![]() |
@igrus, молодому тростянофілу соромно було б таке писАти! От!
Добавлено через 21 секунду Цитата:
|
@sanyana ,
А ви де? Лівіньйо то далекувато |
Цитата:
|
Моліть бога що хоть Буковель є...а то б катали Славське і не знали як воно взагалі буває...
|
@Dyadya, при всій повазі...
1. Я ще не готовий вважати дуже розумного, але космополіта, Бєню Коломойського богом.:pardon: 2. І що ж таке на Буковелі може запасти в душу людині, щиро закоханій в гірські лижі/борд?:unknown: З.І. А "як воно буває" нам телевізор вже розповів. І кіно показало.:beee: |
У темі 2 додатків
Вкладення 24824
Вкладення 24825 Сьогодні були Три сестри. Цікавий курорт хоч і маленький. Можна розглядати як одноденний заради 3го підйомника зранку (якщо пощастить з погодою) і 5й бугель після обіду. Будьте обережні бо деякі траси це дорога в один кінець )). Назад тільки скібусом. Або на бігових лижах |
Цитата:
|
Цитата:
|
@germanec666, Про фрірайд мова не йшла. Якщо бажаєте продовжити цю тему,то пропоную перейти в інший розділ,якщо ні - то всі залишились при своїй думці...
|
Цитата:
Цитата:
Існує величезна прірва між гірськолижною масовкою і гірськолижною тусовкю! Прірва між "мати і бути" і "вправно володіти". І перша відмінність - це пріоритети. Тому, давайте "будемо молитись кожен своїм богам". Тим паче, що мій пост був адресований одній, окремо взятій людині. З.І. Щось я не доберу... Ми ж були на "ти"!? Чи це "Ви" з серії "іду на ви"?:unknown: |
@sanyana ,то ми давно не спілкувались і я забув що на "ти")) просю пардону ;)
|
@sanyana , О какой старости ты говоришь?. Валера с 8,30 и до20.00 гоняет по трассам, как сайгак, просто он-дитя комфорта)) Заехать на лыжах в номер, в 11.00 пропустить шампусика, думаю, что Бук он променяет только на курорт более высокого уровня! Хотя:никогда не говори никогда ...
|
@Sumrok ,я просто почав катати з Бука...)) Але фрірайд на Тростяні від мене нікуди не подінеться...то є факт ;)
|
Цитата:
Цитата:
|
@sanyana ,Згоден! Про який комфорт може йти мова,коли тебе о сьомій тридцять будить будильник і ти вилазиш з теплого ліжка і летиш на схил,де від холоду сніг так скрипить,що вуха закладає,навіть від ніжного уколу патичком...))
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:35. |