Events: made in Ukraine соревнования, фестивали, вечеринки и прочие правильные мероприятия |
05.02.2010, 20:28
|
#141 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Salomon ElDictator 2012,Salomon Quest PRO,Salomon STH 16
|
Знаєте - це дуже добре,щ на Україні є такі люди,що хочуть займатися розвитком фрірайду!!!І найперше їм за це респект!!!!
Я звичайно розумію,що організаторам потрібно знати с-ки людей приїде на контест,і навіть можу зрозуміти,те що потрібно переслати гроші на їх рахунок,як гарантію,проте,якщо учасник захворіє чи в нього зявляться більше відповідальні справи - то можна було б їм повертати гроші з внеску....ми ж не професіонали і вкожного можуть зявитися поважні причини,тим б-ше,що зараз важко щось конретно планувати за місяць),як кажуть - "хочеш насмішити Бога - розкажи йому про свої плани"))
Ще одна з пропозицій - урівняти процентне відношення виходу у фінал у чоловіків та жінок - якось не дуже правильно,що з 15 дівчат у фінал виходить 6,тобто процентів 40,а у чоловіків з 35 - т-ки 8!Я за рівноправність!
І на рахунок 3 етапів - я думаю,що це супер і набагато краще ніж 1)))за ці дні можна набратися досвіду,поспілкуватися,гарно покатати і тд!)На рахунок зарубіжних фрірайдерів,то я не проти,але вони однозначно потіснять наших хлопців і тому краще призи віддавати своїм,ніж глянути 1 проїзд буржуя)
і на рахунок 300грн - то я не думаю,що варто сперечатися,адже для когось це і багато і мало...в мене,як студента стипендія т-ки 600грн,але я половину віддаю за участь в змаганнях,бо я знаю точно,що мені це цікаво і потрібно)
Снігу Всім Нам!)
|
|
|
06.02.2010, 00:50
|
#142 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Volkl Shiro 193
|
Стосовно внеску - такі правила, нічого нового ми не придумали, це існує по всьому світу. До того ж мова не йде про якесь примушення. Є умови участі і обов"язки з обох боків. Це нормальні цивілізовані симетричні відносини. Дискутувати про це не вбачаю потреби - бажаючі або приймають умови і беруть участь у змаганнях, або ні.
Щодо рівноваги: пропоную уважніше читати правила... у фінал проходять по 10 хлопців і по 4 дівчини. Окрім того, про яку рівновагу йде мова, якщо ані призовий фонд, ані фіналісти у категоріях ніяк не перетинаються?
За теплі слова дякуємо .
|
|
|
06.02.2010, 18:49
|
#143 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Burton Supermodel 09
Icelantic Keeper 13
|
Країна TV - интернет телеканал. Видеоновости онлайн
На Країні запустили целый дневник соревнований ФрирайдКап первый день. Пусть не все гладко с видео, но все равно спасибо ребятам за старания, надеюсь они будут с нами и на втором этапе!
|
|
|
06.02.2010, 19:10
|
#144 (посилання)
|
Стропобалансер
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
А как по мне, видео .
Еще бы эти кусочки соединили бы в один мега выпуск. Хотя бы по окончанию всего Фрирайдкапа.
|
|
|
09.02.2010, 15:15
|
#145 (посилання)
|
Посол Тростянкома, Бордер
Снаряга: Elan Race SL Waveflex 160 - 2009г;
Сноуборд Flow Solitude WX 164 - 2008г;
|
Выдержка из " Правила соревнований FREERIDE CUP 2010"
Цитата:
"7. Судейство
На каждом этапе соревнований судейство обеспечивают выпускающий судья на старте и судейская коллегия из четырех судей (два лыжника, два сноубордиста) во главе с директором соревнований. Оценка каждого райдера осуществляется членами судейской коллегии по 5-бальной шкале по пяти критериям."
|
Это значит на 2-й тур изменились балы оценивания?
На первом туре были и 15 бальные оценки. А какой был максимум?
|
|
|
09.02.2010, 16:31
|
#146 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Burton Supermodel 09
Icelantic Keeper 13
|
Ничего не изменилось. Каждый судья пользуется пятибальной шкалой оценок. Судей несколько - их оценки суммируются. Так было сделано для упрощения подсчета (считать средний балл и оперировать сотыми не так наглядно и увеличивается вероятность ошибки).
Кстати, на Краине уже пару дней как лежит видео второго дня (день квалификации).
|
|
|
13.02.2010, 23:26
|
#147 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Volkl Shiro 193
|
АКТУАЛЬНАЯ ИНФОРМАЦИЯ ДЛЯ УЧАСТНИКОВ ВТОРОГО ЭТАПА
В субботу, 13 февраля, организаторами были обследованы склоны соревнований на предмет состояния снежного покрова. Регулярные снегопады делают свое дело, по сравнению с первым этапом качество склонов значительно улучшилось, что дает основания ожидать отличных снежных условий во время проведения второго этапа.
Подробнее >>>
|
|
|
25.02.2010, 15:08
|
#148 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Salomon ElDictator 2012,Salomon Quest PRO,Salomon STH 16
|
Ось і прийшла черга 2 етапу)
надіюся,що погода не підведе))
до зустрічі на етапі)
завтра виїжджаємо)
|
|
|
27.02.2010, 13:17
|
#149 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: рельсы
|
Через невелику травму коліна, достроково повернувся з змагань додому.
Цього разу для мене все почалось якось нетак.
Спочатку, по дорозі до Заросляка мене зустріла глибока та широка колія залишена вантажівками. Машиною сильно кидало в колії, і в результаті обірвався бампер та потрапив під колеса де був успішно перемолотий.
В результаті авто зараз має дуже орігінальний вигляд.
На Заросльку, в порівнянні з першим етапом, майже субтропічний клімат, в повітрі уже аромат весни. Сніг мокрий та важкий.
Неспішно піднімаємось на поляну перед Брескулом де оглядаємо трасу, і в спокійному темпі прямуєм до вершини, де зверху відкрився чудовий краєвид.
Я стартував одним з перших, розпочав досить агресивно широкими дугами, ловлячи надувчики з яких можна трохи политіти. До кулуара підїхав на виликій швидкості коли почав відторможуватись канти зірвались. На жорсткій повехні мене розвернуло головою вниз, і понесло в кулуар в момент коли відстебнуло першу лижу трохи дьорнуло коліно.
Далі на шалній швидкості мене несло прямо на кущі. Лижа яка болталась ззаді недавала розвенутись головою вверх. Я зібрався вбив задню частину лижі в сніг, і кріплення спрацювало. Далі розвернувся, перевенувся на живіт і почав вбивати сапоги в сніг, збавив швидкість, зупинвся майже перед кущами. Все це сталось за лічені секунди.
Самостійно піднявся за лижами, коли почав спускатись відчув що в колінові шось не гаразд, на цьому мої змагання скінчились.
|
|
|
|
+
Sheridan, Vredinka, Osja, Kateryna, Rio, Junior, waterboy, Natiks, Константин, Neon, myroslav, Celentano, Jolie, Pertutto, griig, Ispanez, Katerynka, nomeaning, Lyudalyu, Yurez, jurabike, Vols, Зёбра, Sanches, inney |
28.02.2010, 22:35
|
#150 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: fisher Pioner Master
|
Цитата:
Коментар від Stephan
Через невелику травму коліна, достроково повернувся з змагань додому.
Цього разу для мене все почалось якось нетак.
Спочатку, по дорозі до Заросляка мене зустріла глибока та широка колія залишена вантажівками. Машиною сильно кидало в колії, і в результаті обірвався бампер та потрапив під колеса де був успішно перемолотий.
На Заросльку, в порівнянні з першим єтапом, майже субтропічний клімат, в повітрі уже аромат весни. Сніг мокрий та важкий.
Неспішно піднімаємось на поляну перед Брескулом де оглядаємо трасу, і в спокійному темпі прямуєм до вершини, де зверху відкрився чудовий краєвид.
Я стартував одним з перших, розпочав досить агресивно широкими дугами, ловлячи надувчики з яких можна трохи политіти. До кулуара підїхав на виликій швидкості коли почав відторможуватись канти зірвались. На жорсткій повехні мене розвернуло головою вниз, і на шаленій понесло в кулуар в момент коли відстебнуло першу лижу трохи дёрнуло коліно.
Далі на шалній швидкості мене несло прямо на кущі. Лижа яка болталась ззаді недавала розвенутись головою вверх. Я зібрався вбив задню частину лижі в сніг, і кріплення спрацювало. Далі розвернувся, перевенувся на живіт і почав вбивати сапоги в сніг, збавив швидкість, зупинвся майже перед кущами. Все це сталось за лічені секунди.
Самостійно піднявся за лижами, коли почав спускатись відчув що в колінові шось не гаразд, на цьому мої змагання скінчились.
|
Шкода!!! Та все рівно - ти THE BEST!
|
|
|
Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 1 | 11 | 35 | 117 | 34 (68%) | 16 (32%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 8 | 129 | 436 | 88 (68%) | 41 (32%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 90 | 3738 | 11444 | 2324 (62%) | 1379 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|