Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2010 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/5828-kolyba-2010-a.html)

Bob_Kneissl 30.04.2010 08:29

Екстремальний рафтінг:good:
http://s61.radikal.ru/i172/1004/ac/27c595ff400d.jpg

klepakoff 30.04.2010 09:15

неплохой бумажный клип...
[youtube]QBOkou8_txk[/youtube]

jordik 30.04.2010 18:05

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 72682)
а ти їм посміхнмсь і скажи дякую (не знаю за що, але скажи), головне не звертай увагу на те що відбуваєтся навколо тебе, а тим більше на те що відбуваєтся не у твоєму місті, і навіть не у твоїй області. Головне миролюбиво поставитись до тих хто плює тобі в морду лице, а може це дощик пішов. Головне викинь телевізор, щоб не знати що таке саме відбуваєтся кругом, викінь радіо тому що там можуть розказати хто до цього призвів, відключи інтернет, бо там багато різних думок з цього приводу. Головне будь спокійним і доброзичливим ....

ПС :evil: :evil: :evil::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Додано через 4 хвилини

Мені НАБРИДЛО.
Мені набридли ці всі розборки, за мову, за Крим, за недолугість західних регіонів, за опрозицію, за міністрів алкащів і презедентів мудрогеликів.
Сподівався на покращення з часів перебудови, ну думав Гобачов молодчина, швиденько все стане на свої місця. 25 років минуло :(. Я не хочу назад в совдепію, яхочу тих 5-15 роів яки мені залишилося жити , ПРОЖИТИ ЯК ЛЮДИНА,
Для галичан з цієї прірви є тільки один вихід. Оголосити війну Польші і здатися їй в полон. Я погоджуєсь бути другим сортом в Польші, і не хочу біти ніяким сортом в цьомц бардаку з якого нема ніякого виходу.
Нехай схід вздихне на повні груди під матушкою расєєю, нехай крим миє флот який йому не належить, нехай київ стане маргінальни (провінційним) містечком у великій і могутній. Я ХОЧУ СПОКОЮ!. МЕНІ НАБРИДЛО.
І нехай ті москалики яки попадуть у гніт Польші у складі галичини спробують домагатися другої державної :D

АЛЬБЕРТОВИЧУ, МИ З ТОБОЮ!!!Тільки ти спершу викуй залізного ...уя, один - на кечельку щастя, пригадуєш, як подарунок Станиславову від Львова, другий - рассєї. оголосимо акцію "Ср...кою на дикий Схід".тоді можна буде ше раз їх яйцями закидати і повернутись до них тим місцем, яким я вічно кручу, коли на лижах їду )))

нами зараз керують безродні прихвостні сташого брата, виховані законами джунглів і териконів - тому і при владі, де перемагає сильніший, нахабніший, зліший. прасаралі ми, аднака, нашу "національну ідею", і щонайгірше, просрали наше "завтра" в матеріальному плані. треба запасатись консервами, чистити загашники для новихї поступлень і ховати сало на чорний день.

прошу вибачити мене всіх російськомовних дописувачів форуму (не залежно від національної приналежності), але бути знову "житницею" Росії і годувати російських шовіністів і алкогольних деградантів - Я НЕ ХОЧУ І СВОЇМ ДІТЯМ НЕ ДАМ!!!

Wilson Payne 30.04.2010 20:03

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 72682)
а ти їм посміхнмсь і скажи дякую (не знаю за що, але скажи), головне не звертай увагу на те що відбуваєтся навколо тебе, а тим більше на те що відбуваєтся не у твоєму місті, і навіть не у твоїй області. Головне миролюбиво поставитись до тих хто плює тобі в морду лице, а може це дощик пішов. Головне викинь телевізор, щоб не знати що таке саме відбуваєтся кругом, викінь радіо тому що там можуть розказати хто до цього призвів, відключи інтернет, бо там багато різних думок з цього приводу. Головне будь спокійним і доброзичливим ....

ПС :evil: :evil: :evil::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Додано через 4 хвилини

Мені НАБРИДЛО.
Мені набридли ці всі розборки, за мову, за Крим, за недолугість західних регіонів, за опрозицію, за міністрів алкащів і презедентів мудрогеликів.
Сподівався на покращення з часів перебудови, ну думав Гобачов молодчина, швиденько все стане на свої місця. 25 років минуло :(. Я не хочу назад в совдепію, яхочу тих 5-15 роів яки мені залишилося жити , ПРОЖИТИ ЯК ЛЮДИНА,
Для галичан з цієї прірви є тільки один вихід. Оголосити війну Польші і здатися їй в полон. Я погоджуєсь бути другим сортом в Польші, і не хочу біти ніяким сортом в цьомц бардаку з якого нема ніякого виходу.
Нехай схід вздихне на повні груди під матушкою расєєю, нехай крим миє флот який йому не належить, нехай київ стане маргінальни (провінційним) містечком у великій і могутній. Я ХОЧУ СПОКОЮ!. МЕНІ НАБРИДЛО.
І нехай ті москалики яки попадуть у гніт Польші у складі галичини спробують домагатися другої державної :D

якщо не подобається існуюча держава, потрібно її змінити :-,

Заснування нової української держави

Yurkis 02.05.2010 15:12

:good:

http://farm3.static.flickr.com/2753/...25b9f79e_o.jpg

tat 02.05.2010 18:18

Кто посмел уважаемого Альбертовича довести до такого состаяния? За все время моего присутствия на форуме это был самый оптимистичный и приветливый человек! Глубокоуважаемые не обращайте внимания на глупости, которые происходят в нашей стране. Они ( власти) на нас внимания не обращают, давайте и мы не будем на них обращать внимания! К сожалению, надо учиться жить абсолютно автономно! Или уезжать из этой страны? Я уже не хочу, хотя детей буду стараться отправить подальше из этой страны "вечно зеленых помидоров"!

vitalik0303 02.05.2010 19:41

Цитата:

Коментар від Yurkis (Коментар 72951)

Хороший ракурс, на фото. В моєму місті почали асфалт на дорогах вирізати, так що в скорому майбутньому, також вигляд в місті стане більш-менш.:pardon:

jurabike 03.05.2010 13:47

как перезимавать лето ?

вчора на гонку по кроскантры мої малі приїхали по-зимовому

http://photofile.com.ua/photo/jurabi.../159690534.jpg

Salseros 04.05.2010 09:45

Мне кажется, что летом снег идёт не справа - налево, как зимой, а слева - направо...?:unknown:

Salseros 04.05.2010 19:19

Задел меня тут один пост...Даже два....
Развивать тему не буду, но один вопрос остался: "мудрагелик" - это кто? (не смог найти в инете:pardon:)

Albertowych 04.05.2010 20:38

Цитата:

Коментар від Salseros (Коментар 73018)
Развивать тему не буду, но один вопрос остался: "мудрагелик" - это кто? (не смог найти в инете:pardon:)

"Мудрий" Гелик. Гелик це (можливо) ім'я людини яка думає що все знає і все робить правильно.

Соррі якщо зачепив .....

Schummi1 04.05.2010 22:00

У темі 1 додатків
Ванкувер 2010

Vanilla 05.05.2010 08:07

возможно уже многие видели...но не смогла пройти мимо))
супер-ролик
YouTube - Happy pin / Почувствуй счастье!)))

dem 05.05.2010 09:38

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 72884)

... нами зараз керують безродні прихвостні сташого брата

эммм.... простите, а старший брат это хто?:shock:

Rain 05.05.2010 09:52

Цитата:

Коментар від Salseros (Коментар 73018)

"мудрагелик":good:
ИМХО, русский эквивалент - "хитромудрый":D
а вобще, мудрагеликами называли умных и одарённых детей (что-то типа вундеркинда)

Добавлено через 2 минуты

Цитата:

Коментар від dem (Коментар 73052)
эммм.... простите, а старший брат это хто?:shock:

...надеюсь в этом топике не польётся страшный политичесикй флуд...:wink:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:07.