![]() |
Цитата:
податків - 0 Заробітня плата за березень виплочується в серпні. Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
A888
Ви праві) але ж є місця менш дикі- їх би забудувати маю на увазі наприклад Тростян Боржава Не скажіть дикі тури- точніше люди які в них ходять більшість виховані і їх не гублять Місцеві певно гублять більше чим туристи Памятаю якось довелося зустрітися на Мармарошах з рятувальниками-так один з них просто нормально взяв і викинув пачку з під сигарет) так як би то має бути) Горгани менш забруднені чим другі Хребти карпат по причині важкого добирання-і шашличники туди не підуть) |
Цитата:
2. Если будет хозяин, будет кому следить за порядком, убирать в конце концов. Пример: Плитвицкие озёра в Хорватии, посещает ежедневно- до 5000 народу. Вход 100 кун.( пр. 15 евро) Но какая чистота:good: Местные жители, ничего не губят- они там живут:punish: 3. Шашлычники, далеко и не ходят. Остановил машину, развёл кастрик... и гуляй(Если хозяина нет):) |
Цитата:
а треба лише поставити замість "шваброїдних" бугелів швидкісні допельмейри і озброїти схили гарматами, а далі все піде по ланцюговій реакції. |
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Хозяйством обычно удобней управлять, когда оно рядом(за одним забором), а не по разные стороны баррикад(областей). Поэтому план Буковель2 утверждаю:) |
A888)
В Вас в Одесі на це все що ви написали(сприйміть з усмішкою)сказали б Ерунда ето все)( з приводу цивілізованого доступу) А в нас на Свидовці- їздять джипи і машини по хребту) а Турісти Брасают бумажкі, і кажуть- Ой Упало) (не в бумажках звісно справа) Ви все написали так як воно має бути, а в нас зроблять все навпаки-бо з людьми не рахуються-і ті всі гроші не в казну підуть-а наприклад в якусь велику кишеню. Альбертович-написав-що до податків. цікава штука туристичні приюти- в нас в Горганах побудували за кошти якщо не помиляюся Польско-Української фундації-Василь Кобеляк керував там ти всім- а матеріали на пол. Плісце допомагали носити туристи- сам там дошки носив) Все нормально все функційонує. а зробить наприклад якийсь крутий дяько таку штуку, так він одразу космічну ціну там поставить)за ночліг. і ще таке у Львів приїжає дуже багато інтуристів-зокрема з Польші та інших країн Ви думаєте що сильно щось міняється. Я згоден з Вами-Воно так має бути. Але нам потрібен хазяїн- а не олігархи з Росії-яким на все наваліть, в Них інтереси бізнесу. і з приводу шашличниць-не хозяїн має бути-а спеціальна служба, яка по вухам надає. Андрій- розбудувати тростян. там буде рай навіть врірайдити можна) Гора дуже цікава. Сера колись по трасі К5 в лавочне десь виїхав) Так шо можливостей багато. |
Ребята ! Хотите изменить мир к лучшему, начните, в первую очередь, с себя.
И дело не в бумажках и джипах. Это общее. Есть такое понятие как полезное (РАЗУМНОЕ !!!) природопользование. Я двумя руками ( и ногами ) - за Буковель 2! Ещё б Красию -2 и 3 . Было бы просто супер |
Цитата:
До речі. Там кабінки новиго фунікулера вже кілька років іржавіють. хіба розумно закупляти, щоб лежали?? |
Tina:
а можна взнати з чого конкретно з себе? я ставлюся до гір з повагою-не перший рік туди ходжу я розумію що в нас форум лижний-але є люди такі як я що ходять в гори. на Лижах я теж катаюсь. Андрій: та в Лавочне, з бордом в руках,Сера то ше той Жипиес) ми з Пикуя з ним 6 годин спусались. так що на Тростяні є де поблудити) Кабіни до речі продали)вроді... |
Цитата:
По поводу Тростяна, вопросов нет. Но это наверно будут другие инвестиции и наконец может быть, нужная всем нам конкуренция. |
A888- можливо не так зрозумів)
до речі нічого б поганого не сталось якби вони свій забор перенесли в другу область на Тростян. і Був би Буковель тростян. і траси там для могулу можна хороші робити і багато всього) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Гарячіє |
Вроде уже все написано... и экологию нужно беречь и развивать туризм (внутренний и внешний) жизненно необходимо.
А время все расставит на свои места |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:27. |