Цитата:
Коментар від Albertowych
(Коментар 72682)
а ти їм посміхнмсь і скажи дякую (не знаю за що, але скажи), головне не звертай увагу на те що відбуваєтся навколо тебе, а тим більше на те що відбуваєтся не у твоєму місті, і навіть не у твоїй області. Головне миролюбиво поставитись до тих хто плює тобі в морду лице, а може це дощик пішов. Головне викинь телевізор, щоб не знати що таке саме відбуваєтся кругом, викінь радіо тому що там можуть розказати хто до цього призвів, відключи інтернет, бо там багато різних думок з цього приводу. Головне будь спокійним і доброзичливим ....
ПС :evil: :evil: :evil::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Додано через 4 хвилини
Мені НАБРИДЛО.
Мені набридли ці всі розборки, за мову, за Крим, за недолугість західних регіонів, за опрозицію, за міністрів алкащів і презедентів мудрогеликів.
Сподівався на покращення з часів перебудови, ну думав Гобачов молодчина, швиденько все стане на свої місця. 25 років минуло :(. Я не хочу назад в совдепію, яхочу тих 5-15 роів яки мені залишилося жити , ПРОЖИТИ ЯК ЛЮДИНА,
Для галичан з цієї прірви є тільки один вихід. Оголосити війну Польші і здатися їй в полон. Я погоджуєсь бути другим сортом в Польші, і не хочу біти ніяким сортом в цьомц бардаку з якого нема ніякого виходу.
Нехай схід вздихне на повні груди під матушкою расєєю, нехай крим миє флот який йому не належить, нехай київ стане маргінальни (провінційним) містечком у великій і могутній. Я ХОЧУ СПОКОЮ!. МЕНІ НАБРИДЛО.
І нехай ті москалики яки попадуть у гніт Польші у складі галичини спробують домагатися другої державної :D
|
АЛЬБЕРТОВИЧУ, МИ З ТОБОЮ!!!Тільки ти спершу викуй залізного ...уя, один - на кечельку щастя, пригадуєш, як подарунок Станиславову від Львова, другий - рассєї. оголосимо акцію "Ср...кою на дикий Схід".тоді можна буде ше раз їх яйцями закидати і повернутись до них тим місцем, яким я вічно кручу, коли на лижах їду )))
нами зараз керують безродні прихвостні сташого брата, виховані законами джунглів і териконів - тому і при владі, де перемагає сильніший, нахабніший, зліший. прасаралі ми, аднака, нашу "національну ідею", і щонайгірше, просрали наше "завтра" в матеріальному плані. треба запасатись консервами, чистити загашники для новихї поступлень і ховати сало на чорний день.
прошу вибачити мене всіх російськомовних дописувачів форуму (не залежно від національної приналежності), але бути знову "житницею" Росії і годувати російських шовіністів і алкогольних деградантів - Я НЕ ХОЧУ І СВОЇМ ДІТЯМ НЕ ДАМ!!!
|