![]() |
Цитата:
:D:D:D |
.... сегодня официально открыла купально-пляжный сезон, на пляжах все усиленно готовятся к сезону..... водичка еще прохладная, градусов 15, но окунуться можно (как по мне),.......солнце,..... море,... ЖАРА )))))), .....в Одессе наступило лето ....:girl_in_love:.........
..... такой денёк был клёвый :wink: |
Цитата:
Вода прохладная, но я привык к такой, купатся можно :) . |
|
Прочитав, зрозумів, що власникам XC70 також не треба було читати.:unknown::unknown::unknown:
Додано через 3 хвилини А взагалі "респект і уважуха" Альбертовичу за його героїзм та спокій, я б ту машину вже копав, куди бачив (колись так і було, всі ми з "класики" вийшли). |
Цитата:
Був випадок :D зламався на берегах Дністра, за 350км від рідної хати. В найближчому селі знайшлися кулібіни, на найближчому шроті були куплені за умовно символічні грошики запчастини, і копійчина чемно довезла мене до рідної домівки. А коли мій Пассат в Варшаві глюкнув, майстри запросили за ремонт 500 баксів і обіцяли швиденько за три дні зробити :D. Так і їхав з сином з Варшави без натискання на педаль зщеплення, вдома кулбіни мені за 30 баксів зремонтували. А коли у Ніссана Максими повилітали гальмівні колодки на Арабатскій стрілці, то мусив заплатити 100 бамксів за заміну. На форді Оріон по дорозі з Одеси, вмер інжекторний бензонасос, ніхто не брався ремонтувати, та і насос новий коштував 150 американських гривень, Прийшлось чекати ночі (холодніше вночі) і в циклі розігався до 120 і далі накатом до 60, їхати поки не похолодало. Для чого їх копати, вони наші друзі.:friends: Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
- вищий рівень безпеки - приємніша і комфортніша їзда - динаміка - .... Такі порівняння робити не можна. |
Возник тут у меня с одними ребятами спор. Предметом спора стало слово БАНАБАК. Я считал, что это слово общеизвестное. Оказывается не все его знают. Знаете ли вы такое слово и знаете ли, что оно значит? Гуглить ничего не нужно. Ответ нужен сходу.
|
Ну тут без базара нужно создавать тему "Филологический вопрос" и создавать отдельное обсуждение- иначе не разберёмся. :D
(Дем, ничего личного, соседней веткой навеяло) З.Ы Когда деревья были большими, а я маленькой мы так называли всяких арабо-турков и прочих представителей ближнего и среднего востока. |
БАНАБАК - первый раз слышу такое слово:pardon:
|
Цитата:
я как-то заглянул под капот х6! И что я там увидел? Родной копеечный мотор! вернее три - в ряд! У ф1 болидов - до 5-ти доходит!!! |
Цитата:
|
Цитата:
И, судя по отзывам, слово родилось и циркулирует только в районе Киева :) Не томи, скажи, что означает. p.s. А я тебе про "тремпель" расскажу, если хочешь:wink: |
|
Міст для любителів екстремального водіння авто:good:
http://i073.radikal.ru/1005/da/c52047df5067.jpg http://s39.radikal.ru/i086/1005/5d/ff89dc71d369.jpg |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:18. |