Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   FIS территория (https://extreme.com.ua/forum/113-fis-territoriya/)
-   -   Кубок світу WC 2020-2021 (https://extreme.com.ua/forum/fis-territoriya/13730-kubok-svitu-wc-2020-2021-a.html)

spitzer 16.02.2021 23:15

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 413092)
Раз так чего других хэйтить... Пусть катают, посмотрим-оценим.

Кто хейтит то? Чисто оценочные суждения по факту..
Ессно пусть катают, кроме них всё равно некому.
Цитата:

Красия уже скоро, летс гоу к своим достижениям.
Чайники не катают на лыже как у вас в профиле, так что не хитрим, заливаем видео в Кашпировских!
Будет кому снимать снимем, если доеду в этом сезоне, точно не в Красию.
Впрочем, неоффтопим..

HappySkier 17.02.2021 08:56

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 413087)
Отлично смотрятся параллельные старты. Драма, накал, прессинг... Главное трассу все таки делать максимально одинаковой и считать разрывы честно!!!

100%

Цитата:

Коментар від spitzer (Коментар 413086)
Параллельку нужно отменять и расширять комбинацию до 4-х этапов: sl+sg, sl+dh, gs+sg, gs+dh - вот такое я бы смотрел взахлёб, и малый глобус был бы полноценный, а не по итогам 2-х этапов со случайными результатами.

Я б такі змагання також дивився б з інтересом. Думаю, що FIS також була б не проти. Тут питання, а де взяти хоча б 30 настільки універсальних лижників, щоб проводити такі змагання, якщо навіть звичайну комбінацію вже фактично відмінили саме із-за відсутності достатньої кількості таких лижників високої кваліфікації і відсутності нормальної конкуренції.
Хоча час йде і все змінюється. В цьому році багато лижниць почали виступати у 3-х та 4-х дисциплінах: Бріньйоне, Гізін, Вльгова. Шифрін може виступати, якщо захоче. Як так і далі піде, то може й комбінацію знову повернуть на постійній основі.

spitzer 17.02.2021 14:28

Наши завтра гигантят по полной квоте и это здорово..!

spitzer 18.02.2021 12:35

Итак, женский гигант, 1я (!) попытка
Настя Шепиленко +8.14
Катерина Пирожко +11.70
Катерина Шепиленко +14.56
Кнопова Татьяна +16.54

Из этого списка видел заезд только Насти Шепиленко - на первой половине трассы флаги просто объезжала, смотреть такое было довольно необычно..

Квалификация ГС у мужчин, 1я попытка
Иван Ковбаснюк +7.23 (1й Джеймс кроуфоррд), промежуточное 54 место..
Левко Цебиленко DSQ
Михаил Карпушин не стартовал
Максим Марийчин не стартовал..

Отобрать должны вроде 30 лучших.

По итогу обсуждать тут нечего и незачем.

Dobermann 18.02.2021 23:55

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 413087)
Отлично смотрятся параллельные старты. Драма, накал, прессинг... Главное трассу все таки делать максимально одинаковой и считать разрывы честно!!!

Повністю погоджуюся.
Видовищність паралельних стартів була класна, але я дивився і не міг зрозуміти хто і для чого придумав ті 50мс. Маразм рідкісний.
Думаю, вони змінять правила на наступний сезон.

Добавлено через 3 минуты

Цитата:

Коментар від spitzer (Коментар 413086)
Параллельку нужно отменять и расширять комбинацию до 4-х этапов: sl+sg, sl+dh, gs+sg, gs+dh

gs+sg, gs+dh - без шансів. Там не буде на що дивитися, особливо gs+sg.

Добавлено через 14 минут

Цитата:

Коментар від spitzer (Коментар 413169)

Из этого списка видел заезд только Насти Шепиленко - на первой половине трассы флаги просто объезжала, смотреть такое было довольно необычно..

Таки-так. І йдеться навіть не про програні секунди.
Ворота за метр проїжджала, в повороті (де трошки крутіше) широчезне ведення лиж, динаміки ніякої...
Доречі, це класний приклад представниці т.з. "династії".

Добавлено через 5 минут

Цитата:

Коментар від spitzer (Коментар 413169)

Квалификация ГС у мужчин, 1я попытка
Иван Ковбаснюк +7.23 (1й Джеймс кроуфоррд), промежуточное 54 место..
Левко Цебиленко DSQ
Михаил Карпушин не стартовал
Максим Марийчин не стартовал..

Отобрать должны вроде 30 лучших.

Я не знаю регламенту кваліфікації, але на завтрішній гігант в стартовому списку лише Цібеленко, який сьогодні DSQ. А Ковбаснюк тоді де? Чи його замінили? ХЗ

Джигит 19.02.2021 09:04

Печально едут итальянки, еще и у себя дома, где каждый бугорочек должен быть знаком, снег привычен 8( Марту 2 попытки лыжи возили :unknown: Может там все толковые сервисмены позаболели
Ф Бриньоне после падения совсем не та 8(
Ну и кто пропустил
Katharina Liensberger | Bronze | Women's Giant Slalom | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube
Невероятно :crazy: она даже лежала на склоне и 3я, чуть чуть не хватило до победы
Mikaela Shiffrin | Silver | Women's Giant Slalom | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube
Lara Gut-Behrami | Gold | Women's Giant Slalom | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube

Добавлено через 1 минуту

Лара Гуддд Бэхрами!!! :Bravo:
Хэд +1 = Нас не догонят ))

HappySkier 19.02.2021 09:30

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 413202)
Повністю погоджуюся.

Я не знаю регламенту кваліфікації, але на завтрішній гігант в стартовому списку лише Цібеленко, який сьогодні DSQ. А Ковбаснюк тоді де? Чи його замінили? ХЗ

Схоже, що таки замінили, бо вчора відразу після кваліфікації під 80-м номером був Ковбаснюк

Barkas 19.02.2021 11:00

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 413209)
......

Лара Гуддд Бэхрами!!! :Bravo:
Хэд +1 = Нас не догонят ))

Классный этап получился.
Тумбочка в 9-ти сотых это вообще ни о чем.

Kairos 19.02.2021 11:25

Цитата:

Коментар від Barkas (Коментар 413215)
Классный этап получился.
Тумбочка в 9-ти сотых это вообще ни о чем.

Ага, борьба была серьезная.
Обидно, что Нина О'браен ошиблась, практически сенсация получилась.

spitzer 19.02.2021 14:17

Господа, я тут волей случая стал обладателем мощной инсайдерской инфы про истинное положение дел у наших спортсменов как на ЧМ в Кортине и вообще в целом.. И таки имею вам сказать (выяснилось), что в ситуации текущих возможностей наших спортсменов любая критика не то что неприемлима, но даже вредна, т.к. всё это на чистом энтузиазме. Отсюда и результаты.

Джигит 19.02.2021 15:42

Долгожданное золото ЧМ в Гиганте у француза :Bravo:
У кого не скажу, пусть это будет :secret:
Хед Ски-тим на высоте +1 Золото!!!
Верх многих озадачил...
Отличный этап :good:
Mathieu Faivre | Gold | Men's Giant Slalom | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube
Ждем Сл :crazy: там накал будет максимален

Kairos 19.02.2021 15:45

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 413221)
Долгожданное золото ЧМ в Гиганте у француза :Bravo:
У кого не скажу, пусть это будет :secret:
Хед Ски-тим на высоте +1 Золото!!!
Верх многих озадачил...
Отличный этап :good:
Ждем Сл :crazy: там накал будет максимален

Да все уже в курсе кто :)

spitzer 19.02.2021 15:45

Трасса до жути непростой оказалась.. Фавр выше всяких похвал!

HappySkier 19.02.2021 15:47

Жалко, що Пінтуро не став чемпіоном у своїй найкращій дисципліні. :(
Як класно він пройшов перший заїзд! :good: І так невдало помилився у другому. :(

Якби там не було, поздоровляємо призерів:
Золото - Мет'ю Фавр - друге золото чемпіонату!
Срібло - Люка де Аліпрандіні - перша медаль італійців у чоловічих змаганнях на чемпіонаті!
Бронза - Марко Шварц - друга медаль чемпіонату після золота у комбінації!

Молодці! :Bravo:

HappySkier 21.02.2021 10:09

Вчорашній слалом показав, що, на жаль, Мікаела все ще не досягла повної стабільності, але я, наприклад, очікував від неї навіть меншого на цьому чемпіонаті.
Вона явно йде по висхідній у набиранні форми - на чемпіонаті у всіх змаганнях, де приймала участь, без медалі не залишилася, серед яких одне золото у комбінації!
Хоча, мабуть, я занадто прискіпливий до її успіхів (але вона сама "винувата" - привчила), бо за кількістю медалей вона обійшла всіх - 4 штуки (золото, срібло і дві бронзи). :Bravo:

Радує, що Лара Гут-Бехрамі знову "на коні" - два золота і бронза. :Bravo:

А у Петри, схоже, прорахувалися у плануванні підготовки - пік форми був на початку сезону, а вже на останніх етапах перед чемпіонатом і на чемпіонаті вона якось трохи "потухла". "Всього" два срібла, згадуючи її перемоги початку сезону, вже не сильно вражають. :( Для когось це був би шалений успіх, але не для неї. Але однаково вона - молодчина! :good:

А особливо хочеться відзначити нову зірку, яка "запалала" на чемпіонаті у всіх фарбах - Катаріну Лінсбергер: дві золотих медалі і одна бронза, як у Лари Гут! :Bravo: А на слаломі вона взагалі "порвала" всіх у стилі Мікаели попередніх років - відрив у секунду від 2-го місця! А головне - спортивний характер - боротися до кінця без компромісів. Тут, я б погодився з фразою Андрєєва, який зазначив, що вона другий заїзд пройшла в стилі Хіршера, не розраховуючи, що вже був великий запас після першого. :good:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:53.