Горные лыжи Elan 08/09 раздел закрыт |
09.12.2008, 21:32
|
#121 (посилання)
|
Новичок
Зараз: поза форумом
Снаряга: прокатные :)
|
стажу катання на данний момент нажаль нема, але враховуючи що зараз живу в чехії і зовсім поруч австрія та ін гірськолижні курорти, впевнений що з'явиться
|
|
|
09.12.2008, 22:01
|
#122 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Скажу свою суб'єктивну думку.
Мене можливо і насварят, але ...
Для Вас 168, для дружини 158 см. Black Magic на цій лижі буде легше катаись на підготовленому схилі.
Але краще послухайте Шерідана.
|
|
|
10.12.2008, 01:11
|
#123 (посилання)
|
Дельтапланерюга
Снаряга: Elan Magfire 82Ti, Icelantic Nomad 105
|
Цитата:
Коментар від civca
... конфігуратор на сайті Elan рекомендує 176 см для мене, та 166 для дружини, при тому, що мій зріст/вага - 176/90, дружини - 172/55...
|
Стосовно Вас:
конфігуратор може видати таку довжину, якщо йому почати розказувати, що " катаюсь дуже добре, агресивно, довгими дугами та на високій швидкості".
Насправді, в кожній линійці є рекомендована ростовка. Для вас добре підійде лижа завдовжки 168 см. Як и сказав Альбертович.
Стосовно дружини:
вибір ростовки більш вдалий. Але... якщо ваша дружина не збирається гасати по схилах, то можна взяти лижи довжиною 158 см. Знову-таки - як порадив Альбертович. Меньша довжина - полегшене керування - більше задоволення для початківця.
|
|
|
10.12.2008, 07:54
|
#124 (посилання)
|
Новичок
|
ввів покриття універсальне, рівень початківця, швидкість середню - все одно довжину 176 конфігуратор рекомендує з практично тими самими моделями, тільки для Mag 8 - 168 см
|
|
|
10.12.2008, 08:44
|
#125 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від civca
ввів покриття універсальне, рівень початківця, швидкість середню - все одно довжину 176 конфігуратор рекомендує з практично тими самими моделями, тільки для Mag 8 - 168 см
|
Самий вірний виіхід з ланної ситуації, це взяти на прокат лижі різних ростовок, спочатку 168 потім 176, і спробувати для себе визначитись ЯКА довжина для Вас особисто краще. Я наприклад катаю на МФ10 160 см., цілком задоволений, пробуючі інакщі ростовки лишаюсь при своїй думці 160см для мене - самоє то
|
|
|
10.12.2008, 09:06
|
#126 (посилання)
|
Новичок
|
а які у Вас зріст та вага?
що ще дивно, на сторінці моделі Magfire 78 Ti у рекомендаціях зріст / довжина лиж вказано -5 / -15
|
|
|
10.12.2008, 09:33
|
#127 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від civca
що ще дивно, на сторінці моделі Magfire 78 Ti у рекомендаціях зріст / довжина лиж вказано -5 / -15
|
якщо це Ви до мене, то 179см 110-115кг, в моєму профілі є фото, а на сторінуці К:Альбертович є фотка КАК я катаю.
ПС Знизу зліва є кноаочка QUOTE, тиснете на неї - цитата вставляєтся у відповідь.
|
|
|
10.12.2008, 10:22
|
#128 (посилання)
|
Новичок
|
прихожу до висновку, що треба брати лижі довжиною 168см для мене, та 158 для дружини, як Ви й радили з паном mopo3
мені здається, що дружина не буде агресивно їздити, тим більше вага у неї не велика, цілком думаю підійде ростовка 158см навіть проїхатись по не глибокій цілині через якийсь час, семе через це розглядаю модель Mag Spice (All Terrain) для неї, а не Black Magic (Slope) як Ви пропонували..
хоча конфігуратор від Елану трохи дивний
|
|
|
10.12.2008, 10:33
|
#129 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз:
на форумі
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від civca
|
Привет, civca!
1. Спасибо за новое слово в терминологии - Конфигуратор
2. Столкнувшись с результатами Элановского оригинального Конфигуратора, мы изучили его от и до. И решили писать свой Скиселектор. Только по причине, что мы хотим видеть Украинского лыжника в первую очередь думающим. А оригинальный - думать не заставляет. Понажимал на кнопки - купил.
3. Опыт показывает, что вес настолько же важен, как и рост лыжника. Поэтому в нашем Скиселекторе ростовки не подбираются. А рекомендации Скиселектора дополняются нами в Форуме.
Итак.
1. Переношу эту тему в "Общие вопросы по коллекции 2009".
2. Вам - 168 и точка. Все вышевысказавшиеся - правы.
3. Жене - 158, если выезжать вне трасс не будет, но тогда смысла брать Mag Spice нет. Лучше Wave Magic или Black Magic. Если будет выезжать вне трасс, или зима будет такой, что каша и бугры будут после обеда даже в Альпах - то можно Mag Spice, но 166.
Продолжим?
|
|
|
10.12.2008, 10:42
|
#130 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від civca
.........тим більше вага у неї не велика, цілком думаю підійде ростовка 158см навіть проїхатись по не глибокій цілині через якийсь час, семе через це розглядаю модель Mag Spice (All Terrain) для неї, а не Black Magic (Slope) як Ви пропонували..
хоча конфігуратор від Елану трохи дивний
|
З приводу конфігуратора це до Дена, і було би краще, щоб Ви дочекались ЙОГО поради.
Я би всеж таки радив для дружини Black Magic, коли ви ще щнайдете ту "не глибоку целину", переважно будете на підготовлених спочатку катати, от тут Black Magic і стане у пригоді, на ньому легше навчитись, а коли Ви вже доростете до пухлячка, тоді вже і лижку поміняти можна буде
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 3 | 7 | 15 | 5 (71%) | 2 (29%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 1 | 140 | 424 | 85 (61%) | 54 (39%) | 1 (1%) |
---|
Month | 5 | 98 | 3864 | 12283 | 2368 (61%) | 1442 (37%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|