Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты Украины > Драгобрат > Драгобрат сезон 2024
Драгобрат отзывы, жильё, трансфер, цены

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 03.11.2008, 12:08   #161 (посилання)
Райдер

Зараз: поза форумом

Снаряга: Volkl Gotama, Line Prophet, Magic J, Movement Goliath
Про Звиздарюка ничего не знаю , но из того где я жил - довольно бюджетно и с нормальными номерами и с сауной "onboard" могу посоветовать Плай
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 03.11.2008, 12:27   #162 (посилання)
Новичок

Снаряга: не помню
Спасибо. Сориентируйте, пожалуйста, где он находиться? и какие там хозяева? Имею ввиду Киевляне или из западной Украины? т.к. очень хочу к месным, я их люблю, это колорит на неделю.
Старий 03.11.2008, 13:39   #163 (посилання)
Райдер

Снаряга: Volkl Gotama, Line Prophet, Magic J, Movement Goliath
Хозяева местные ... находится рядом с Журавлём в самом начале дороги на Оазу
Старий 03.11.2008, 13:43   #164 (посилання)
Новичок

А питание? И может ещё какая инфа о других отелях есть?
Старий 03.11.2008, 14:15   #165 (посилання)
Добрый админ

Снаряга: Elan MO2.2 Blizzard Carvelino R
Leila

Думаю Вам поможет дружественный ресурс- незабаром.ком.уа
На ресурсе довольно широко представлен Драгобрат.

Жил в "Ялынка"- доволен
Жил- "У Румын" (?)- также доволен
Старий 03.11.2008, 16:12   #166 (посилання)
Координатор Форума

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
to Leila:
Інформація про садиби Драгобрату є на http://nezabarom.com.ua/(http://karp...abarom.com.ua/) та — Драгобрат — Відпочинок в Карпатах — КАРПАТИ.INFO*/*Західна Україна*/*Закарпатська обл.*/*Рахівський район*/*Драгобрат: - наразі більш повних інтернет-ресурсів про інфраструктуру та житлові пропозиції цього курорту на жаль, наразі немає.

Щодо власних вражень, то коротко можу зазначити про ті готелі, які зазвичай замовляю:

"Ялинка" - дуже близько від всіх підйомників (садиба розташована якраз посередині між ними), є сауна з басейном, більярд. Номери невеликі, але затишні (стіл, тумбочки, телевізор, вішаки для одягу). Харчування хороше, ідальня середнього розміру, ввечері можна посидіти за келихом пива. Сантехніка трохи стара, але всюди чисто і дуже приємний персонал.

"Вершина Карпат" - знаходиться за кілька метрів від підйомника П. Цибеленка, крайнього лівого бугеля. Також є сауна з басейном, бар на першому поверсі. Номери невеликі, але затишні, набір стандартний (стіл, тумбочки, телевізор, вішаки для одягу). Харчування більш-менш, порції нормальні; сама ідальня відносно маленька.

"Кремінь" - приблизно 500 м від підйомників (а може трохи ближче) - новий готель (відповідно, з новою сантехнікою та меблями), сауни немає (господарі мали добудувати цього року), харчування дуже хороше, порції великі, можлива добавка. Всередині внутрішнє оздоблення виконане з натурального дерева, всі номери під євро, в номерах сучасна сантехніка, телевізори; їдальня велика, персонал люб’язний. Господарі самі організовують трасфер з Ясині та безпосередьньо від готелю до підйомників.

"Шовкова косиця" - знаходиться недалеко від "Ялинки", поруч на вулиці є бар. Номери невеликі, є телевізори, харчування нормальне, правда, можливі казуси з замовленням, так що бажано напередодні зайвий раз зателефонувати і вияснити ситуацію із своїм замовленим номером.
Старий 04.11.2008, 10:15   #167 (посилання)
Новичок

Всем огромное спасибо! На "Незабаром" я часто бываю и оттуда всю инфу знаю, но обращалась к вам за отзывами об отелях. Поэтому отдельное спасибо всем кто написал свои впечатления и описания, потому что на сайте посмотреть это классно, а вот побывать и увидеть это, вживую, другой вопрос. Я в прошлом году поехала с компанией на Драг и мы всё были в ужасе от предоставленых нам условий. Нашей ошибкой было то что мы начали собираться туда аж в ноябре месяце, а поскольку мы отдыхаем в горах в период с 02,01 по 08,01, то ясное дело что все хорошие места уже были забиты. Ну и пришлось брать то что есть. И попали мы на базу "Спартак", такого ужаса я никогда не видела. Вот поэтому так страхуюсь в этом году.
Старий 07.11.2008, 17:41   #168 (посилання)
Новичок

Добрый вечер! Кто-нибудь отдыхал у Ступаря? Расскажите как там?
Старий 07.11.2008, 18:57   #169 (посилання)
безстатусный

Снаряга: Elan gsx race 182. Fischer RX Fire 165 2007, Kellys Wandall, Santa Cruz v10
Спартак для тех кому важна цена, а не условия (мегаэконом вариант).
"У ступаря" хорошие условия. (если я непутаю, то в прошлом году на Скитестах Тростянкома мы жили там.)
Старий 07.11.2008, 19:01   #170 (посилання)
English Deutsch Italiano 日本語

Снаряга: Elan Mag Spice 2008, БОРД!!!!!!!!! Armada Cantica 2012, Specialized Rockhooper 2008
Цитата:
Коментар від DeepSilent Переглянути коментар
Спартак для тех кому важна цена, а не условия (мегаэконом вариант).
"У ступаря" хорошие условия. (если я непутаю, то в прошлом году на Скитестах Тростянкома мы жили там.)
не путаешь. там и жили.
не мега-дорого и не мега-дешево. золотая середина. все условия. до склона 5 хвилин.

2Leila
комнаты на 2-3-4 (как закажите). туалет-душ в номере. кухня внизу. кормят.
саун-бань-бильярдов нету. до склона 5 минут пехом, с лыжами все 3. правда назад в горку. как по мне идеально. аля готель. все чисто красиво. мы там не первый год останавливаемся
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Кубок світу WC 2023-2024 HappySkier FIS территория 158 23.06.2024 22:28
Буковель сезон 2024 Shai Буковель 288 01.04.2024 11:22

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today000034 (68%)16 (32%)1 (2%)
Yesterday1127928390 (80%)23 (20%)1 (1%)
Month7893653112602297 (62%)1339 (36%)52 (1%)