![]() |
Цитата:
А перед тим ...... |
Цитата:
|
Дядя Вітя, "а у вас молоко убежало! (с) м/ф "Малыш и Карлсон" :crazy:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
а за вчительку молодших класів я вам ше одповім...:aggressive: ходіть до мене в "школу", я вам оцінки буду ставити!!))) |
Цитата:
|
Цитата:
до речі до речі,за граматику: є один давно перевірений дієвий спосіб: багато читати, не обв"язково художньої літератури, хоча бажано, можна й технічну, спеціальну, тільки якісну. підсвідомо спрацьовує зорова пам"Ять, в голові відкладаються слова і вирази,їх написання.:aha::aha: тільки знаю, щоб почати читати,багатьом мужчинам треба викинути телевізор. :shock::shock:а то він, як наркотик- увесь час забирає, на книги немає. чому колись більше читали? бо телека і компа не було. не кидайте в мене, будь ласка, помідорами, бо то правда. |
Цитата:
|
jordik +100!!!
Только у наших не грамотность страдает, они просто невнимательны. |
я весь час перевіряю, чи є сережки на місці, бо мій малюк любить цим ділом бавитись, дьоргати за вуха.вже не одна фіфа пішла від нас без кульчиків...
а шо це Рижик в центрі міста в кафе "Люда"поробляє з молодим зеленуватим хлопцем? |
Траву где берёте? :)
|
Цитата:
|
Ловлю себя на мысли, что чет я себя не оч уютно чувствую на буковел.ком.уа Более уютно Шеридан.com.ua иль МастерМарго.com.ua, МестАвторАльберт.com.ua ... :) Ну понятно, что 1 апреля :) Вторая половина дня РМ Аднака
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:17. |