15.03.2018, 19:38
|
#151 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Є!
|
@igrus, молодому тростянофілу соромно було б таке писАти! От!
Добавлено через 21 секунду
Цитата:
Коментар від ex_edc
Впереди два дня снежных экстазов.
|
О! То ви якраз встигаєте поїхати з нами до Лівіньо!?
|
|
|
15.03.2018, 19:58
|
#152 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 AMP 80 xti 2012
Elan Amphibio 14 2017
ARMADA TRACER 108
Ботинки LANGE
|
@sanyana ,
А ви де? Лівіньйо то далекувато
|
|
|
15.03.2018, 20:02
|
#153 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від ex_edc
А ви де? Лівіньйо то далекувато
|
Не переймайтеся! Ви ще встигнете додому приїхати, трохи перепочити і... літак швидко літає!
|
|
|
15.03.2018, 22:22
|
#154 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Atomic Blackeye Ti 160cm 2013,
Head World Rebels i.SL 165cm 2015
|
Моліть бога що хоть Буковель є...а то б катали Славське і не знали як воно взагалі буває...
|
|
|
16.03.2018, 15:15
|
#155 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
@Dyadya, при всій повазі...
1. Я ще не готовий вважати дуже розумного, але космополіта, Бєню Коломойського богом.
2. І що ж таке на Буковелі може запасти в душу людині, щиро закоханій в гірські лижі/борд?
З.І. А "як воно буває" нам телевізор вже розповів. І кіно показало.
|
|
|
16.03.2018, 17:20
|
#156 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 AMP 80 xti 2012
Elan Amphibio 14 2017
ARMADA TRACER 108
Ботинки LANGE
|
Сьогодні були Три сестри.
Цікавий курорт хоч і маленький. Можна розглядати як одноденний заради 3го підйомника зранку (якщо пощастить з погодою) і 5й бугель після обіду.
Будьте обережні бо деякі траси це дорога в один кінець )). Назад тільки скібусом. Або на бігових лижах
|
|
|
16.03.2018, 23:33
|
#157 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110
|
Цитата:
Коментар від sanyana
@Dyadya, при всій повазі...
1. Я ще не готовий вважати дуже розумного, але космополіта, Бєню Коломойського богом.
2. І що ж таке на Буковелі може запасти в душу людині, щиро закоханій в гірські лижі/борд?
З.І. А "як воно буває" нам телевізор вже розповів. І кіно показало.
|
А давайте я Вам розповім,звісно,якщо Ви не проти,що може запасти в душу людині,яка закохана в лижі/борд... Все просто і зрозуміло,насамперед,це - різноманіття трас,розвинута інфраструктура,сервіс і безпека. Фрірайд мене не цікавить,тому альтернативи Буковелю не бачу,далі тільки зарубіжні курорти. Доречі,на мою скромну думку,багато хто почав катати ще задовго до Буковелю і тому в них всі совковоподібні курорти просто асоціюються з їх молодісттю...хтось вперше там поцілувався,хтось цноту втратив в сарайчику баби Галі і т.д....це як з Кримом було,дорого зато душевно...))
|
|
|
16.03.2018, 23:49
|
#158 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: FULL TILT FIRST CHAIR 120 GRIP WALK 2021, Armada TRACER 108/180 2019
|
Цитата:
Коментар від Валерій Трегуб
А давайте я Вам розповім,звісно,якщо Ви не проти,що може запасти в душу людині,яка закохана в лижі/борд... Все просто і зрозуміло,насамперед,це - різноманіття трас,розвинута інфраструктура,сервіс і безпека. Фрірайд мене не цікавить,тому альтернативи Буковелю не бачу,далі тільки зарубіжні курорти. Доречі,на мою скромну думку,багато хто почав катати ще задовго до Буковелю і тому в них всі совковоподібні курорти просто асоціюються з їх молодісттю...хтось вперше там поцілувався,хтось цноту втратив в сарайчику баби Галі і т.д....це як з Кримом було,дорого зато душевно...))
|
а у меня как то все наоборот, хочу освоить бугры и лес, лыжи заказал соответствующие.может это и отсталые курорты, но они действительно остаются в памяти и ассоциации у них совсем другие, по сравнению с Буковелем
|
|
|
17.03.2018, 00:55
|
#159 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110
|
@germanec666, Про фрірайд мова не йшла. Якщо бажаєте продовжити цю тему,то пропоную перейти в інший розділ,якщо ні - то всі залишились при своїй думці...
|
|
|
17.03.2018, 10:59
|
#160 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
розвинута інфраструктура,сервіс і безпека.
|
Це не закоханість, Валерію. Це старість. А "безпека"... то взагалі без коментарів!
Цитата:
Якщо бажаєте продовжити цю тему,то пропоную перейти в інший розділ,якщо ні - то всі залишились при своїй думці...
|
Нажаль, нема такої теми, яка висвітює морально-етичні норми в гірських лижах. То хай буде тут.
Існує величезна прірва між гірськолижною масовкою і гірськолижною тусовкю! Прірва між "мати і бути" і "вправно володіти". І перша відмінність - це пріоритети. Тому, давайте "будемо молитись кожен своїм богам". Тим паче, що мій пост був адресований одній, окремо взятій людині.
З.І. Щось я не доберу... Ми ж були на "ти"!? Чи це "Ви" з серії "іду на ви"?
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 38 | 93 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Month | 5 | 99 | 3757 | 12064 | 2308 (61%) | 1410 (37%) | 54 (1%) |
---|
|
|
|