Драгобрат отзывы, жильё, трансфер, цены |
22.11.2008, 00:08
|
#181 (посилання)
|
Новичок
Зараз: поза форумом
Снаряга: Elan
Magfire 8
|
Цитата:
Коментар від Sera
В Ступаре хорошо, но кормят лучше всего в Крокусе...
А удобнее всего по расположению жить или в Вершине Карпат, или в Ялынке. Они ближе всего к подъёмникам и там есть сауны.
2Leila а где Спартак расположен?
|
В прошлом сезоне только в "Крокусе" жили (4 поездки). С Наташей и Васей (хозяева) общий язык нашли сразу, а питание и условия наверное одни из лучших (в эти деньги), хотя я думаю, что в этом сезоне будет где-то 40-50$ c носа )
p.s. сауна кстати на "борту"
|
|
|
22.11.2008, 08:57
|
#182 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
Цитата:
Коментар від Jolie
to Leila:
На Драгобраті є багато міні-готелів з банями, однак ми з компанією маємо звичку ходити чомусь тільки у баню в готелі "Вершина Карпат": нам подобалось - ціни нормальні, сауна чиста. Ще плюси: по-перше, її добре напалюють (перед нашим заходом градусник показував 120 С), по-друге, кімната для відпочинку, душова, басейн і сама парилка є послідовно роз’єднані, що таким чином не заважало людям різної статі окремо паритись, стрибати в басейн (басейн маленький), вибігати на сніг чи приймати душ та пити пиво.
Друга сауна, у яку ми теж час від часу ходимо - це сауна у "Ялинці". Сауна там менша ніж у "Вершині Карпат", басейн маленький, кімнати розташовані таким чином: захід у сауну з коридорчика, де є душі, прямо у тому самому коридорчику - басейн, є двері для виходу на сніг, зліва - 1) кімната відпочинку (невелика за розміром, десь на 5 чоловік), 2) власне парна. Сауну теж напалюють добре (100-120 С). Мінус: наприкінці сезону басейн поступово забруднюється.
Пригадую, ще народ хвалив сауну в готелі "Полонина", що одразу за турбазою "Драгобрат" - не знаю, там не була, тому прокоментувати не можу.
to Roman111:
Вчора почитала сусідні форуми, поспілкувалася по асьці із знайомими - скажу чесно, цінами була просто шокована:
- "Ялинка" - 250 грн з особи (перед Новим роком)
- "У Румун" - 45 доларів (перед Новим роком)
- "Добош" - 200 грн
- "У Степана" - 40 доларів.
Сподіваюсь, через тиждень будемо мати більш детальну та точну інформацію.
|
ціни ще ті... Та я думаю що такий формат цін протримається не довше 13 січня. Просто в горах люди ще не відчули кризи і ,напевно, живуть думками що в країні РІСТ добробуту. Ця криза "обламала" мені поїздку з сімєю до Венгріі. Думаю що не мені одному. А як тільки спаде новорічний ажіотаж та ейфорія то ціни мають кардинально вальнути вниз. Особисто для мене це задорого.
|
|
|
22.11.2008, 17:08
|
#183 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Elan Magfire 78 2009
|
Цитата:
Коментар від jurabike
ціни ще ті... Та я думаю що такий формат цін протримається не довше 13 січня. Просто в горах люди ще не відчули кризи і ,напевно, живуть думками що в країні РІСТ добробуту. Ця криза "обламала" мені поїздку з сімєю до Венгріі. Думаю що не мені одному. А як тільки спаде новорічний ажіотаж та ейфорія то ціни мають кардинально вальнути вниз. Особисто для мене це задорого.
|
Сильно сомневаюсь что цены упадут, разве-что если не будет нормалнього спроса, можно будет поторговаться, не более...
|
|
|
24.11.2008, 11:40
|
#184 (посилання)
|
English Deutsch Italiano 日本語
Снаряга: Elan Mag Spice 2008,
БОРД!!!!!!!!! Armada Cantica 2012, Specialized Rockhooper 2008
|
Цитата:
Коментар від GLsKi
В прошлом сезоне только в "Крокусе" жили (4 поездки). С Наташей и Васей (хозяева) общий язык нашли сразу, а питание и условия наверное одни из лучших (в эти деньги), хотя я думаю, что в этом сезоне будет где-то 40-50$ c носа )
p.s. сауна кстати на "борту"
|
на 29-30.11 в Ступаре берут 200 с носа (в противовес прошлогодним всесезонным 150 гр)
с Крокусом цены шли один в один. но еще типа "не сезон"...
думаю будет все 250. а может повезет и останется 200
|
|
|
24.11.2008, 11:58
|
#185 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від Katastrofa
думаю будет все 250. а может повезет и останется 200
|
главное,шоб снег держался на всех курортах карпат!!!
на драг добираться проблема для всех,тупо не будут ездить основное население(не фаны драга) и цены упадут,если конечно Гуцул не только дыкий украинец,но и умный украинец :wink:
|
|
|
24.11.2008, 12:40
|
#186 (посилання)
|
Прорайдер-Классик
Снаряга: Nordica Next 9,
Rossi 9S Oversize,
Head BigEasy,
Nordica HotRod Modified,
Nordica Dobermann RC P
|
а мне каэцца, что чем цены снижать, они будут пробовать подтягивать сервис к ценам, как бы трудно это не было
|
|
|
25.11.2008, 01:56
|
#187 (посилання)
|
Человек-Драгобрат
Снаряга: Atomic SL11 2006, Volkl Gotama 2007, Volkl Mantra 2009, Ross 9s W/Cap 2009, Ross 9s W/Cap FIS 2009
|
Цитата:
Коментар від Sera
И чё, неужто никто на выходных не был на Драге???
Похвастайтесь фотками
|
Открытие сезона 2009
|
|
|
25.11.2008, 20:42
|
#188 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Ребята, думаю поехать на Драгобрат числа эдак 7 декабря на дней 5-7. Кто знает как там в этот период? Все подъемники работают? Много ли людей? Как обычно погодка и снег в середине декабря?
В поисках недорого жилья остановились на "Приюте Драгобрат" (55 грн с чел. без еды). Кто что знает о нем? Мож кто бывал.
Спасибо
|
|
|
25.11.2008, 21:09
|
#189 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: ELAN Magfire 08
|
Цитата:
Коментар від Slavik
Ребята, думаю поехать на Драгобрат числа эдак 7 декабря на дней 5-7. Кто знает как там в этот период? Все подъемники работают? Много ли людей? Как обычно погодка и снег в середине декабря?
В поисках недорого жилья остановились на "Приюте Драгобрат" (55 грн с чел. без еды). Кто что знает о нем? Мож кто бывал.
Спасибо
|
В прошлому році там були. 110 з душі дали за номер з телевізором і зручностями на поверсі та 2-ох разовим харчуванням,цього року кажуть уже 150. В принципі непогане місце як для студентів без особих запросів які приїхали катати. До підйомника 15 хв пішком - це можливо єдиний мінус.
|
|
|
26.11.2008, 21:54
|
#190 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Имею планы на драгобрат числа эдак 5.12, подскажите кто знает, почем там можно взять нормальную доску и есть ли там вообще таковые, или лучше из Киева тянуть?
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 12 | 46 | 12 (75%) | 4 (25%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 12 | 146 | 557 | 90 (62%) | 56 (38%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 89 | 3730 | 11580 | 2307 (62%) | 1375 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|