![]() |
Понеслась...опять та же тема. Тоже долго могу оспаривать За и Против. Но, ребят, давайте честно. Все привыкли к халяве. А теперь скажите, кто из вас готов оплатить работу админа, чтобы он мог это все перелопатить на украинский? Или вы считаете, что все и всегда должно быть бесплатным, потому что вы такие распрекрасные сидите на этом форуме?
Ну так как, много желающих заплатить за работу? + не забудьте, что за тех поддержку тоже надо платить. А теперь давайте считать голоса, а не просто Ваши "Хочу".. |
Навіяно постами Albertowych'a)):
Так як тема піднята, і пішли різні думки на цей рахунок, то дозвольте і мені висловитися з цього приводу. Знаєте, я з дитинства спілкуюся вільно як російською, так і українською мовою. І завжди схилялася до чудового виразу: "Скільки мов ти знаєш - стільки разів ти людина". Тому я продовжую вдосконалювати свою англійську, намагаюся вчити німецьку мову, дуже б хотіла вивчити кілька європейських мов. Згадайте про основне призначення мови: мова - це, перш за все, засіб спілкування і формування думки! І важливо, щоб за допомогою неї люди розуміли один одного і сприймали навколишній світ! Влітку я подорожувала Європою, і якби я зверталася до жителів Словенії, Франції, Італії, Іспанії НЕїхніми мовами, а вони б запекло відповідали мені на їхній (жодною з яких я, напревеликий жаль, не володію) аби лише довести свою національну приналежність і повагу до держави, то ніякого порозуміння з цього не вийшло б... Але ж ні! Я зверталася до європейців англійською і кожен з них в міру своїх можливостей відповідав мені не словенською, не французькою, не італійською і не іспанською, а англійською! тому що головне для нас було порозумітися :friends: І від цього вони не стали менше громадянами своїх держав або менше любити свою мову) Одного разу на Львівському вокзалі до мене підійшов хлопець європейської зовнішності з питанням "Do you speak english?", а після позитивної відповіді - "Can you help me, please?))". Хлопець був з Голандії, приїхав з другом у Карпати і вони шукали Ворохту. То що, я мала гордо відповісти їм українською мовою??? Ні, на щастя знаючи англійську, я пояснила їм що і до чого і ні на краплину не зганьбила себе як українку. То чому я маю відчувати неповагу до своєї нації і держави, коли розмовляю російською? Останній приклад: поїздка форумчан в Ясну. Там ми з waterboy'єм познайомилися з чудовою компанією з Латвії. Як ви думаєте, невже вони українською мовою спілкуються? :wink: Дається в знаки вплив Радянського Союзу. І знаєте, за такий вплив можна лише подякувати, тому що він зближує людей. Яскравим прикладом багатомовної країни є Швейцарія, де 4 мови є державними: німецька, французька, італійська і рето-романська. І нічого, що рето-романською користується дуже невеликий відсоток людей. Я думаю, всі в цій країні між собою порозуміються, і не існує ніяких чвар на рахунок "хто до кого якою мовою звернувся". В міру своїх можливостей я спілкуюся з людиною тією мовою, якою їй зручно. Мова не має служити приводом націоналістичних сварок. Це всього-навсього спосіб порозумітися :beer: Будьте простішими і люди до вас потягнуться :friends: |
Альбертович отвечаю за минус.
Я не ненавижу украинский язык. Я его понимаю, умею на нем общаться и делаю это когда надо. Если вы думаете что те, кто на нем не разговаривают, ненавидят его, это ваши проблемы. |
Цитата:
|
У мене такий ось дефект:
В закладці Чату в дужечках вказується кількість присутніх у чаті. Там переважно 0 (чому, то вже інше питання) Я туди заходжу і тоді там відображаються порожні дужки, на зразок "Чат ()" Хоча, як мінімум я одна там є Так ось я звідти виходжу, і учасників чату стає (починає відображатися) 1, хоча там нікого нема, я ж бо звідти вийшла. Щось не так із тим числом, очевидно. :pardon: Хтось спостерігає подібну ситуацію? |
Цитата:
Цитата:
|
Зря Альбертович не остался в Школе на Буковеле. Ой, зря...
|
Цитата:
|
Население вКонтакта його чекало. Блин, какой аццкий ад.... Це приклад зневаги до української мови.
На форумі панує тоталітаризм(Чавес відпочиває) і бізнес-інтереси кількох людей. Модератори слідкують за чіткими, простими правилами(мат, образа), а не коментують теми на форумі. +, - плюс, мінус це ваша залежність від модераторів. Більшість хочуть сподобатись адміністрації і підняти так звану карму, від цього немає, або дуже мало протилежних думок. Це нагадує СРСР часів Андропова. |
Каждый видит то, что хочет в этом обсуждении.
Мазепа, мы реально с тобой в одну школу ходили. Я в Трускавце 14 лет прожил. Или я старше? Скажи мне, почему мне пофиг на зневагу до мене? Потому, что я делаю своё дело и не собираюсь тратить время на склоки. Чего и тебе рекомендую. |
Вот вы тут спорите. Россию еще приплели.
Незнаю как остальные, но я за собой заметил, что общаюсь(причем подсознательно, а не осознано) на том языке, на котором общаются вокруг меня. Во Львове, Яремче, Ворохте, Ивано-Франковске я даже не думаю о том, что б говорить на украинском, я просто на нем говорю, и как кто то тут писал, я на нем начинаю думать. А вообще берите пример с Танаиса, человек живет в Воронеже, с 4го своего сообщения начал писать исключительно на украинском. Делать ли интерфейс на украинском...особо настаивать не буду, так как думаю 99% ничего не изменится и укр постов больше не станет. Но я только за. |
в чат по ссилці з радіКалу фоти вставляются :dance4:
|
Цитата:
|
Блін, і я не знав що вона дівка була, поки не попробував :D
|
А я так розумію моє питання загубилося серед мовних суперечок ...
А в мене пише, що в чаті хтось є - думаю Альбертович - йду туди. А там я! Нас дві - ми одна в чаті - інша мене одна тут :beer: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:02. |