Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты Украины > Драгобрат > Драгобрат сезон 2024
Драгобрат отзывы, жильё, трансфер, цены

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 22.11.2008, 00:08   #181 (посилання)
Новичок

Зараз: поза форумом

Снаряга: Elan Magfire 8
Цитата:
Коментар від Sera Переглянути коментар
В Ступаре хорошо, но кормят лучше всего в Крокусе...
А удобнее всего по расположению жить или в Вершине Карпат, или в Ялынке. Они ближе всего к подъёмникам и там есть сауны.

2Leila а где Спартак расположен?
В прошлом сезоне только в "Крокусе" жили (4 поездки). С Наташей и Васей (хозяева) общий язык нашли сразу, а питание и условия наверное одни из лучших (в эти деньги), хотя я думаю, что в этом сезоне будет где-то 40-50$ c носа)
p.s. сауна кстати на "борту"
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 22.11.2008, 08:57   #182 (посилання)
Райдер-Байкер

Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
Цитата:
Коментар від Jolie Переглянути коментар
to Leila:
На Драгобраті є багато міні-готелів з банями, однак ми з компанією маємо звичку ходити чомусь тільки у баню в готелі "Вершина Карпат": нам подобалось - ціни нормальні, сауна чиста. Ще плюси: по-перше, її добре напалюють (перед нашим заходом градусник показував 120 С), по-друге, кімната для відпочинку, душова, басейн і сама парилка є послідовно роз’єднані, що таким чином не заважало людям різної статі окремо паритись, стрибати в басейн (басейн маленький), вибігати на сніг чи приймати душ та пити пиво.

Друга сауна, у яку ми теж час від часу ходимо - це сауна у "Ялинці". Сауна там менша ніж у "Вершині Карпат", басейн маленький, кімнати розташовані таким чином: захід у сауну з коридорчика, де є душі, прямо у тому самому коридорчику - басейн, є двері для виходу на сніг, зліва - 1) кімната відпочинку (невелика за розміром, десь на 5 чоловік), 2) власне парна. Сауну теж напалюють добре (100-120 С). Мінус: наприкінці сезону басейн поступово забруднюється.

Пригадую, ще народ хвалив сауну в готелі "Полонина", що одразу за турбазою "Драгобрат" - не знаю, там не була, тому прокоментувати не можу.

to Roman111:
Вчора почитала сусідні форуми, поспілкувалася по асьці із знайомими - скажу чесно, цінами була просто шокована:
- "Ялинка" - 250 грн з особи (перед Новим роком)
- "У Румун" - 45 доларів (перед Новим роком)
- "Добош" - 200 грн
- "У Степана" - 40 доларів.

Сподіваюсь, через тиждень будемо мати більш детальну та точну інформацію.

ціни ще ті... Та я думаю що такий формат цін протримається не довше 13 січня. Просто в горах люди ще не відчули кризи і ,напевно, живуть думками що в країні РІСТ добробуту. Ця криза "обламала" мені поїздку з сімєю до Венгріі. Думаю що не мені одному. А як тільки спаде новорічний ажіотаж та ейфорія то ціни мають кардинально вальнути вниз. Особисто для мене це задорого.
Старий 22.11.2008, 17:08   #183 (посилання)
Недавно на форуме

Снаряга: Elan Magfire 78 2009
Цитата:
Коментар від jurabike Переглянути коментар
ціни ще ті... Та я думаю що такий формат цін протримається не довше 13 січня. Просто в горах люди ще не відчули кризи і ,напевно, живуть думками що в країні РІСТ добробуту. Ця криза "обламала" мені поїздку з сімєю до Венгріі. Думаю що не мені одному. А як тільки спаде новорічний ажіотаж та ейфорія то ціни мають кардинально вальнути вниз. Особисто для мене це задорого.
Сильно сомневаюсь что цены упадут, разве-что если не будет нормалнього спроса, можно будет поторговаться, не более...
Старий 24.11.2008, 11:40   #184 (посилання)
English Deutsch Italiano 日本語

Снаряга: Elan Mag Spice 2008, БОРД!!!!!!!!! Armada Cantica 2012, Specialized Rockhooper 2008
Цитата:
Коментар від GLsKi Переглянути коментар
В прошлом сезоне только в "Крокусе" жили (4 поездки). С Наташей и Васей (хозяева) общий язык нашли сразу, а питание и условия наверное одни из лучших (в эти деньги), хотя я думаю, что в этом сезоне будет где-то 40-50$ c носа)
p.s. сауна кстати на "борту"

на 29-30.11 в Ступаре берут 200 с носа (в противовес прошлогодним всесезонным 150 гр)
с Крокусом цены шли один в один. но еще типа "не сезон"...

думаю будет все 250. а может повезет и останется 200
Старий 24.11.2008, 11:58   #185 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Цитата:
Коментар від Katastrofa Переглянути коментар
думаю будет все 250. а может повезет и останется 200
главное,шоб снег держался на всех курортах карпат!!!
на драг добираться проблема для всех,тупо не будут ездить основное население(не фаны драга) и цены упадут,если конечно Гуцул не только дыкий украинец,но и умный украинец :wink:
Старий 24.11.2008, 12:40   #186 (посилання)
Прорайдер-Классик

Снаряга: Nordica Next 9, Rossi 9S Oversize, Head BigEasy, Nordica HotRod Modified, Nordica Dobermann RC P
а мне каэцца, что чем цены снижать, они будут пробовать подтягивать сервис к ценам, как бы трудно это не было
Старий 25.11.2008, 01:56   #187 (посилання)
Человек-Драгобрат

Снаряга: Atomic SL11 2006, Volkl Gotama 2007, Volkl Mantra 2009, Ross 9s W/Cap 2009, Ross 9s W/Cap FIS 2009
Цитата:
Коментар від Sera Переглянути коментар
И чё, неужто никто на выходных не был на Драге???
Похвастайтесь фотками
Открытие сезона 2009
Старий 25.11.2008, 20:42   #188 (посилання)
Новичок

Снаряга: прокатные :)
Ребята, думаю поехать на Драгобрат числа эдак 7 декабря на дней 5-7. Кто знает как там в этот период? Все подъемники работают? Много ли людей? Как обычно погодка и снег в середине декабря?
В поисках недорого жилья остановились на "Приюте Драгобрат" (55 грн с чел. без еды). Кто что знает о нем? Мож кто бывал.
Спасибо
Старий 25.11.2008, 21:09   #189 (посилання)
Новичок

Снаряга: ELAN Magfire 08
Цитата:
Коментар від Slavik Переглянути коментар
Ребята, думаю поехать на Драгобрат числа эдак 7 декабря на дней 5-7. Кто знает как там в этот период? Все подъемники работают? Много ли людей? Как обычно погодка и снег в середине декабря?
В поисках недорого жилья остановились на "Приюте Драгобрат" (55 грн с чел. без еды). Кто что знает о нем? Мож кто бывал.
Спасибо
В прошлому році там були. 110 з душі дали за номер з телевізором і зручностями на поверсі та 2-ох разовим харчуванням,цього року кажуть уже 150. В принципі непогане місце як для студентів без особих запросів які приїхали катати. До підйомника 15 хв пішком - це можливо єдиний мінус.
Старий 26.11.2008, 21:54   #190 (посилання)
Новичок

Снаряга: прокатные :)
Имею планы на драгобрат числа эдак 5.12, подскажите кто знает, почем там можно взять нормальную доску и есть ли там вообще таковые, или лучше из Киева тянуть?
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Кубок світу WC 2023-2024 HappySkier FIS территория 158 23.06.2024 22:28
Буковель сезон 2024 Shai Буковель 288 01.04.2024 11:22

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today00124612 (75%)4 (25%)1 (2%)
Yesterday11214655790 (62%)56 (38%)1 (1%)
Month7893730115802307 (62%)1375 (37%)52 (1%)