![]() |
немного разбавить компьютерную тему новыми технологиями :wink: :
Easyweb - video mapping Французская студия инновационных решений работает в области video mapping. Это мощное проецирование на здания видео-потока, заранее созданного с учетом архитектуры и рельефа конкретного объекта. YouTube - video monumental projection - easyweb.fr еще больше видео на их сайте EASYWEB.FR Monumental Video Projection - MAPPING VIDEO 3D Добавлено через 19 минут все, кто хоть каким-то образом связан с цветовыми решениями и подбором цвета смотреть и пользоваться )) Color Scheme Designer 3 |
--- Корова на катку! ---
Забула розповісти ... Під впливом передчуттів ролл-весни я пішла вчора на кавзанку, на Медик (львів"яни знають). Пригадую кілька років тому все було краще. Тепер я в шоці, руки вже опущені. Кататися мені просто не вдалося. Але є одне но, яке мене спинає розчаровуватися - це ковзани, які мені дали в прокаті. Таких вбитих і взагалі дешевих ковзанів я ще не бачила. Пластмасовий чобіт тріснутий був у кожної другої пари. Шнурки всі у вузлах з кількох шнурків зв"язані. Серединка стопнана настільки, що таке було враження, що просто в пластмасовому чоботі. Ніжки натерло. І це 30 грн за годину. Найголовніше, що я спробувала поміняти ковзани коли відчула, що вони не тримають ногу взагалі. Тобто я зашнурувалася так тісно, як могла, але того було не досить. У мене тоненька нога і у шкіряних ковзанах я закладаю краї холяви адна на одну аж до упору в гачки, щоб ковзан облягав ногу. А з пластмасовими так не вишло :( Це таке відчуття, ніби вони і не зашнуровані зовсім, розлітай повний. Одним словом другі дали мені ще гірші. Я намотала ще кіл 10 і пішла геть з того катку. P.S. Синяки є, коліна в нормі, на лижі їду. :mosking: |
Цитата:
|
Цитата:
Зате у мене виникло бажання просто піти і купити власні ковзани. Не обов"язково натуральні шкіряні, по кишені надто не вдарить. Нога уже не росте - думаю, не пропадуть. |
Цитата:
|
Это же, сколько дней вы катаете, что вам надоела зима и вы уже в преддверии весны? Мне бы еще зимы так этак до мая…:wink:
|
Цитата:
Але все одно липень буде, а значить в липні я стаю на ролики. Ну чи в травні. Ось, я просто готуюся до роликів фізично. Але морально я на лижах! Добавлено через 2 минуты Frozen :shock: |
Вот где рождаются фристайлеры... Нам бы хоть один такой хоть где-нибудь :girl_cray2:
sportex on Vimeo |
Паралоновые кирпичики!!!!! Целый бассейн паралоновых кирпичиков! Шмякаться в туда прикольно! В таких условиях и гипопотама можно фристайлером сделать!
|
Несколько(или один:D) студентов КПИ ищут место для прохождения "виробничої практики".
Если кто-то может помочь, будем очень благодарны :) . Подходят любые организацие кроме ЧП. Специальность Програмисты :) . |
Цитата:
|
Взято с сериала Big Bang Theory.
Такая штука на Ибее стоила год назад 500$, сейчас незнаю. http://mystery.bigmir.net/forum/files/3dchess3_867.jpg Если кому интерестно, правила как играть в 3Д шахматы можно скачать здесь: Правила Добавлено через 1 час 14 минут К Кашпировским:D http://golos.in.ua/files/gallery/56/big/649_3-67223.jpg http://www.ifportal.net/images/news/...resident23.jpg |
Привет любимому форуму из Анталии. Купальный сезон открыт!!!!
|
Цитата:
|
Львів планують засадити деревами сакури. Про це вчора під час звіту Галицької райадміністрації міста Львова сказала голова адміністрації Ірина Маруняк.
«Цієї осені ми біля пам’ятника Маркіяну Шашкевичу вже висадили кілька дерев крупномірної сакури. Якщо вона приживеться в умовах нашого клімату, то ми плануємо висаджувати ці дерева ще», — сказала Ірина Маруняк. Львів засадять деревами сакури - Новини. - WoodEx.ua Це ж прекрасно! Хочу щоб у Львові теж росли сакури :girl_in_love:. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:49. |