![]() |
До самої Червінії в 2 сторони, туди - назад.
|
Я оце вчора подивився відоси про Італію...і стежку два тижні тому як протоптав...корочше кажучи,в мене нова мулька тепер)) Питання: коли і куди? Щоб отах приїхав,вийшов з машини і сказав вголос "єбаааать,як тут ахуєнно!" Дякую за поради ;)
Додано через 7 хвилин Під "єбаааать,як тут ахуєнно" слід розуміти красивий ландшафт,смереки сніжком припорошені,олені з дзвіночками проносяться,залишаючи за собою снігову пилюку...тихо так,аж чутно як падає сніг і всі навколо посміхаються і пальцями тикають в мою сторону зі словами "це Валєра,який все ж таки проміняв Буковель на Італію" Ну,якось так...)) Додано через 14 хвилин Мовчать всі чомусь...можливо з оленями я погарячкував? Ну добре,нехай то буде упряжка з лайок,але обов'язково з дзвіночками! ;) |
Да, насмотрелся ты Чуда в буковеле)))
|
@Валерій Трегуб ,
з мене радник, як з тих оленів з дзвіночками... іду вперше, навіть без рекомендацій😁 але впевнений, що не місце красить людину... 😁😁😁 |
@masik_i_ko ,а куди саме? ;)
Додано через 3 хвилини @masik_i_ko ,доречі,бро,рекомендую взяти з собою ланцюги на колеса...не знаю як в Італії,але коли я влітку катав Румунію,то бачив на узбіччі знаки "проїзд без ланцюгів заборонено"... |
@Валерій Трегуб ,
Значить так. Доломіти це 10 зонн катання з трасами більше 1000 км. Особисто мені найбільше сподобалися Кронплац, Кортіна, Бельведер і маршрут СелаРонда. Краще їхати або автомобілем або автобусним туром. Так зможе відкатати не одну зону а кожного дня нову. |
@ex_edc ,а проживали в одному місці,чи міняли готелі?
|
@Валерій Трегуб , ми жили в СанСігізмондо. Маленьке село десь на 300-490 жителів за 15 км від Кронплацу. Кожного дня нас кудись везли :)
|
Бльо! Мене вже навіть назви міст збуджують!)))
|
@Валерій Трегуб , ти просто спробуй ;)
|
@ex_edc ,обов'язково! Я коли щось надумав,то мене вже не зупинити...)))
Додано через 2 хвилини Тепер залишилось рідним розказати казочку про то,що Буковель - то піждєц як дорого і потрібно їхати до Італії))) Додано через 1 хвилину А коли там ціни не дуже дикі і мінімальна кількість люду? Додано через 13 секунд А коли там ціни не дуже дикі і мінімальна кількість люду? Додано через 22 секунди Заїло щось...)) |
@Валерій Трегуб , ціни там завжди ненормальні порівнюючи з Буковелем :)
Люду там багато, але їх непомітно. Ширина і довжина трас все вирішує - ти будеш вражений. По бюджету орієнтуйся на 1000+ євро за 6 днів. Це по бюджетному (250-300 скіпас, до 500 трансфер і проживання ну а далі як захочеш) але не по бідному. |
А який місяць краще обрати для "першої шлюбної ночі"?))
|
У темі 1 додатків
@ex_edc , фото для інтриги :)
Вкладення 25624 Це Бельведер. І Вкладення 25624 Кронплац з трасою більше 7 км червоно-чорна по міркам Буковеля |
@ex_edc ,це на якій висоті?...смереки гдє?!))
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:35. |