![]() |
@HappySkier, :scared:
Хорошо что так обошлось. А вот как надо делать :Bravo: Лара, Корин, Винсент Lara Gut-Behrami | Gold | Women’s Super-G | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube Corinne Suter | Gold | Women’s Downhill | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube Vincent Kriechmayr | Gold | Men’s Super-G | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube Vincent Kriechmayr | Gold | Men’s Downhill | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube Добавлено через 5 минут 4 Победы за командой Хэд, в скоростных видах они на коне, посмотрим как пойдет завтра. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
@HappySkier, София мне не нравится :unknown:
Мало техники, едет на "скипидаре" игнорирует установки тренера, плохо запоминает-понимает трассу - то что я видел в этом сезоне, рисковая... Мое о ней мнение 1 ошибка Микаэлы и Атомик без золота ;) |
У темі 1 додатків
Цитата:
Це спорт. Хто більше бере кращою технікою, а хто "скипидаром". ;) Взагалі кажучи, в спорті, якщо взагалі без "скипидару", то нічого не досягнеш. :nea: Звичайно, якщо спортсмен і технічний, і "скипидарний", то він точно буде чемпіоном. Але ж ідеальних людей не буває. :pardon: А от якщо без подобається/не подобається, просто глянути на факти - поточний рейтинг жінок у швидкісному спуску (див. фото), то навіть зараз, після травми, Годжа випереджує найближчих переслідувачів майже вдвічі (ну більше, ніж в 1,5 рази точно)! :good: Годжа виграла майже всі етапи! Погодьтеся, що якби не травма, отримана перед самим чемпіонатом, то і її шанси на золоту медаль були б також вдвічі більшими, ніж у інших. :agree: Якби наші українські спортсмени брали перші місця на Кубку світу "скипидаром", то я був би просто щасливий.:) |
Короче, господа, финишировал наш в 1й попытке комбинации. Где-то +6.5, но лучше бы вообще не выходил на старт. Стиль прохождения "я сцу но иду но таки сцу".. Ваня Ковбаснюк как будто боится этого супергиганта, интересно узнать в чём там причина таких проездов или это была установка тренера "финишируй любой ценой иначе на пару этапов еврокубка незабашляют"..
Украинка в комбинации не участвовала. |
Цитата:
Все дуже банально. Йдеться не стільки про блатних, як про "своїх", про т.з. династії. Добавлено через 19 минут Цитата:
Но як спортсменка - це "агонь баба"! Дійсно ризикова дівчина, розуміння траси є, бо не вигравала би стільки. А головне - в неї є те, про що тут не раз вже згадували - жага до перемоги. І це після всіх її травм! Інший на її місці вже б давно "злився", а вона поверталася і перемагала. Переконаний, вона знову повернеться, і знову буде перемагати. Респект їй за це! П.С. Сьогодні Міхаела не помилилася. Атомік вже з золотом. Не думав, що вона це зробить настільки впевнено. Добавлено через 8 минут Цитата:
|
я би не критикував Ковбаснюка за першу спробу в супер джи - візуально він виглядав нормально, програв 6 сек - в 2 рази менше, ніж програвав раніше. мені здається прогрес наліцо
але з трьох стартів 2 зходи - це канєшно да... |
@Dobermann, 2 золота вчера у Атомик, настолько я понял :good:
Добавлено через 2 минуты 0.04с нехватило Хэд до золота вчера :crazy: |
Цитата:
Цитата:
|
І знову проблеми з правилами паралельних слаломів, а точніше з правилом «обрізання» великого програшу до 50 мс.
Якщо чесно, воно мені не подобалося з самого початку, як потенційно несправедливе, але якщо раніше його несправедливість не виявлялася, то сьогодні, та ще й на чемпіонаті світу, це правило (я в цьому абсолютно впевнений) спотворило весь перебіг змагань. :No: Ні, Марта Бассіно та Метью Фавр – абсолютно достойні переможці. Але я зовсім не впевнений, що саме вони були б переможцями сьогодні без цього «кривого» правила. І якщо у фіналі Зубчич помилився на червоній трасі і Фавр вчистую виграв фінал, то щодо жінок, я майже впевнений, що якби у Марти і Катарини порядок старту по червоній та синій трасах був навпаки, то і чемпіонкою була б Катарина Лінсбергер. І так було б майже у всіх пар на всіх етапах. Тобто, результати могли бути ну абсолютно іншими. :agree: В чому проблема? Поясню чисто математично. Передумова: червона (наприклад) траса об’єктивно проходиться одним і тим же спортсменом на 70 мс (тобто суттєво більше, ніж 50 мс) швидше, ніж синя. Ну, звичайно, у одного спортсмена С1 може бути 65 мс, а у другого спортсмена С2 – 75 мс. Що маємо в результаті? Заїзд 1 С1: червона траса – 30.00 сек С2: синя траса – 30.85 сек (програш 85 мс, але він обрізається до 50 мс) Заїзд 2 С2: червона траса – 30.10 сек + 0.50 сек штрафу = 30.60 сек < 30.65 ==> Переможцем оголошують спортсмена С2!!! :shock: С1: синя траса – 30.65 сек Спортсмен С1 виграв у спортсмена С2 вчистую (!!!), і окремо по червоній трасі (30.00 проти 30.10), і по синій (30.65 проти 30.85). Але переможцем оголошують спортсмена С2!!! ФАНТАСТИКА! :shock: :evil: Навіщо вводили правило 50 мс? Думаю, щоб зробити змагання для глядачів цікавішими, бо при великій різниці на першому заїзді другий заїзд вже буде малоцікавим. Але коли його вводили, то, мабуть, і не гадки не мали, що траси можна підготувати настільки паршиво, що «нормальна» різниця в часі їх проходження буде набагато більше 50 мс. А от в Кортіні таки «зуміли» зробити таку дику різницю в трасах і, в результаті, правило 50 мс проявило себе у всій своїй несправедливості. Після сьогоднішніх змагань шкідливість правила 50 мс стала настільки очевидною, що я не знаю, чим буде думати FIS, якщо його не відмінить з наступного сезону. P.S. Доки це писав, FIS переглянула підсумки фіналу у жінок, і обом фіналісткам, і Марті Бассіно, і Катарині Лінсбергер прирівняли і час, і фотофініш, і обом вручили золоті медалі. Але це абсолютно не відміняє того, що я написав. Думаю, що австрійці вміють рахувати не гірше мене і пригрозили організаторам добрячим скандальчиком. |
Bassino vs. Liensberger | Big Final | Women's Parallel | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube
Добавлено через 20 секунд Faivre vs. Zubcic | Big Final | Men's Parallel | 2021 FIS World Alpine Ski Championships - YouTube Добавлено через 3 минуты Итого Хэд 5 золотых, Атомик 3, Саломон 1 По моим подсчетам :unknown: |
Параллельку нужно отменять и расширять комбинацию до 4-х этапов: sl+sg, sl+dh, gs+sg, gs+dh - вот такое я бы смотрел взахлёб, и малый глобус был бы полноценный, а не по итогам 2-х этапов со случайными результатами.
|
Цитата:
Все ради контента!!! :Bravo: Отлично смотрятся параллельные старты. Драма, накал, прессинг... Главное трассу все таки делать максимально одинаковой и считать разрывы честно!!! Добавлено через 3 минуты @spitzer, Когда мы уже увидим ваше видео Гиганта и Скоростного спуска (Сл тоже подойдет) на трассе??? Пускай красной, типа 2А |
Цитата:
так, только покоментировать.. |
Цитата:
Красия уже скоро, летс гоу к своим достижениям. Чайники не катают на лыже как у вас в профиле, так что не хитрим, заливаем видео в Кашпировских! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:26. |