Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   FIS территория (https://extreme.com.ua/forum/113-fis-territoriya/)
-   -   Кубок світу WC 2020-2021 (https://extreme.com.ua/forum/fis-territoriya/13730-kubok-svitu-wc-2020-2021-a.html)

Barkas 10.01.2021 18:25

нашел на спорткульте

Джигит 12.01.2021 12:40

Не пропускаем Сегодня женский этап :slalom: Спецслалома :dance4:
Евроспорт2!!!
18:50 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап во Флахау, Австрия. Женщины. Слалом. 1-я попытка. Прямая трансляция.
21:35 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап во Флахау, Австрия. Женщины. Слалом. 2-я попытка. Прямая трансляция.
Пусть победит Сильнейшая!!!

Джигит 12.01.2021 22:53

С возвращением Королеву Сл :Bravo:
68 Побед :good: и История пишется :Yahoo!:

Добавлено через 3 минуты

Такому склону она обязана была раздать ;)
Немножко везения
Соперницам :Bravo: отличная борьба

Dobermann 12.01.2021 23:18

Шифрін - з поверненням! Це ніби її 100ий подіум на КС.
Лінсбергер - красава, просто прописалася на подіумі в цьому сезоні.
Каміла Раст з 57 стартовим номером на 6 місце заскочила!

Джигит 16.01.2021 08:57

Кто сегодня на самоизоляции - Не пропускаем, Евроспорт1!!!
11:50 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Краньска-Горе, Словения. Женщины. Гигантский слалом. День 1. 1-я попытка. Прямая трансляция.
13:30 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап Флахао. Спецслалом Мужчины. 2я попытка :)
15:00 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Краньска-Горе, Словения. Женщины. Гигантский слалом. День 1. 2-я попытка. Прямая трансляция.
Надеюсь этапы состоятся, а то переносы-отмены ((( задолбали

HappySkier 16.01.2021 10:25

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 349395)
Кто сегодня на самоизоляции - Не пропускаем, Евроспорт1!!!
11:50 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Краньска-Горе, Словения. Женщины. Гигантский слалом. День 1. 1-я попытка. Прямая трансляция.
13:00 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Венгене, Швейцария. Мужчины. Скоростной спуск. День 2. Прямая трансляция.
15:00 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Краньска-Горе, Словения. Женщины. Гигантский слалом. День 1. 2-я попытка. Прямая трансляция.
Надеюсь этапы состоятся, а то переносы-отмены ((( задолбали

Програма на сайтах не зовсім відповідає дійсності.
Перенесений слалом у чоловіків у Флахау на Євроспорт 1 починається прямо зараз
Смотреть Eurosport онлайн в прямом эфире бесплатно

Джигит 16.01.2021 10:47

Да смотрю сейчас :crazy:
Программки отстой, еще во Вторник было известно о замене. :oops:

Dobermann 16.01.2021 22:06

То якась неймовірна чорна полоса в норвегів - Кілде травмувався і вибув до кінця сезону!
А був реальним претендентом на великий глобус в цьому сезоні...

UPDATED: Kilde out for the season with knee injury

HappySkier 17.01.2021 11:29

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 349432)
То якась неймовірна чорна полоса в норвегів - Кілде травмувався і вибув до кінця сезону!
А був реальним претендентом на великий глобус в цьому сезоні...

UPDATED: Kilde out for the season with knee injury

Це просто жах якийсь! :(

А ще вчора, дивлячись на Крістоферсена і згадуючи як Лігеті не потрапив у 30-ку, у мене промайнула думка: мабуть таки правильно зробив Хіршер, що пішов з великого спорту на піку слави.
Сподіваюся, у Хенріка хоч сьогодні щось "проріжеться".

Додано через 1 годину 26 хвилин

Тільки-що із інтерв'ю Феллера. Остання фраза.
Феллер: "... and we'll see what happen"
Переклад Андреєва: "и я, конечно, сегодня буду атаковать".
:D

Dobermann 17.01.2021 20:44

Цитата:

Коментар від HappySkier (Коментар 349440)
Це просто жах якийсь! :(

А ще вчора, дивлячись на Крістоферсена і згадуючи як Лігеті не потрапив у 30-ку, у мене промайнула думка: мабуть таки правильно зробив Хіршер, що пішов з великого спорту на піку слави.
Сподіваюся, у Хенріка хоч сьогодні щось "проріжеться".

На КС є багато титулованих "пенсіонерів" і не виключаю, що вони таки отримують задоволення від своїх виступів, хоч вже далеко зараз не в лідерах. А з Крістоферсоном ситуація інша - він може і фізично, і технічно, але чомусь психологічно надломився. І щоб почати перемагати інших, йому спочатку потрібно перемогти себе. А це завжди найважче.

Цитата:

Коментар від HappySkier (Коментар 349440)
із інтерв'ю Феллера. Остання фраза.
Феллер: "... and we'll see what happen"
Переклад Андреєва: "и я, конечно, сегодня буду атаковать".
:D

Це точно підмічено :D
Він дуже непоганий коментатор, але англійська в нього я так розумію не найкраща. Я вже кілька таких ляпів в його виконанні чув.

HappySkier 18.01.2021 10:15

Підсумки двох змагальних днів.

Жінки, слалом-гігант.
1й день
1. Марта Бассіно
2. Тесса Ворлі
3. Мішель Гізін
2й день
1. Марта Бассіно
2. Мішель Гізін
3. Мета Хроват

Мікаела обидва рази шоста. Схоже, все ще не набрала своєї звичної форми :(, хоча проблиски вже з'являються - один гігант в Куршевелі виграла і вчора виграла перший заїзд, причому, що радує, саме в своєму супер елегантному стилі.

Але в цьому сезоні я в захваті від Марти - як Мікаела в найкращі часи. :Bravo: Якщо чесно, вчора в першому заїзді вони мені здалися сестрами двійнятами по стилю проходження.
Мішель в цьому році також набрала супер форму і Тесса показала, що їй ще ранувато на пенсію. :good:
А Петра щось на ці вихідні була не в дусі. :(

Чоловіки, слалом
1й день
1. Мануель Феллер
2. Клемен Ноель
3. Марко Шварц
2й день
1. Себастьян Фосс-Солевааг
2. Марко Шварц
3. Алексі Пінтуро

Як на мене, в цьому сезоні "рубка" в слаломі найцікавіша - найбільша кількість приблизно рівних по силі лижників і кожен раз новий переможець: Ценхаузерн, Крістоферсен, Штрассер, Шварц, Феллер, Фосс-Солевваг. :good:
Найбільш стабільні з них - австрійці. Шварц - перший, другий і три рази третій (5 разів з 6 на подіумі). Феллер - перший, два рази другий і один раз четвертий (3 подіуми з 6). :good:
У Фосс-Солеваага і Штрассера по першому і другому місцю (2 подіуми).
Якщо хтось пам'ятає, я "робив ставку" на Шварца ще в минулому сезоні, але, схоже, йому все ж таки тоді завадила травма позаминулого сезону набрати гарну форму. Але вже в цьому сезоні він починає розкриватися. Не знаю, як кому, але мені Шварц в чомусь злегка нагадує Хіршера, хоча до Марселя йому, звичайно, ще дуже далеко.

Джигит 18.01.2021 11:45

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 349491)
Він дуже непоганий коментатор, але

я бы добавил Глазливый как только хвалит - пиши пропало :acute:
Он и сам это понял, но...
Шифрин катает в режиме тренировок, не борется за подиум. Расчет на повезет :unknown:

Добавлено через 3 минуты

Бассино ХОРОША :Bravo:
Мишель Гизин умничка, борется-старается-работает-рискует, второй год ее фанат :agree:

HappySkier 18.01.2021 11:57

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 349497)

100% :agree:

Але, як коментатор, він, все ж таки, непоганий і професійний, і я не думаю, що зараз знайдуть кращого.

Kairos 18.01.2021 14:05

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 349497)
Шифрин катает в режиме тренировок, не борется за подиум. Расчет на повезет :unknown:

Добавлено через 3 минуты

Бассино ХОРОША :Bravo:
Мишель Гизин умничка, борется-старается-работает-рискует, второй год ее фанат :agree:

У Шифрин нет настроя, нет мотивации. Она может катать все дисциплины, но по факту ходит только две, часть гонок пропускает, да и в тех, что катает, не борется...
Жаль, но событие в 2020 году сильно повлияло на ее психологический настрой и желание.
Но с другой стороны, остальные американки вышли из нее тени и начали показывать неплохие результаты.
Хотя, если честно, я скучаю за Микаэлой образца 2019 года....

Басино молодец, у нее статистика в этом году в гиганте - либо первое место, либо сход, рискует, работает на пределе.
Мишель тоже в этом году заслуженно получает награды, результат многолетнего труда
Также в этом году Катерина Линсбергер наконец достигла уровня, когда с ней приходится считаться лидерам.
Петра реально настроилась получить большой глобус, видно, что уже устала, но борется из последних сил, выкладывается по полной.

Добавлено через 2 минуты

Цитата:

Коментар від HappySkier (Коментар 349499)
100% :agree:

Але, як коментатор, він, все ж таки, непоганий і професійний, і я не думаю, що зараз знайдуть кращого.

Ага, я сноуборд смотрел, там тоже комментатор тот еще... Так что, не все так плохо.
Хотя иногда лучше бы он не переводил, можно было бы послушать, что сами спортсмены говорят. :)

Джигит 18.01.2021 14:46

Цитата:

Коментар від Kairos (Коментар 349503)
Но с другой стороны, остальные американки вышли из нее тени и начали показывать неплохие результаты.

я бы сказал весь Мир :pardon: ведь 2 сезона назад одно ее участие понижало мораль и волю спортсменок до 60% примерно...

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:11.