Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2009 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/2123-kolyba-2009-a.html)

Albertowych 01.04.2009 11:39

Цитата:

Коментар від Wakerunner (Коментар 23569)
.......
2 Альбертович - не иметь диплом, но уметь "майже все"... реальный рэспект! :)

Це тільки те що було після 25 років, всього навсього за пів життя. :wink:
А перед тим ......

Albertowych 01.04.2009 11:44

Цитата:

Коментар від griig (Коментар 23577)
А если манитор шварцен

Так цеж не до монітора, а до ФОРУМУ!!! Бач спереду який форум шварцен і трошки з гріном? А ззаду він який?? БЕЛИЙ, савсем БЕЛИЙ. Дякуючи ev я і зауважив, бачиш який він ev замєчатєльний, перший замєтіл.

Jolie 01.04.2009 11:56

Дядя Вітя, "а у вас молоко убежало! (с) м/ф "Малыш и Карлсон" :crazy:

Albertowych 01.04.2009 12:02

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 23584)
Дядя Вітя, "а у вас молоко убежало! (с) м/ф "Малыш и Карлсон" :crazy:

я молоко кіпячу зі спеціальним пристроєм, який створює потоки турбулєнтності і не дають можливості спікатись на стінках баняка жировим відкладенням. А взагалі зара піду гляну.

Sheridan 01.04.2009 12:10

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 23586)
я молоко кіпячу зі спеціальним пристроєм, який створює потоки турбулєнтності і не дають можливості спікатись на стінках баняка жировим відкладенням. А взагалі зара піду гляну.

Радиус кастрюли какой? Селитру добавляешь?

Albertowych 01.04.2009 12:24

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 23589)
Радиус кастрюли какой? Селитру добавляешь?

Радіус змінюєтся в залежності від сили турболентних потоків і сили тертя жирових відкладень об стінку, форумулу апроксімації радіуса можна екстраполірувати в силу натиску на седвіч-прокладки вмонтовані в бокову площину кастрюлі.

jordik 01.04.2009 13:04

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 23590)
Радіус змінюєтся в залежності від сили турболентних потоків і сили тертя жирових відкладень об стінку, форумулу апроксімації радіуса можна екстраполірувати в силу натиску на седвіч-прокладки вмонтовані в бокову площину кастрюлі.

ну загнув, шо академік! :good: в мене , наприклад, родинне: молоко і кава не можуть не збігти. як не збігають, то нас із мамою всі вітають!!!:Rose:
а за вчительку молодших класів я вам ше одповім...:aggressive: ходіть до мене в "школу", я вам оцінки буду ставити!!)))

Albertowych 01.04.2009 13:08

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 23592)
ну загнув, ....

Кульчик не загуби.

jordik 01.04.2009 13:11

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 23578)
Це тільки те що було після 25 років, всього навсього за пів життя. :wink:
А перед тим ......

а шо було перед тим? ви всіх дівчат Львова перецілували?:air_kiss::air_kiss::air_kiss:
до речі

до речі,за граматику: є один давно перевірений дієвий спосіб: багато читати, не обв"язково художньої літератури, хоча бажано, можна й технічну, спеціальну, тільки якісну. підсвідомо спрацьовує зорова пам"Ять, в голові відкладаються слова і вирази,їх написання.:aha::aha:
тільки знаю, щоб почати читати,багатьом мужчинам треба викинути телевізор. :shock::shock:а то він, як наркотик- увесь час забирає, на книги немає. чому колись більше читали? бо телека і компа не було. не кидайте в мене, будь ласка, помідорами, бо то правда.

Neon 01.04.2009 13:13

Цитата:

можна й технічну
Гиии... з такими темпами я добре вивчу німецьку граматику :) ітд ітп... але точно не українську :)

Sheridan 01.04.2009 13:14

jordik +100!!!

Только у наших не грамотность страдает, они просто невнимательны.

jordik 01.04.2009 13:14

я весь час перевіряю, чи є сережки на місці, бо мій малюк любить цим ділом бавитись, дьоргати за вуха.вже не одна фіфа пішла від нас без кульчиків...
а шо це Рижик в центрі міста в кафе "Люда"поробляє з молодим зеленуватим хлопцем?

dem 01.04.2009 13:23

Траву где берёте? :)

jordik 01.04.2009 13:24

Цитата:

Коментар від dem (Коментар 23601)
Траву где берёте? :)

а шо, маєш поділитись?зайди в розділ смешинки, там є магазин класний "У Альбиночки" . там і берем.

griig 01.04.2009 13:39

Ловлю себя на мысли, что чет я себя не оч уютно чувствую на буковел.ком.уа Более уютно Шеридан.com.ua иль МастерМарго.com.ua, МестАвторАльберт.com.ua ... :) Ну понятно, что 1 апреля :) Вторая половина дня РМ Аднака

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:17.