Цитата:
Коментар від igrus
(Коментар 49533)
она просто мыслит по другому и не со зла и не тролль она уж точно. молодость... много дорог, надо выбрать одну... а мудрость приходит с годами.
мне лично симпатизируют многие ее высказывания:
22 Дек, 2007 at 5:51 PM
"Понимаю, что в Украине нормальные мужчины это большая редкость.
Существует и развивается некая деградация в обществе.
Реально понимаешь, что образованный, умный, интересный, веселый, прикольный, а главное не нудный молодой человек, сейчас это большая редкость.
Очень редко встречаешь людей, которые сейчас вообще чем-то интересуются, а узнав, что у тебя столько интересно и увлечений сколько у них и за всю жизнь не наберется они нагло удивляются и переводят это на шутку. Мол невозможно увлекаться многим и вообще зачем это.
Почему сейчас так мало людей, которые не могу расслабится и отдохнуть, оторваться на полную без единого грамма спиртного даже пива почему? Почему каждый третий курит и пьет?" (с) Emmy_x
что плохо, что МЫ опять похожи на соседний форум :-(
|
Не забуваємо, що це приватні думки і приватні записи - так, вони характеризують людину як особистість, однак це не дає права оцінювати її як користувача форума. Можливо, вона обрала собі роль, модель поведінки і притримується її на усіх форумах, а у реалі вона зовсім інша (до речі, якщо говорити про модель поведінки та співставлення її у реалі до конктретної людини, мені на думку спадає ще одна дівчина, імені називати не буду, але ми всі її знаємо, поважаємо і любимо). Можливо їй так подобається і вона отримує від цього задоволення. Однак, потрапивши на форум як у мінісуспільство, треба приймати його умови та далі грати за його правилами, інакше мінісуспільство викине тебе з свого середовища. Окрім того, дівчина, судячи з напрямку думок, ще надто молода, аби розуміти деякі речі, які так чи інакше відбувалися, відбуваються і будуть відбуватися надалі, поки існуватиме людство.
Я вважаю, що ми все правильно зробили і тут нікого звинувачувати не треба.
P.S. Я дуже рада, що тут не наводять цитати з мого ЖЖ :mosking: - а то більшість осіб чоловічої (та і жіночої, певне, теж) статі принаймні з цього форуму точно би перестали зі мною спілкуватися :mosking:.
|