![]() |
Цитата:
Ессно пусть катают, кроме них всё равно некому. Цитата:
Впрочем, неоффтопим.. |
Цитата:
Цитата:
Хоча час йде і все змінюється. В цьому році багато лижниць почали виступати у 3-х та 4-х дисциплінах: Бріньйоне, Гізін, Вльгова. Шифрін може виступати, якщо захоче. Як так і далі піде, то може й комбінацію знову повернуть на постійній основі. |
Наши завтра гигантят по полной квоте и это здорово..!
|
Итак, женский гигант, 1я (!) попытка
Настя Шепиленко +8.14 Катерина Пирожко +11.70 Катерина Шепиленко +14.56 Кнопова Татьяна +16.54 Из этого списка видел заезд только Насти Шепиленко - на первой половине трассы флаги просто объезжала, смотреть такое было довольно необычно.. Квалификация ГС у мужчин, 1я попытка Иван Ковбаснюк +7.23 (1й Джеймс кроуфоррд), промежуточное 54 место.. Левко Цебиленко DSQ Михаил Карпушин не стартовал Максим Марийчин не стартовал.. Отобрать должны вроде 30 лучших. По итогу обсуждать тут нечего и незачем. |
Цитата:
Видовищність паралельних стартів була класна, але я дивився і не міг зрозуміти хто і для чого придумав ті 50мс. Маразм рідкісний. Думаю, вони змінять правила на наступний сезон. Добавлено через 3 минуты Цитата:
Добавлено через 14 минут Цитата:
Ворота за метр проїжджала, в повороті (де трошки крутіше) широчезне ведення лиж, динаміки ніякої... Доречі, це класний приклад представниці т.з. "династії". Добавлено через 5 минут Цитата:
|
Печально едут итальянки, еще и у себя дома, где каждый бугорочек должен быть знаком, снег привычен 8( Марту 2 попытки лыжи возили :unknown: Может там все толковые сервисмены позаболели
Ф Бриньоне после падения совсем не та 8( Ну и кто пропустил Katharina Liensberger | Bronze | Women's Giant Slalom | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube Невероятно :crazy: она даже лежала на склоне и 3я, чуть чуть не хватило до победы Mikaela Shiffrin | Silver | Women's Giant Slalom | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube Lara Gut-Behrami | Gold | Women's Giant Slalom | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube Добавлено через 1 минуту Лара Гуддд Бэхрами!!! :Bravo: Хэд +1 = Нас не догонят )) |
Цитата:
|
Цитата:
Тумбочка в 9-ти сотых это вообще ни о чем. |
Цитата:
Обидно, что Нина О'браен ошиблась, практически сенсация получилась. |
Господа, я тут волей случая стал обладателем мощной инсайдерской инфы про истинное положение дел у наших спортсменов как на ЧМ в Кортине и вообще в целом.. И таки имею вам сказать (выяснилось), что в ситуации текущих возможностей наших спортсменов любая критика не то что неприемлима, но даже вредна, т.к. всё это на чистом энтузиазме. Отсюда и результаты.
|
Долгожданное золото ЧМ в Гиганте у француза :Bravo:
У кого не скажу, пусть это будет :secret: Хед Ски-тим на высоте +1 Золото!!! Верх многих озадачил... Отличный этап :good: Mathieu Faivre | Gold | Men's Giant Slalom | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube Ждем Сл :crazy: там накал будет максимален |
Цитата:
|
Трасса до жути непростой оказалась.. Фавр выше всяких похвал!
|
Жалко, що Пінтуро не став чемпіоном у своїй найкращій дисципліні. :(
Як класно він пройшов перший заїзд! :good: І так невдало помилився у другому. :( Якби там не було, поздоровляємо призерів: Золото - Мет'ю Фавр - друге золото чемпіонату! Срібло - Люка де Аліпрандіні - перша медаль італійців у чоловічих змаганнях на чемпіонаті! Бронза - Марко Шварц - друга медаль чемпіонату після золота у комбінації! Молодці! :Bravo: |
Вчорашній слалом показав, що, на жаль, Мікаела все ще не досягла повної стабільності, але я, наприклад, очікував від неї навіть меншого на цьому чемпіонаті.
Вона явно йде по висхідній у набиранні форми - на чемпіонаті у всіх змаганнях, де приймала участь, без медалі не залишилася, серед яких одне золото у комбінації! Хоча, мабуть, я занадто прискіпливий до її успіхів (але вона сама "винувата" - привчила), бо за кількістю медалей вона обійшла всіх - 4 штуки (золото, срібло і дві бронзи). :Bravo: Радує, що Лара Гут-Бехрамі знову "на коні" - два золота і бронза. :Bravo: А у Петри, схоже, прорахувалися у плануванні підготовки - пік форми був на початку сезону, а вже на останніх етапах перед чемпіонатом і на чемпіонаті вона якось трохи "потухла". "Всього" два срібла, згадуючи її перемоги початку сезону, вже не сильно вражають. :( Для когось це був би шалений успіх, але не для неї. Але однаково вона - молодчина! :good: А особливо хочеться відзначити нову зірку, яка "запалала" на чемпіонаті у всіх фарбах - Катаріну Лінсбергер: дві золотих медалі і одна бронза, як у Лари Гут! :Bravo: А на слаломі вона взагалі "порвала" всіх у стилі Мікаели попередніх років - відрив у секунду від 2-го місця! А головне - спортивний характер - боротися до кінця без компромісів. Тут, я б погодився з фразою Андрєєва, який зазначив, що вона другий заїзд пройшла в стилі Хіршера, не розраховуючи, що вже був великий запас після першого. :good: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:53. |