![]() |
@Olexnev,
Цитата:
|
Цитата:
последние годы эта лыжа закроет все твои страхи и по универсальности она (было много) еще должна остаться в Стрию (магаз у дороги окружной) до 10000гр Добавлено через 2 минуты на всем остальном ты останешься в туризм сегменте по всем показателям, пока не сменишь лыжи |
Цитата:
Но по прошествию 3 сезонов уже перерос... Сам смотрю на Wingman 86 (СТI возможно), и нужно брать тестить обязательно.... Почему талия 86 - катаю не только Бук, но и Драгобрат, Тростян, Пилипец - там есть много вне трасс, послеобеденные бугры никто не отменял... |
Цитата:
сейчас много возможностей даже одежду менять по назначению и приоритету нахождения в этих почетных местах :) Добавлено через 3 минуты Цитата:
ты много теряешь на трассе и много теряешь в пухляке :) зачем? |
Цитата:
а в Амфібіо є як універсали так і лижі із меншою талією... Ось у Вас Elan Amphibio 18 Ti2, там талія 73мм Доречі Wingman теж профіль амфібія там талія 86-78 Хоча обидві лижі Elan позиціонує як All Mountain Добавлено через 5 минут Цитата:
Все снегозависимы, всё храню дома.... Увы пока так, поэтому пока универсалы :skiing::slalom::boarder: |
Цитата:
Цитата:
Добавлено через 12 минут Років 3-4 тому, в годин так 18-19, вечірня двійка Буковелю, піднімався я в одному кріслі з двома інструкторами. На одному були Хед СЛ РД, на другому Фелкл Уво СЛ. Я на своїх чергових "універсалах" Хєд пік. Я вирішив поїхати за ними - по спостерігати. Вони поїхали на 2А, а там якраз був вечірній центр Тростяна, в його кращі часи, горби вище пояса, "раскалбасище". І як вони поїхали...то було "заглядєніє". А я на своїх всюдеходах - так і шкрябав позаду. Більше я в ту "всєсезонку" не вірю.) Добавлено через 5 минут Цитата:
|
Цитата:
тогда жми эту кнопку :scared: http://extreme.com.ua/forum/login.ph...efac49e46ba3e9 |
Цитата:
Добавлено через 10 минут Цитата:
Вам однозначно потрібно брати SL. Що то буде: Völkl, Fischer чи Head. Питання вже релігіозне). Зараз вибір і нових і б/у - не маленький. |
Чергове дякую всім, хто відписав. Сьогодні був у локальному магазинчику. В них здебільшого колекції не нові, деякі товари ще з нульових. Правда, продавці кажуть, що тоді спорядження було більш якісне в плані матеріалів. Не знаю, щодо лижного спорядження, а щодо туристичного обладнання, можу погодитися. Хоч зараз і мембрани цікаві є, і утеплювачі, але якість та виконання спорядження для туризму зі старих колекцій, дійсно здебільшого краще. Знаю по власному досвіду. З лижним спорядженням це теж правда?
В цьому магазині мені пропонують лижі Salomon Aero GT (ціна за 20К) та чоботи Salomon Impact 100 cs (ціна біля 11К). Перепрошую, що про чоботи пушу в цій темі, просто для порівняння. До речі, в цих чоботах було найзручніше, переміряв декілька, зупинився на цих, хоч вони і доволі жорсткі. Пропозиція вартує уваги? Стосовно Völkl Racetiger SL 11, брав такі прокатні, отримав масу задоволення. На жаль, у Стрий заїхати не вдасться. 8 січня вже виїзд до Буковелю. Там здебільшого продають HEAD та ROSSIGNOL, або Fischer. Тобто або знову брати прокатні, або вже на своїх поїду в в кінці зими, чи замовляти по Інтернету. До речі, буду радий, якщо підкажете хто в Україні продає Völkl офіційно через Інтернет. Знайшов лише у Фанатік Sport. В них зараз є схожа модель VOLKL AW 18-19 RACETIGER SL, це щось подібне? Ціна зі знижкою 16К. В теорії, можна спробувати замовити Новою Поштою, щоб відправили одразу на Буковель. Якщо вже не поспішати, то як варіант Fischer, в мене як раз є можливість скористатися знижкою у 25 відсотків. Може підкажете, щось аналогічне у цього виробника? Стосовно Head Magnum, колега з яким катаємося, їх колись дуже хотів, але потім йому вдалося випробувати їх перед купівлею. Йому не сподобалися. Правда він важить біля 120 кг, може просто не його. В решті решт, він купив Fischer PROGRESSOR F19 TI RACETRACK, і дуже задоволений. Перепрошую за "простирадло тексту", якщо підсумувати: Чи варто витрачатися на Salomon Aero GT (154 см.)? Де купити в Інтернеті Völkl Racetiger SL 11? Що аналогічне є у Fidcher? Щасливого Різдва усім! |
Цитата:
|
@Olexnev, Я брав на тест в ЕкстримСтайлі в Буковелі Магнуми, мені сподобались (при моїй вазі в 130 кг))) Якщо не спішити, можна взяти спробувати теж покатати іх, як варіант, тим більш за лижі вісімнадцятого року Екстрім просить 13 з чимось Кгрн... и як що після тесту ви іх купите, за прокат грошей не візьмуть...
|
Вставлю і свої 5 копійок. В скінеті є непогані лижі Б/У але там є 208-19 і 2020року і за непогану ціну.
|
Olexnev Ви жартуєте?) Чи для Вас викинути більше 1000 уй на аби що не проблема?)
Я про лижі і боти саломон, вашому магазині |
Цитата:
Чи варто витрачатися на Salomon Aero GT (154 см.)? ЭТО ДНО, 11к сами пусть на них катают по магазину. Де купити в Інтернеті Völkl Racetiger SL 11? = они вас уже ждут в Полянице Лыжи Volkl RaceTiger SL 165 2020 року: 14 000 грн. - Лыжи / сноуборды Паляница на Olx утром думаю справитесь, а вот после обеда = за деньги не купишь Навыки и скилы... Как то вы хаотично ищите, метаетесь между пенолыжами и уже лыжами... Не понимаете что для Бука норм лыжи -5см от роста и радиус 13-18м. Полагаю лучше улучшать технику, брать лыжи в Нормальном-адекватном прокате и уже Осознав себя купить именно те что будут универсальны для Вас. Может даже такие Elan Amphibio 84 XTi Fusion (2019) |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:26. |