Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
20.03.2010, 21:31
|
|
Координатор Форума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Буковель розширюватиметься або Буковель2
І це вже не чутки, а факт.
Першою ластівкою цього підтвердження стало звільнено директора заповідника "Горгани", який пропрацював на посаді понад десять років - BBC Ukrainian - Українська - Ціна дороги карпатського заповідника .
Офіційною причиною для звільнення стало невиконання доручення заступника міністра. Втім природозахисники реальною причиною звільнення вважають прокладення дороги у заповіднику.
Прошу всіх ознайомитися із цією статтею і розглянути карту, на якій окреслено площі майбутнього Буковеля-2 - з огляду на схему, те що ми маємо, Буковель-2 буде в 3 рази більшим за теперішній Буковель.
Я так розумію, що Буковель-2 планується розбудовувати від Братківської до Чорної Кливи - вся ця глушина під Добошанкою піде під окультурювання.
Зрозуміло, що туризм з огляду на багатство рекреаційних туристичних ресурсів Українських Карпат треба розвивати, а місцевим людям роботу нормально оплачувану - але ж серце болить за цією прекрасною глушиною, за цією природою...
А ви як вважаєте - можна через заповідник дорогу прорубувати чи ні? А, може, варто прокласти вузькоколійку, як це давно робиться в Європі, зокрема, в Швейцарії? Тоді це і екологічніше буде, і машин не треба туди навозити, чи не так?
P.S. Я мрійниця, я знаю .
|
|
|
|
+
Natusik, Джигит, Rio, Olddog, KIra, _Atom_, zhuk, badi.stryj, Virtu, ev, Keks, CLS, Solva_st, jurabike, Bob_Kneissl, Танаic, Sheridan, wissem, Ispanez, waterboy, rus_7, micich, Андрій, A888, Flash, Neon, Yurik_7_, vitalik0303, Yurez, Vredinka, wwa, klepakoff, dima13, Sanches, Mudrik, Kaya, Dolce, Bola, cap, jordik, dudunyk, Norik, Dimitry, cluster, AndriyP, Влад2010, Dysya, @}->--, Зёбра, BRED, indigo, Zbishko, сандро |
21.03.2010, 02:17
|
#11 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: K2 Mach Devil 06 Stockli Spirit Globe09 Honda VTR1000SP2
|
Цитата:
Коментар від badi.stryj
Я нікого не натягую на політичну дискусію, просто висловив свою думку.
|
2Ненависть: Мені не важко повторити, якщо ти не читаєш повністю всі пости.
|
|
|
21.03.2010, 02:17
|
#12 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: volkl gotama 2011
|
Ненависть
Вибачайте
Але видно шо в гори не ходите)
там дикі місця, нашо там та дорога,
флора та фауна може постраждати
В Горганах за сприянням Польско-Української фундації маркували маршрути-є там такі місця ,що вони відмовилися прорубувати стежки, що б залишити всю ту дику невинність яка є у Горганах
Моя Вам порада поїдьте в горгани)
|
|
|
|
+
badi.stryj, CLS, Yurkis, Rio, ev, Muadib, Malaya, Bob_Kneissl, Olddog, wissem, svitoch, rus_7, KIra, micich, LASO, Vredinka, klepakoff, wwa, Jolie, _Atom_, Dimitry, Зёбра, Wilson Payne, сандро |
21.03.2010, 02:30
|
#13 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: K2 Mach Devil 06 Stockli Spirit Globe09 Honda VTR1000SP2
|
Правильний ти хлопець. На жаль, +-си обмежені.
|
|
|
21.03.2010, 09:45
|
#14 (посилання)
|
Ридонли
Снаряга: прокатные :)
|
Повністю згідний з Celentano.Дорога-це купи сміття на узбіччі,річки завалені пластиком,каналізаційний смрад....Дорога ті місця ніяк не скрасить.А нарахунок буковеля-2 я у шоці....Весь хребет Чорної полонини будєт частной территорией?Той хто це дозволить -ворог народу!
|
|
|
21.03.2010, 10:22
|
#15 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: .
|
Цитата:
Коментар від ньюскулл
Той хто це дозволить -ворог народу!
|
Согласен, лучше пусть, как и раньше, закрывают глаза на варварскую рубку леса... Да эти курорты и сотой доли вреда не нанесут, который эта тотальная бесконтрольная вырубка лесов нанесла... А ее, заметьте, вели не гипотетические олигархи, а вполне реальные местные жители... Так что, ребятушки, хуже уже не будет...
|
|
|
|
+
Ненависть, Keks, Neon, Sheridan, Romashka, wissem, SMR, KIra, игрес, A888, Gorec, deema, MAG, Tina, Dysya, wwa, Jolie
Не согласен
Celentano |
21.03.2010, 10:44
|
#16 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
Цитата:
Коментар від badi.stryj
Прихід до влади нових людей завжди тягне за собою звільнення. Наша нова влада є проросійською, а Росії наплювати на нашу екологію. А те, що в Буковелі панують російські гроші, ні для кого не є секретом. На мою думку, тут все ясно.
|
діло не в виборах. Ще чотири роки назад я краєм ока бачив генплан Буки,існуюча частина була вільна для огляду а великий участок карти був закритий шторкою. Ще тоді це навело на думку що Бука не обмежиться десятком трас\підйомників. Ну й дітям, певно. зрозуміло що мільйонні інвестиційні проекти це діло не одного сезону чи року. Розмови про підйомники до Яремчі тривають також не один рік.
все може бути, в олігархів гроші є.
|
|
|
21.03.2010, 11:01
|
#17 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Rossignol Scratch Stz
|
У будівництві дороги не бачу нічого поганого. Власники Буковеля зовсім не дурні, і не стануть будувати таку довгу дорогу "з нуля". Глянувши на туристичну карту "Центральні Горгани", я побачив що майбутня дорога в Буковель там вже давно позначена, тобто вона є, або колись була, але на даний момент не проїзна для звичайних автомобілів.
Якщо Буковель облаштує цю дорогу, покладе там асфальт - буде тільки користь для регіону.
|
|
|
21.03.2010, 12:07
|
#18 (посилання)
|
Берёзкин. Грубиян :)
Снаряга: Atomic Bent Chetler 185 (14/15) + STH2 WTR16
|
2badi.stryj я полностью читаю посты. И специально перечитал еще раз ваши, так ни чего кроме политической желчи там нет.
2Celentano
Да я не хожу в горы. У меня другие интересы. Но я верю, что там красивые места и прочее, только есть маленькое но, которое заключается в рабочих местах, налогах, инвестициях и т.д. которое в целом ведет к развитию туризма. У нас лишком богато люди живут и этого им не надо?
|
|
|
21.03.2010, 12:24
|
#19 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Fischer S200
|
Карпаты, Украина - наш общий дом. А в доме полагается регулярно делать уборку, ремонт, покупать новую мебель - чтобы не отстать от жизни. Кстати, у китайцев есть древняя поговорка "отрыжка - не причина для того, чтобы не кушать".
|
|
|
21.03.2010, 12:42
|
#20 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Elan Speedwave-12, 2009
|
Цитата:
Коментар від Osja
Согласен, лучше пусть, как и раньше, закрывают глаза на варварскую рубку леса... Да эти курорты и сотой доли вреда не нанесут...
|
100% согласен - ГЛ курорты самый экологически чистый вид бизнеса по сравнению с дерево- нефте- камне- и других перерабатывающих предприятий...
Цитата:
Коментар від Osja
А ее, заметьте, вели не гипотетические олигархи, а вполне реальные местные жители... Так что, ребятушки, хуже уже не будет...
|
А вот тут позвольте не согласиться
Нужды местных жителей в древесине ограничиваются заготовкой дров - каждый год, и строительством домов - раз, ну пусть, в 50 лет! Хотя я видел в Верховинском районе срубы по 200! лет. А вот в массовых рубках в Закарпатье, виноваты как раз совершенно конкретные олигархи и мы все знаем их в лицо и по имени. Местных жителей нанимали там как дешевую рабсилу, платили копейки...
Люди веками жили в этих горах и не нанесли лесам такого урона, который был нанесен в 90-х годах. Как раз в те смутные времена мне довелось часто снимать по этой теме. Так мало того, что нас пару раз просто грозились закопать, еще и в эфир сюжеты потом не ставили...
|
|
|
|
+
Yurkis, Malaya, Rio, Celentano, badi.stryj, ev, svitoch, Андрей_100, A888, Albertowych, micich, Gorec, Bob_Kneissl, wwa, klepakoff, Jolie, _Atom_, cap, in search, Зёбра, сандро |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 7 | 14 | 7 (78%) | 1 (11%) | 1 (11%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 150 | 491 | 78 (52%) | 68 (45%) | 4 (3%) |
---|
Month | 7 | 96 | 3828 | 12188 | 2359 (62%) | 1414 (37%) | 58 (2%) |
---|
|
|
|