![]() |
ORF 1 Live Stream - Online Fernsehen Live TV Stream - из закромов, большую часть времени работает
А тем временем я в предвкушении очередного национального позора на чемпионате мира по горным лыжам. Ни регулярных выступлений в КЕ, ни в КМ, ни нормальной подготовки, зато спустить бабло на ЧМ и олимпийские - эт пожалуйста. Де@илы, бл@ть |
Цитата:
Сенс злорадствувати? |
Цитата:
На самом деле злорадства тут нет, на те деньги что выделяются на наш гл спорт там не то что злорадства, даже негодовать стыдно, т.к. едут за свои обычно, а на своих без спонсоров далеко в топ30 не заедешь. |
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Є погані і добрі новини з КС.
Погана новина - Годжа має травму коліна і як мінімум пропустить домашній ЧС. Причому травмувалася вона в неділю, вже після того, як відмінили старти через туман, і коли вони всі просто спускалася вниз, на відпочинок. Пишуть, що вже в самому низу вїхала не то в нагорнутий сніг, не то цілину. Можна сказати, що на рівному місці... Добра новина - Лара Гут завоювала 30 перемогу на КС. Молодець, вітаємо! |
Блін, стільки травм в цьому сезоні на КС...
Все таки Марсель мудрий воїн - і всіх порвав і сам цілий залишився:good:)) |
Цитата:
Дуже шкода. :(. Малий кубок з швидкісного спуску вже був фактично "в кишені". Та й чемпіонство на ЧС було дуже ймовірним. Хоча якщо зараз різниця від Брізі Джонсон (2-ге місце) - 195 очок, а від Корін Сутер (3-тє місце) - 210, а залишилося ще 3 швидкісних спуски, то якісь шанси, що її не наздоженуть, ще залишаються. Як на мене, Годжа в цьому сезоні заслужила малий глобус. Особисто мені Годжа дуже подобається своєю відданістю спорту. |
Чемпионат мира 2021
Сегодня 1й старт чемпионата, суперджи у женщин. наша под #43 SHEPILENKO Anastasiya UKR
Какие прогнозы? Я даю +9 сек. |
Дякую за створення теми! :good:
@spitzer, думаю, робити тоталізатор на слабкій підготовці українських спортсменів, все ж таки не варто, бо саме спортсмени не винуваті у відсутності достатнього фінансування для якісної підготовки. Якщо не можемо фінансово, то давайте підтримаємо їх хоча б морально. :friends: |
Так как раз и учитываем подготовку... В букмекерских конторах это была бы вполне резонная ставка с сеткой от 7 до 12секунд.. Это как в футболе фору дают перед игрой.
Мне в целом пофиг отставание, я хочу увидеть "жагу до перемоги", что б хотя бы рисковали и атаковали, а не "нам тренер сказал что надо финишировать, а то не сможем аргументировать выделение очередных 5000 евро на 2021 год" и поэтому спустились как мешок с картошкой.. |
Тед Лігеті оголосив про завершення спортивної кар'єри :(
Ted Ligety announces retirement Останнім його спортивним спуском буде гігантський слалом на чемпіонаті світу у Кортіні. Великий спортсмен з великими досягненнями! :Bravo: Побажаємо йому успіхів у "цивільному" житті! :beer: |
Цитата:
А стосовно секунд дивуватися не доводиться, якщо знати, чому на ЧС, чи Олімпіаду їдуть саме ці дійові особи. І під чиїм керівництвом їдуть. Тому "жагу до перемоги" в наших атлетів г/л ми швидше за все не побачимо. А шкода. |
Цитата:
Подозреваю что речь идёт о т.н. блатных :) И всё-таки лучше сойти, но в пылу борьбы, чем пассивно топтать на доезд с финишем +10..20 сек, для наших это в порядке вещей.. |
Ну шо, поехали...
Первые супер джи старты, наша последняя, а наш сошёл.. Поводы для радости.. наша на финише выдала +7.5 сек, что как бы лучше, чем стандартные для Украины +12-25 сек.. прогресс налицо :).. |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:25. |