![]() |
Привіт, цього року вперше став на лижі, і понесло, десь 10 (сумарно) днів провів на Буковелі і стільки ж на Плаю, спочатку вчився з інструктором декілька годин, прогрес пішов досить швидко, в першу чергу зрозумів що потрібно свої боти, після довгих примірок взяв Salomon X-pro 100 які після запікання ідеально підходять (після дня катання не спішу знімати їх)
Ліжі завжди брав в прокаті, кожен раз намагався різні пробувати. В мене ріст 178 вага 70, помітив що більше подобається кататись на лижах трошки довших за мою стандарту ростовку, почались знижки при кінці сезону, довго читав теми по вибору лиж, довго думав чого хочеться і наткнувся на Elan Amphibio 14 (17-18 року) в одному з магазинів у місті і купив за 11тис грн в ростовці 172см, надіюсь вони заставлять прогресувати. Планую на вихідних поїхати на Буковель на 1 день щоб обкатати їх хочаби, а наступного сезону на початку буду знову брати інструктора і вчитись далі. P.S. в плані їзди подобається їхати швидко і впевнено в середніх дугах, хочеться більшого контролю, але дуже сильно бракує техніки, тому часто скидую швидкість, припускаю що прокатні лижі можливо часто не ті що потрібно. ну і на кінець просте питання ))) чи не сильно я переоцінив себе взявши такі лижі ? |
@sansei ,
По буквам сразу и не понять переоценил или нет |
@holodok
катання покаже |
@sansei ,
Ага... В каталоге Elan 17года если у меня все верно это лыжа называется Elan Amphibio 14 Ti Fusion и несёт на борту кроме прочих примочек dual Ti. Хороша лыжа . |
@sansei,
Будут на вырост, в плане тех. прогресса |
holodok,
так все вірно, Elan Amphibio 14 Ti Fusion Sumrok, супер |
Цитата:
|
Цитата:
Довші подобаються бо відчуваю більше впевненості і стабільності, особливо коли схил не ідеально рівний. На пятках не сижу, інакше буде тяжко повертати |
Кто нибудь пробовал универсалы Head Monster 88 Ti. Мои Nordika RotHot Jet fuel I-Core пора менять, одна лыжа деформировалась, скользяк в зоне крепления выгнулся сводом. Хочу подобрать что то аналогичное, описание Head Monster 88 Ti, мне понравилось, но это реклама, а хотелось бы услышать мнение тех кто пробовал.
|
@Shai, катал какой-то более древний монстер. Резко не понравилось, из серии "один раз еле съехал и отдал где взял". Практически неуправляемо и крайне жестко. Ну, может дядьке покрупнее меня и покрепче физически оно и подойдет, но моих силенок и 190см/90кг для прогиба и закантовки не хва. Сложилось впечатление что виброгасилка там отсутствует как вид - все неровности рельефа тарабанят по коленкам со страшной силой. Не знаю, может в новой модели уже все не так и вообще мне это просто показалось, но вот такое имхо.
|
Жалко, что попробовать нет возможности. А может кто посоветует, у меня ТТХ по скромнее, рост 169 вес 82, но без лишнего веса. Нужен универсал экспертного уровня, стиль катания агрессивный, но при этом люблю и слалом между елочек, и Тростянские бугры. Нордика устаивала почти по всем показателям, но хотелось бы чуть лучше всплывание в мягком снегу.
|
@Shai, Если будите в Буке, они есть в Дзвин Ски-прокат возле паркинга № 1, но 16 года.
|
Цитата:
|
@Gurzzuff, на Мантре слалом не катнешь - радиус огромный.
@Shai, могу посоветовать Amplid Roсkwell - отличный универсал, 95-я талия, радиус около 13 метров, широкие носы в легком пушняке плывут, но ростовка начинается с 175 см. |
Вчора відкатав день на Буковелі на нових Amphibio 14, в результіта в 3 год дня мої ноги були змучені як ніколи (зазвичай до вечора катаю без особливої втоми)
швидкості виросли відчутно в поворотах і отримав стабільність на швидкостях до якої прагнув, а після обіду на буграх було досить комфортно їхати. Буду далі їх опановувати, бо вчора відчув як прибавив в прогресі (ну і тренера обовязково візьму наступного разу) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:27. |