Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   FIS территория (https://extreme.com.ua/forum/113-fis-territoriya/)
-   -   Кубок світу WC 2020-2021 (https://extreme.com.ua/forum/fis-territoriya/13730-kubok-svitu-wc-2020-2021-a.html)

spitzer 26.01.2021 11:03

ORF 1 Live Stream - Online Fernsehen Live TV Stream - из закромов, большую часть времени работает

А тем временем я в предвкушении очередного национального позора на чемпионате мира по горным лыжам. Ни регулярных выступлений в КЕ, ни в КМ, ни нормальной подготовки, зато спустить бабло на ЧМ и олимпийские - эт пожалуйста.

Де@илы, бл@ть

Dobermann 31.01.2021 22:54

Цитата:

Коментар від spitzer (Коментар 349895)
ORF 1 Live Stream - Online Fernsehen Live TV Stream - из закромов, большую часть времени работает

А тем временем я в предвкушении очередного национального позора на чемпионате мира по горным лыжам. Ни регулярных выступлений в КЕ, ни в КМ, ни нормальной подготовки, зато спустить бабло на ЧМ и олимпийские - эт пожалуйста.

Де@илы, бл@ть

Те, що г/л спорт в Україні в повній .опі - це правда. Але яка мета Вашого очікування і так зрозумілого і передбачуваного провалу на ЧС?
Сенс злорадствувати?

spitzer 01.02.2021 10:42

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 350214)
Те, що г/л спорт в Україні в повній .опі - це правда. Але яка мета Вашого очікування і так зрозумілого і передбачуваного провалу на ЧС?
Сенс злорадствувати?

Мета - виключно кореляція реального стану справ у гл-спорті та особистого його сприйняття і розуміння в цих складних умовах, ще що б розвіяти якісь очікування на цей рахунок..

На самом деле злорадства тут нет, на те деньги что выделяются на наш гл спорт там не то что злорадства, даже негодовать стыдно, т.к. едут за свои обычно, а на своих без спонсоров далеко в топ30 не заедешь.

Dobermann 01.02.2021 23:47

Цитата:

Коментар від spitzer (Коментар 350228)
Мета - виключно кореляція реального стану справ у гл-спорті та особистого його сприйняття і розуміння в цих складних умовах, ще що б розвіяти якісь очікування на цей рахунок..

На самом деле злорадства тут нет, на те деньги что выделяются на наш гл спорт там не то что злорадства, даже негодовать стыдно, т.к. едут за свои обычно, а на своих без спонсоров далеко в топ30 не заедешь.

Згідний, може я просто початково неправильно інтерпретував Ваш допис.

Dobermann 02.02.2021 00:06

У темі 1 додатків
Є погані і добрі новини з КС.
Погана новина - Годжа має травму коліна і як мінімум пропустить домашній ЧС.
Причому травмувалася вона в неділю, вже після того, як відмінили старти через туман, і коли вони всі просто спускалася вниз, на відпочинок. Пишуть, що вже в самому низу вїхала не то в нагорнутий сніг, не то цілину. Можна сказати, що на рівному місці...

Добра новина - Лара Гут завоювала 30 перемогу на КС. Молодець, вітаємо!

mansrzv 02.02.2021 00:40

Блін, стільки травм в цьому сезоні на КС...
Все таки Марсель мудрий воїн - і всіх порвав і сам цілий залишився:good:))

HappySkier 02.02.2021 10:08

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 350286)
Є погані і добрі новини з КС.
Погана новина - Годжа має травму коліна і як мінімум пропустить домашній ЧС.
Причому травмувалася вона в неділю, вже після того, як відмінили старти через туман, і коли вони всі просто спускалася вниз, на відпочинок. Пишуть, що вже в самому низу вїхала не то в нагорнутий сніг, не то цілину. Можна сказати, що на рівному місці...

Добра новина - Лара Гут завоювала 30 перемогу на КС. Молодець, вітаємо!

Думаю, Годжа просто не вміє спускатися "просто", от і влетіла в тумані у щось знизу. :cry:
Дуже шкода. :(. Малий кубок з швидкісного спуску вже був фактично "в кишені". Та й чемпіонство на ЧС було дуже ймовірним.
Хоча якщо зараз різниця від Брізі Джонсон (2-ге місце) - 195 очок, а від Корін Сутер (3-тє місце) - 210, а залишилося ще 3 швидкісних спуски, то якісь шанси, що її не наздоженуть, ще залишаються. Як на мене, Годжа в цьому сезоні заслужила малий глобус.
Особисто мені Годжа дуже подобається своєю відданістю спорту.

spitzer 09.02.2021 10:22

Чемпионат мира 2021

Сегодня 1й старт чемпионата, суперджи у женщин. наша под #43 SHEPILENKO Anastasiya UKR

Какие прогнозы?
Я даю +9 сек.

HappySkier 09.02.2021 11:01

Дякую за створення теми! :good:
@spitzer, думаю, робити тоталізатор на слабкій підготовці українських спортсменів, все ж таки не варто, бо саме спортсмени не винуваті у відсутності достатнього фінансування для якісної підготовки.
Якщо не можемо фінансово, то давайте підтримаємо їх хоча б морально. :friends:

spitzer 09.02.2021 12:00

Так как раз и учитываем подготовку... В букмекерских конторах это была бы вполне резонная ставка с сеткой от 7 до 12секунд.. Это как в футболе фору дают перед игрой.

Мне в целом пофиг отставание, я хочу увидеть "жагу до перемоги", что б хотя бы рисковали и атаковали, а не "нам тренер сказал что надо финишировать, а то не сможем аргументировать выделение очередных 5000 евро на 2021 год" и поэтому спустились как мешок с картошкой..

HappySkier 10.02.2021 20:30

Тед Лігеті оголосив про завершення спортивної кар'єри :(
Ted Ligety announces retirement

Останнім його спортивним спуском буде гігантський слалом на чемпіонаті світу у Кортіні.

Великий спортсмен з великими досягненнями! :Bravo:

Побажаємо йому успіхів у "цивільному" житті! :beer:

Dobermann 11.02.2021 00:37

Цитата:

Коментар від spitzer (Коментар 412565)
Сегодня 1й старт чемпионата, суперджи у женщин. наша под #43 SHEPILENKO Anastasiya UKR

Какие прогнозы?
Я даю +9 сек.

До чергових виступів наших гірськолижників на змаганнях світового рівня, я завжди підходжу зі словами Лесі Українки: Contra spem spero (Без надії сподіваюсь)

А стосовно секунд дивуватися не доводиться, якщо знати, чому на ЧС, чи Олімпіаду їдуть саме ці дійові особи. І під чиїм керівництвом їдуть.
Тому "жагу до перемоги" в наших атлетів г/л ми швидше за все не побачимо. А шкода.

spitzer 11.02.2021 09:51

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 412797)
А стосовно секунд дивуватися не доводиться, якщо знати, чому на ЧС, чи Олімпіаду їдуть саме ці дійові особи. І під чиїм керівництвом їдуть. Тому "жагу до перемоги" в наших атлетів г/л ми швидше за все не побачимо. А шкода.

А можно огласить список и тех и тех..?
Подозреваю что речь идёт о т.н. блатных :)
И всё-таки лучше сойти, но в пылу борьбы, чем пассивно топтать на доезд с финишем +10..20 сек, для наших это в порядке вещей..

spitzer 12.02.2021 10:38

Ну шо, поехали...
Первые супер джи старты, наша последняя, а наш сошёл..
Поводы для радости.. наша на финише выдала +7.5 сек, что как бы лучше, чем стандартные для Украины +12-25 сек.. прогресс налицо :)..

HappySkier 14.02.2021 22:05

Maxence Muzaton Ski WM 2021 pirouette - YouTube

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:25.