23.12.2019, 01:29
|
#331 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: есть 2 пары лыж и пару бордов )
|
там карти майже на кожній станції великої гандоли - беріть скільки треба / вивчайте
|
|
|
23.12.2019, 06:40
|
#332 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic Vantage X 80 CTI, 2017-2018;
HEAD Icon TT500, 2011-2012;
Atomic Hawx Prime 120s
|
Цитата:
Коментар від Witness
там карти майже на кожній станції великої гандоли - беріть скільки треба / вивчайте
|
Це я знаю. Просто я хотів спланувати своє катання ще дома, до поїздки.
|
|
|
23.12.2019, 10:28
|
#333 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
там нема що планувати - гарна погода = їдете на Мармоладу чи аж на Кроналатц ( ми аж на Кортіну їздили ) . Погана - на Саслонг можете чи просто по Корварі ( Альта Бадії ) покататись ... дивлячись де ви зупиняєтесь .
|
|
|
23.12.2019, 10:51
|
#334 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
Цитата:
Коментар від Witness
там нема що планувати - гарна погода = їдете на Мармоладу чи аж на Кроналатц ( ми аж на Кортіну їздили ) . Погана - на Саслонг можете чи просто по Корварі ( Альта Бадії ) покататись ... дивлячись де ви зупиняєтесь .
|
Ну це залежить від загальних намірів. Якщо просто покатити в задоволення, то так. Але я планую і покатати і відео познімати на максимальній кількості трас, а з першого разу не завжди гарно виходить. Тому кожна година на обліку.
По ходу виникло декілька питань.
1. А чому при поганій погоді на Саслонг? Я, навпаки, думав, що на трасу Кубку світу краще при гарній погоді потрапити.
2. Якщо раптом (не думаю, але про всяк випадок) з якоїсь причини (наприклад, меніск підкачає) застрягну на протилежній стороні Селла Ронди, як там ходять автобуси? Чи треба тільки на таксі в такому випадку добиратися додому? Бо щось італійські сайти, на відміну від австрійських, повною інформацією не відзначаються.
|
|
|
23.12.2019, 11:17
|
#335 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
ви спочатку відповідайте на мої питання ( де зупиняєтесь ) а потім на ваші
|
|
|
23.12.2019, 11:28
|
#336 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
Цитата:
Коментар від Witness
ви спочатку відповідайте на мої питання ( де зупиняєтесь ) а потім на ваші
|
Вибачайте, пропустив. У Канацеї.
|
|
|
23.12.2019, 13:29
|
#337 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від HappySkier
Ну це залежить від загальних намірів. Якщо просто покатити в задоволення, то так. Але я планую і покатати і відео познімати на максимальній кількості трас, а з першого разу не завжди гарно виходить. Тому кожна година на обліку.
По ходу виникло декілька питань.
1. А чому при поганій погоді на Саслонг? Я, навпаки, думав, що на трасу Кубку світу краще при гарній погоді потрапити.
|
- тому що Саслонг близько до Канадзей і у любу погоду можна шивдко повернутись До речі у Корварі теж є чудова трасса Гран Різа №16 - теж я чув що Кубку світу...
Цитата:
2. Якщо раптом (не думаю, але про всяк випадок) з якоїсь причини (наприклад, меніск підкачає) застрягну на протилежній стороні Селла Ронди, як там ходять автобуси? Чи треба тільки на таксі в такому випадку добиратися додому? Бо щось італійські сайти, на відміну від австрійських, повною інформацією не відзначаються.
|
- забудьте про буси - розраховуйте тільки на власні сили . Десь поряд з останнім витягом ( якщо їхати з Корвари ) , з якого можна добратись до Канадзей бачив я італійських бомбил на бусику - возять за 10 євро/людина до верхнього витягу Канадзей .
|
|
|
23.12.2019, 14:55
|
#338 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
Цитата:
Коментар від Witness
- тому що Саслонг близько до Канадзей і у любу погоду можна шивдко повернутись До речі у Корварі теж є чудова трасса Гран Різа №16 - теж я чув що Кубку світу...
|
Так, у мене є плани і щодо Гран Різи
Але вона приблизно на протилежній стороні Селла Ронди, тому й питав щодо автобусів.
Цитата:
Коментар від Witness
- забудьте про буси - розраховуйте тільки на власні сили . Десь поряд з останнім витягом ( якщо їхати з Корвари ) , з якого можна добратись до Канадзей бачив я італійських бомбил на бусику - возять за 10 євро/людина до верхнього витягу Канадзей .
|
Дякую за інформацію, хоча вона зовсім не радує.
Так, схоже, що дійсно Італія - це не Австрія.
|
|
|
23.12.2019, 15:05
|
#339 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від HappySkier
Так, у мене є плани і щодо Гран Різи
Але вона приблизно на протилежній стороні Селла Ронди, тому й питав щодо автобусів
|
- через Гран Різу ( по червоній ) рухались до Кронплатцу , доїджали там до верхньої точки і встигали повернутись назад ... так що вам турбутись точно нема причини
Цитата:
Дякую за інформацію, хоча вона зовсім не радує.
Так, схоже, що дійсно Італія - це не Австрія.
|
беріть авто в прокат ( біля 300 євро 7-8 днів + паливо ) і зовсім ніяких проблем не буде - у тому числі спокійно поїдете до Кортіни / обкатаєте Олімпію і т.д.
|
|
|
23.12.2019, 15:10
|
#340 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
@Witness, дякую за поради.
|
|
|
Тут присутні: 8 (учасників - 0 , гостей - 8)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 37 (76%) | 11 (22%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 137 | 392 | 128 (75%) | 40 (24%) | 2 (1%) |
---|
Month | 6 | 77 | 3668 | 10863 | 2326 (63%) | 1324 (36%) | 50 (1%) |
---|
|
|
|