![]() |
Цитата:
|
Пер4ик, ваще ничего экстраординарного там нет. Одна Школа Активспорт и твой нормальный(!) вестибулярный аппарат.... И ты будешь катать круче этих непонятных людей.
Честно :) |
правду глаголіт :) Хоч цього разу не помилився :good:
|
Все йде до школи, єдина проблема наразі - яка то школа буде: Active-Sport і мої перші хороші лижі вузькі і на 10 см коротші росту, чи ASS і лижі в мене будуть широкі і на 10 см вищі за мене :oops:
Дилема... |
якщо навчишся на довгих, на коротких легше буде.
Добавлено через 31 секунду треба дві школи |
Цитата:
як я тебе розумію!!! минулого року теж була в такі ситуації - виникла в мене потреба в нових лижах. звісно ж , еланах. вибрала найкрасивіші, і скіселектор мені видава саме цю модель.(тоді це були маг спайс, отакі http://elansports.com.ua/walls/19.jpg). також спати не могла:girl_in_love: - чоловік не витримав такої наруги над собою:evil: і купив. правда, купували навесні, коли знижки були, і зовсім не шкодую. бачила недавно такі ж в нашому магазі у франківську за минулорічними цінами. тепер в мене найкрасивіші лижі - деякі люди(чоловіки, що цікаво) в черзі перепитують,що за красені. |
А давайте еще посмотрим ролик для наших братьев близких на одной широкой лыже.:good:
YouTube - THE BEST BODYCARVING - EXTREME CARVING.wmv |
nek, именно они изобрели карвинг, факт.
|
Цитата:
Если бы я мог видеть себя со стороны без использования фото-видео, прогресс шёл бы быстрее. А так... как джедай, на одних ощущениях, далеко не уедешь. Впрочем, у Санчеса есть видео с моим участием. Ещё мой приятель кое-что отснял на видео. Скоро "Кашпировским" будет что покритиковать. :shock: |
Цитата:
|
Цитата:
Зате відчула, що більше тримаються схилу. :ok: Це приблизно те ж відчуття, як я пересіла з дев"ятки на якій вчилася їздити на свою 1.8-тонну сієру. Ось, десь так. Ідеш і відчуваєш якесь єдинство зі схилом, з дорогою, по якій їдеш. На вихідні спробую своїх законних 160 см. Але блейди все одно люблю і буду придумувати для них нові задачі. :wink: |
Цитата:
|
Млін, чому, коли я кожного разу читаю "Пилипець", у мене виходить "Пипилець", майже, як "Пепелац"? :unknown:
Можливо я - ИНОЙ ? |
Це тому, що ти щодень англійською читаєш більше, ніж українською.
В англійській вже інтуітивно всі голосні букви міняєш, бо вони майже ніколи не читаються, як пишуться. Це просто звичка від моменту читання слова до моменту його сприйняття міняти в ньому букви. А тепер ще й німецька :mosking: Читай книжки рідною мовою - все налагодиться :wink: |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:39. |