![]() |
Цитата:
наробив штампів на кожного спортсмена і кожний раз одно і тоже повторює: "Друзья, тут надо прямо говорить: Парис лучше всех ходит прямые, эта не умеет виражи, Холденер ниразу не выигрывала, Фрида вечно вторая" хоча в порівнянні з Кожевніковою він просто мастер слова) |
Американки скорее ленивые потребители, для латинос и афро населения это не профильно - Пока, они основа американского спорта сейчас... Так как беднее, злее и выносливее...
|
Цитата:
Варто згадати, як з нею весь час останніми роками боролася Петра, яка явно не з тих, кого може хтось демотивувати. А коли Мікаела почала вигравати ще й супергігант та швидкісний спуск, то лижниці-швидкісниці, думаю, зовсім не розслабилися із-за цього. Он спробуйте демотивувати Софію Годжу хоча б до 99%. ;) Цитата:
Але з іншої сторони, мабуть, треба також враховувати й те, що змагання дивляться не тільки такі, як ми, що не пропускають жодного старту. Є багато таких, що дивляться не часто, а дехто взагалі зацікавився вперше. І їм ця інформація, хоч вона і "штампована", може бути таки корисною. Пам'ятаю, коли я тільки починав регулярно дивитися Кубок світу, то мені все, що він розповідає, було цікавим. ... Разів два-три. :crazy: Ну а потім, звичайно, почало діставати. :pardon: Хоча, дійсно, можна було б і більше свіжої інформації накопувати, тим паче, що там ще й редактори якусь інформацію постачають. |
Я також переконаний, що з мотивацією в них все ок. Навіть ті вікові спортсмени (Лігеті, Гранж, ...), які вже доволі давно були на піку слави, зараз рвуть жили і стікають потом на тренуваннях заради того, щоб ще разок повернутися на подіум. А такі "акули" як Шифрін, Влгова, Годжа і т.д., які зараз на піку своєї форми, вони себе бачать лише першими, а все інше для них - це лузерство. Така психологія спортсмена. А тим більше топового рівня.
Щодо Шифрін, то вона, переконаний, діє згідно детально продуманого і узгодженого плану, який, можливо, на даному етапі не передбачає форсування подій (враховуючи особисті проблеми в сімЇ, травму спини і т.п), але в кінцевому результаті має привести її до чергового великого глобуса. |
Eurosport :skiing:
10:50 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Кран-Монтане, Швейцария. Женщины. Скоростной спуск. День 2. Прямая трансляция. 12:30 Горнолыжный спорт. Кубок мира. Этап в Кицбюэле, Австрия. Мужчины. Скоростной спуск. День 2. Прямая трансляция. ! (перенесли на завтра) |
Тільки-що натрапив на один старий фільм в тему :)
Хто підкаже, вони тут роблять повороти від великого пальця чи від мізинця? ;) :pardon: А ще мені сподобалося електронне табло в кінці фільму. :good: Кортина 1956 men DH - YouTube |
коментатор
Slalom WCup part2 1979 Андреев - YouTube |
Цитата:
Ностальгія. Я не пам'ятаю, щоб по тодішньому телебаченню Кубок світу у нас показували, але з репортажів Олмпійських Ігор я добре запам'ятав прізвища Андрєєва і Жирова. Хоча я тоді ще й не мріяв про гірські лижі, але вболівав за всі види спорту відразу. |
Перед Новым годом Воля убрала из всех пакетов Евроспорт(((. Нашел в Интернете сайт Спорткульт, но они выкладывали видео с опозданием на сутки, но хоть что-то. А с 22.01.2021 ни одной записи. Есть ли еще какие-то варианты просмотра?
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Євроспорт 1, Смотреть Eurosport онлайн в прямом эфире бесплатно Eurosport 1 смотреть онлайн прямой эфир бесплатно в хорошем качестве 720 або Євроспорт 2 Eurosport 2 смотреть трансляцию прямого эфира онлайн бесплатно А за реальними датами та часом перенесень найкраще слідкувати на сайті FIS FIS Alpine Skiing - Calendar |
Цитата:
Добавлено через 13 минут Цитата:
Расписание с изменениями есть еще тут: Горные лыжи. Кубок мира. Горнолыжный спорт. Расписание и результаты. Сезон 2020/2021 |
@igor.suhorukov, я о трансляциях Евроспортов по ссылкам на наших страницах, они у всех в закладках уже годы. Тыць и :dance4:
Повторы несколько дней, удобно кто работает-катает... |
Цитата:
але як же ж круто, що відбулась карвінгова революція! карвінгом любий чайлон красивіше катає, ніж чемпіони минулого)) |
Цитата:
І навпаки - знаю кількох "великих гуру", но карвінгом вони таки катати не вміють. Загалом згідний - карвінг набагато гарніший і раціональніший/практичніший за класику. Хоча, в класиці є певний свій шарм, особливо у вільному катанні. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:26. |