![]() |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Доречі,зверніть увагу на таку цікаву особливість: з часом можлива зміна геометрії від слаломної до фрірайдної і як наслідок - інша поведінка і реакції,що призводить до корегування техніки катання. І ще подвійний титанал може трансформуватись в тефлон,а в особливо страшних випадках в чугуній))
Додано через 7 хвилин І якщо вже обрали "свою" лижу,то про прокати можете забути,бо "своя" лижа має чіп,в який зашита пам'ять і її хєр потім зітреш,згадає все,а це небезпечно особливо при наявності подвійного чугунія в руках. Так що не поспішайте з вибором,максимально катайте прокатне і набирайтесь досвіду ;) |
Цитата:
Тож погоджусь, краще довго вибирати серед прокатних - щороку є купа нових моделей з технологіями яких раніше не було. А вже як визначишся з стилем катання, то можна і свою, але точно з нових моделей. |
Как то мне здесь писали, что это горнолыжный форум!
И шо то ещё holodok молчит? А, новички заходят с юморком :good: пс.Korben Dallas, Бук скрутил мне " козью рожу", на март всё занято, але-хера, Еду! |
@Eternity , я також свою як побачив,таку новеньку,гарненьку...кинув погляд на талію витончену,на граційні форми ;) То було кохання з першого погляду і я запропонував їй руку і серце,залишивши завдаток в 500 грн щоб довести її батькам сурйозність моїх намірів...а згодом ми і побралися,потім був медовий місяць в Буковелі,де ми остаточно притерлись і тепер живемо душа в душу ;)
Додано через 3 хвилини @Sumrok ,у меня бывало как то,что сейчас нету номеров,а через час-два кто то снимает бронь и я уже мчусь по утреннему вельвету ;) Додано через 2 хвилини @Eternity ,зараз спробую в сімейному альбомі відшукати наші з нею світлини...;) |
У темі 5 додатків
@Eternity ,ось,знайшов світлини з нашого медового місяця,де ми молоді і щасливі їмо на сніданок ранковий вельвет і запиваємо його шампаньйолою ;)
Вкладення 26221 Вкладення 26222 Вкладення 26223 Вкладення 26224 Вкладення 26225 |
@Korben Dallas
Что то она не смотря на медовый месяц селфи очень увлеклась |
Цитата:
Никогда не любил Буковель, правда бывал я там всего дважды. Вот читнул форум и подумал, что может не так все и плохо, можно с кем то катнуть, технику подправить. |
Цитата:
|
[QUOTE=Korben Dallas;339306]@Eternity , я також свою як побачив,таку новеньку,гарненьку...кинув погляд на талію витончену,на граційні форми ;) То було кохання з першого погляду і я запропонував їй руку і серце,залишивши завдаток в 500 грн щоб довести її батькам сурйозність моїх намірів...а згодом ми і побралися,потім був медовий місяць в Буковелі,де ми остаточно притерлись і тепер живемо душа в душу ;)
Гарненька :-) І кольори дуже красиві ) Добавлено через 16 минут Цитата:
Просто видя мое желание подтянуть технику, один из знакомых посоветовал взять лыжу с талией поуже, в идеале СЛ. С этого и начались мои мытарства :-) На чистый СЛ я не смотрел, так как больше смотрю на средние дуги, может зря. |
[QUOTE=Eternity;339315]
Цитата:
На нашей местной горке на MX78: 1702Свободное - YouTube |
@Spin
Ну мне есть куда расти и на МХ78. На данный момент не могу сказать, что хорошо проеду крутые склоны типа серединки Пилипца (от верхней станции бугеля). Интуитивно присаживаюсь и вываливаюсь из передней стойки. Если выберусь на Драг в среду и вдруг случится так, что Жандарм норм отратрачат и все ок со снегом, возьму SL попробовать у одного парня. Он, правда, спортсмен и у него скорее всего все цеховые. Не уверен, что я их "потяну", но попробовать можно. Заодно и катну с ним если он не на соревах. Буду хоть понимать о чем речь. |
Друзья, крамольный пост... Ну, я еще под впечатлением от сегодняшнего дня мастер-класса по гиганту. Блин, та какие там в жо попугаи в флекс-индексе ботинок, миллиметры в талии и сантиметры ростовки? Относительно правильной техники - снаряга полная фигня, а ехать на можно на всем, начиная с прокатной промокашки. Не, я и раньше это подозревал, и с удовольствием катал на чём попало без особых усилий, но таки прозрел аж сегодня ;) Разница в самом деле - дело вкуса и привычки, но не более того. Разумеется, в разумных пределах, типа фри-лавочек на ледяном вельвете и фисовская слаломка в пудре ))
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:41. |