![]() |
Я просмотрел все серии Доктора Хауса, где мне получить диплом?
Я не юрист, и судился все го то пару раз и то по административным делам. И все юр. знания получены из передачи Час Суда. |
Цитата:
Я как юрист могу вам сказать что к реальному судопроизводсту эта передача не имеет никакого отношения.:No: |
Цитата:
Андрей_100, імхо, не завжди варто все сприймаи настільки буквально :-) |
Цитата:
- Сестра моя, лыжи нужно держать пошире. - Хорошо, брат мой. :D:D |
Если серьезно.
На эти выхи мы возили на Бук корпоративку. Их директор, послушав мою историю, написал бумагу-обращение к администрации Бука и после полутора часов бесед обзавелся документом за двома печатями для спасов, операторов и шпионов-сексотов на лыжах, что владелец сией бумага совершенно законно ставит на лыжи своих сотрудников забесплатно и без проблем откатал три дня. |
але півтора години цінної каталки "пропалі в бєзДнє" :(
|
Цитата:
смеюсь....а про заблокировку скипасов...я б попросила правила и подалы бы на них в суд...а они бы не захотели предавать огласке такой бред,это уж точно!!!!)))))))) |
))))))))))))БОЛЬШЕ)))))))))))))))))))))))СКОБОЧЕК) )))))))))))))))))))))))))))))
|
Цитата:
|
Дорогая Саша! Вот я практически уверен, что ты грамотна до корней волос.
И это прекрасно. Но, пожалуйста, почитай Форум пару дней, чтобы определиться со стилем общения тут. |
щодо навчання
У темі 2 додатків
не впевнений що це буде актуально, але оживлю тему напередодні старту сезону.
свого часу виникла думка надіслати адвокатський запит щодо навчання рідних і близьких. після декількох випадків зі знайомими, в лютому 2010р. таки надіслав запит у ТОВ "Скорзонера" з проханням повідомити: "1) Дозволено чи заборонено здійснювати навчання рідних та близьких на ТК «Буковель»? 2) Дозволено чи заборонено допомагати рідним та близьким порадами та прикладами під час катання на ТК «Буковель»? 3) Чим (яким документом) передбачено та регламентовано права, обов’язки, заборони, порядок отримання дозволів для проведення навчання та інші правовідносини щодо катання та навчання на ТК «Буковель» (прошу надати копію)?" Вкладення 11237 Лише в кінці сезону, в квітні, отримав відповідь, датовану 24.02.2010р. Вкладення 11236 З якої вбачається, що жодних заборон ніхто не встановлював і не може встановлювати, а документу з врегулуювання правовідносин щодо навчання на ТК «Буковель» взагалі не існує :unknown: Проте, є хитра дописка про те, що Скорзонера не надає послуг що катання чи навчання. Тобто, надання послуг щодо катання чи навчання може бути оформлено на інших юридичних осіб (абони я купував у ТОВ "Амбіком") і питання мають ставитись до них. Цікаво як буде цього сезону... |
Есть предложение: всем едущим в Буковель иметь копию этогоь ответа в кармане.
|
:Bravo::Bravo: Vols - красава!:Bravo::Bravo:
:Bravo::Bravo::Bravo::Bravo::Bravo::Bravo: (да, мне плюсика мало для выражения эмоций в данном случае:)) |
Зачет, таки да!
Только не радуйтесь, в реальной жизни не поможет. Пообщаетесь со службой безопасности -поймете почему. Они больше по понятиям:aggressive:, чем по бумагам. Если абон заблокируют - потеряете этот день-гарантированно. Не будет чека на абон - потеряете все. Типа вы его украли, он ваще не ваш, вот докажите что он ваш, а? Через неделю докажете-завтра включат, если захотят. Так что будем паиньками:angel: |
Цитата:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПАРКТУР" КОД: 32145510 КЕРІВНИК: РОДЗОНЯК РОМАН ІГОРОВИЧ АДРЕСИ СПІВПАДАЮТЬ З АДРЕСАМИ ТОВ "СКОРЗОНЕРА" В прошлом сезоне на дружественном форуме это обсуждали. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:01. |