Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Горнолыжные курорты Италии (https://extreme.com.ua/forum/139-gornolyzhnye-kurorty-italii/)
-   -   Горные лыжи в Италии (https://extreme.com.ua/forum/gornolyzhnye-kurorty-italii/1117-gornye-lyzhi-v-italii.html)

sanyana 15.03.2018 19:38

@igrus, молодому тростянофілу соромно було б таке писАти! От!

Добавлено через 21 секунду

Цитата:

Коментар від ex_edc (Коментар 330492)
Впереди два дня снежных экстазов.

О! То ви якраз встигаєте поїхати з нами до Лівіньо!?:Bravo::crazy:

ex_edc 15.03.2018 19:58

@sanyana ,
А ви де? Лівіньйо то далекувато

sanyana 15.03.2018 20:02

Цитата:

Коментар від ex_edc (Коментар 330508)
А ви де? Лівіньйо то далекувато

Не переймайтеся! Ви ще встигнете додому приїхати, трохи перепочити і... літак швидко літає!

Dyadya 15.03.2018 22:22

Моліть бога що хоть Буковель є...а то б катали Славське і не знали як воно взагалі буває...

sanyana 16.03.2018 15:15

@Dyadya, при всій повазі...
1. Я ще не готовий вважати дуже розумного, але космополіта, Бєню Коломойського богом.:pardon:
2. І що ж таке на Буковелі може запасти в душу людині, щиро закоханій в гірські лижі/борд?:unknown:
З.І. А "як воно буває" нам телевізор вже розповів. І кіно показало.:beee:

ex_edc 16.03.2018 17:20

У темі 2 додатків
Вкладення 24824

Вкладення 24825

Сьогодні були Три сестри.
Цікавий курорт хоч і маленький. Можна розглядати як одноденний заради 3го підйомника зранку (якщо пощастить з погодою) і 5й бугель після обіду.
Будьте обережні бо деякі траси це дорога в один кінець )). Назад тільки скібусом. Або на бігових лижах

Korben Dallas 16.03.2018 23:33

Цитата:

Коментар від sanyana (Коментар 330555)
@Dyadya, при всій повазі...
1. Я ще не готовий вважати дуже розумного, але космополіта, Бєню Коломойського богом.:pardon:
2. І що ж таке на Буковелі може запасти в душу людині, щиро закоханій в гірські лижі/борд?:unknown:
З.І. А "як воно буває" нам телевізор вже розповів. І кіно показало.:beee:

А давайте я Вам розповім,звісно,якщо Ви не проти,що може запасти в душу людині,яка закохана в лижі/борд...;) Все просто і зрозуміло,насамперед,це - різноманіття трас,розвинута інфраструктура,сервіс і безпека. Фрірайд мене не цікавить,тому альтернативи Буковелю не бачу,далі тільки зарубіжні курорти. Доречі,на мою скромну думку,багато хто почав катати ще задовго до Буковелю і тому в них всі совковоподібні курорти просто асоціюються з їх молодісттю...хтось вперше там поцілувався,хтось цноту втратив в сарайчику баби Галі і т.д....це як з Кримом було,дорого зато душевно...))

germanec666 16.03.2018 23:49

Цитата:

Коментар від Валерій Трегуб (Коментар 330597)
А давайте я Вам розповім,звісно,якщо Ви не проти,що може запасти в душу людині,яка закохана в лижі/борд...;) Все просто і зрозуміло,насамперед,це - різноманіття трас,розвинута інфраструктура,сервіс і безпека. Фрірайд мене не цікавить,тому альтернативи Буковелю не бачу,далі тільки зарубіжні курорти. Доречі,на мою скромну думку,багато хто почав катати ще задовго до Буковелю і тому в них всі совковоподібні курорти просто асоціюються з їх молодісттю...хтось вперше там поцілувався,хтось цноту втратив в сарайчику баби Галі і т.д....це як з Кримом було,дорого зато душевно...))

а у меня как то все наоборот, хочу освоить бугры и лес, лыжи заказал соответствующие.может это и отсталые курорты, но они действительно остаются в памяти и ассоциации у них совсем другие, по сравнению с Буковелем

Korben Dallas 17.03.2018 00:55

@germanec666, Про фрірайд мова не йшла. Якщо бажаєте продовжити цю тему,то пропоную перейти в інший розділ,якщо ні - то всі залишились при своїй думці...

sanyana 17.03.2018 10:59

Цитата:

Коментар від Валерій Трегуб (Коментар 330597)
розвинута інфраструктура,сервіс і безпека.

Це не закоханість, Валерію. Це старість. А "безпека"... то взагалі без коментарів!:agree:
Цитата:

Коментар від Валерій Трегуб (Коментар 330601)
Якщо бажаєте продовжити цю тему,то пропоную перейти в інший розділ,якщо ні - то всі залишились при своїй думці...

Нажаль, нема такої теми, яка висвітює морально-етичні норми в гірських лижах. То хай буде тут.
Існує величезна прірва між гірськолижною масовкою і гірськолижною тусовкю! Прірва між "мати і бути" і "вправно володіти". І перша відмінність - це пріоритети. Тому, давайте "будемо молитись кожен своїм богам". Тим паче, що мій пост був адресований одній, окремо взятій людині.
З.І. Щось я не доберу... Ми ж були на "ти"!? Чи це "Ви" з серії "іду на ви"?:unknown:

Korben Dallas 17.03.2018 19:06

@sanyana ,то ми давно не спілкувались і я забув що на "ти")) просю пардону ;)

Sumrok 18.03.2018 00:06

@sanyana , О какой старости ты говоришь?. Валера с 8,30 и до20.00 гоняет по трассам, как сайгак, просто он-дитя комфорта)) Заехать на лыжах в номер, в 11.00 пропустить шампусика, думаю, что Бук он променяет только на курорт более высокого уровня! Хотя:никогда не говори никогда ...

Korben Dallas 18.03.2018 01:01

@Sumrok ,я просто почав катати з Бука...)) Але фрірайд на Тростяні від мене нікуди не подінеться...то є факт ;)

sanyana 18.03.2018 08:41

Цитата:

Коментар від Sumrok (Коментар 330642)
просто он-дитя комфорта))

Де ти взяв цей ганебний вираз??? Ганебний для любого, хто займається якимось видом спорту/туризму, де є хоч найменший натяк на слово "екстрим"! Мабуть, у мене в голові повна "подмєна понятій". Я хворий! Я дуже хворий...:(
Цитата:

Коментар від Валерій Трегуб (Коментар 330630)
я забув що на "ти")) просю пардону

Навіть не знаю...:unknown: Хіба шо годинне зайняття в день під керівництвом гарнюньої інструкторки, на протязі тижня, хоч якось зможуть перекрити цю "чорну діру" у вихованні!:pleasantry:

Korben Dallas 18.03.2018 14:54

@sanyana ,Згоден! Про який комфорт може йти мова,коли тебе о сьомій тридцять будить будильник і ти вилазиш з теплого ліжка і летиш на схил,де від холоду сніг так скрипить,що вуха закладає,навіть від ніжного уколу патичком...))

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:35.