![]() |
Дякую за відповіді.
Стосовно грошей, як би завдання було марнотратити, як самоціль, то я би не питав нічого у шановного товариства. Через те і пишу одразу ціну, бо мені теж здалося, що ціна не відповідна. Тут ви абсолютно праві. Містечко маленьке, цей магазин немає Інтернет торгівлі, і по суті монополіст в місті. Плюс карантин, зрозуміти їх можу, але допомагати вижити малому бізнесу, я і не проти, але не в таких об'ємах. Тобто це питання, з вашою допомогою, я для себе закрив. Звісно лижі купити хочу дешевше. З чоботами важче, бо купувати через Інтернет, то мабуть не діло. Спробую отримати допомогу у продавців з Буковеля. Пан, Джигит, дякую за посилання. Дійсно "стрибаю", брак досвіду та теоретичної бази дається навзнаки. Плюс кожен продавець дає іншу інформацію, часом протилежну попередній. Прокатні, які сподобалися за ці декілька років практики, як раз і були Völkl Racetiger SL 11 (127, 68, 103 R=11) та Rossignol Hero Elite Short Turn 11 (122, 68, 104 R=11). Спочатку думав шукати саме їх, але потім у Fischer мені запропонували RC ONE 73 або RC ONE 82 GT. |
Цитата:
якщо Фішер, то ці Fischer RC4 WC SC Racetrack https://www.rasc.ru/gear/skis/images...upscpro-0.jpeg |
Підкажіть, будь ласка, Volkl RaceTiger SL 165 2020, для прогресування не занадто "експертна"? Щойно подивився відео-огляд, там наголошували, що дуже потребує професійної техніки катання. Звісно, кожна лижа від цього буде вигравати, але чи пробачатиме цей снаряд помилки при опануванні техніки?
|
Цитата:
таке пишуть, щоб і лижі попроще тоже продавались) |
Цитата:
Афигеть :) А зачем неэксперту вообще такая лыжа 2020 и новая? за 200-300 евро можно купить любую топовую лыжу 2017-2019 б.у. в состоянии новой, не говоря о просто верхнем ряде, не? |
за эту лыжу 14 тис много? мало?
|
Цитата:
Цитата:
в сравнении с моложе на 2+года и новой за 14 не сравнимо. Наши магазины б\у это трешшш полный продают фантики и мертвые души ((( только сегодня столкнулся с таким... Не соображающему втулят дрова, ноу коммент... И на сайте одно приедешь, а на деле дрова для забора, выбирайте не подавитесь ((( @Olexnev, ок если Страх и отсутствие навыков - смело ищите б\у Росси Шот терн 168-170см, их полно в продаже и прокатах есть, пробуйте и решите. На вечерней ледяной в буграх 2А и они вас ушатают :pardon: Добавлено через 6 минут Цитата:
Продавец вроди бы норм, не ноунейм Что это за лыжа??? Как на лыже 2020, которой не найти в каталоге или инете, отбойник с лыж старой серии Радикал оказался :nea: В детской ростовке 250евро :unknown: Может кто знает Достоверно, подскажет? Добавлено через 3 минуты Цитата:
Поэтому катаю то что потяну - осознанно! |
Цитата:
Скинет -идеальный продавец, много раз у него брал лыжи-всегда все идеально. Например, я брал у него Армаду 2 летнюю, ничем не отличающуюся от новой, и Head Rebel GSX WC - годовалый, выглядящий, как новый, за такие гуманные деньги, что даже озвучить здесь не решусь, чтобы не вызвать зависть и удивление. Абсолютно надежный продавец, вежливый, высылающий фото волосинки, упавшей на лыжу. Пока есть такой продавец-просто смешно покупать новые лыжи :))))))))))))))))))) |
Цитата:
В Харькове веселее, сайт и реал сильно отличаются ( |
@Skyclub , 100% себе брал там и жене, жене вообще брал в 2019 осенью модель 2018-19 salomon s/max 8 w. Состояние новых, сервиса не видели и все было идеально. На креплениях бнло ннсколько точек от палок, такое впечетление, что их раз 6-7 одеаали. Цена 6300гр. Я сегодня смотрел у них. Есть что взять к примеру ATOMIC REDSTER S/9 165 ростовка 270єв. 2019год кажеться. А состояние посмотреть, просишь сфоткать лыжи по частям и со всех ракурсов, они это делают. Да и на почте осматриваешь, если нашел изьян, обратно отправил и сам при этом ничего не теряешь.
|
Цитата:
и нет у них альтернативы-выбора кроме нее, даже Жс Ж9 165 ростовка, это вообще для кого :unknown: Хеда, Саломона, Фелкл нет и не было нормального, мониторил пол года... |
Плюсую за скінет. На вайбер написав модель і ростовку і скидають купу фоток в нормальній якості і не тільки в повний зріст.
|
Я так и делал, просил чтоб сфоткал топшит по частям, с боку и скользяк. Да и на почте осматриваешь, высылают по наложному платежу. Я брал 2 пары и без проблем все было. Посмотрел опять лыжи 2020год 9180гр
|
Цитата:
|
Визначився. Дякую всім, хто допоміг! Буду брати VOLKL RACETIGER SL 165 см. Є декілька варіантів, в діапазоні 12-16K.
Єдине, не зовсім розібрався у чому відмінність окрім років випуску. Буду вдячний, якщо підкажете. VOLKL AW 16-17 RACETIGER SW SL UVO VOLKL AW 18-19 RACETIGER SL VOLKL AW 12-13 RACETIGER SPEEDWALL SL |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:10. |