Цитата:
Коментар від Kateryna Переглянути коментар
@Witness , Ви приймаєте бажане за дійсне та робите завдяки цьому невірні висновки з отриманої інформації. 14-ий підйомник працював і минулого вікенду. Як оглядовий. Та сама історія буде і з 20-им числом. На сайті немає дати відкриття будь-якої з 14-их трас, мова йде виключно про підйомник.
- а ... ну правильно і 4-х трас більше ніж достатньо
Старий 19.01.2023, 09:19   #109 (посилання)
Новичок

Снаряга: .
Я так і не зрозумів в чому проялвяється недолуге управління та байдуже ставлення.
Невже в погоді яка не даж можливості відкрити більше трас? Дуже дивно в цьому звнинувачувати адміністрацію.

Я для себе відзначив що майже не помічав відключення свтла на курорті, хоча вони буди. Не дуже схоже на недолуге управління так підлаштуватися під сьогоденні умови.
Старий 19.01.2023, 15:11   #110 (посилання)
Всегда на форуме

Цитата:
Коментар від llirik42 Переглянути коментар
Я так і не зрозумів в чому проялвяється недолуге управління та байдуже ставлення.
Невже в погоді яка не даж можливості відкрити більше трас? Дуже дивно в цьому звнинувачувати адміністрацію.
- та нормальна була погода і траси достатньо вкриті навіть природним снігом ( траверс 1-ої майже до самого низу ) , з довгої ( 12-та ) у сторону 11-ї і 16-ї , підозрюю що і самі 11 і 16 - я це бачив власними очима - там тільки трохи настріляти і можна запускати було ... це про недолуге .

- а байдуже - ще побачимо - з 22-го січня стабільний мінус майже тиждень - от і подивимся скільки вони трас відкриють за цей період ...

Цитата:
Я для себе відзначив що майже не помічав відключення свтла на курорті,
- звичайно - майже у кожному готелі чи кафе - свої генератори є ... у чому тут заслуга адміністрації ? у тому що не заборонили їми користуватися ?
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Кубок світу WC 2022-2023 HappySkier FIS территория 92 16.07.2023 19:33
Буковель сезон 2019 Sheridan Буковель 853 30.11.2019 23:54
Буковель сезон 2012 Вет Буковель 863 12.06.2012 10:12
Буковель сезон 2011 jurabike Буковель 932 09.11.2011 18:53
Буковель сезон 2010 Bob_Kneissl Буковель 761 17.05.2010 19:33

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today000034 (68%)16 (32%)1 (2%)
Yesterday1127928390 (80%)23 (20%)1 (1%)
Month7893653112602297 (62%)1339 (36%)52 (1%)