Инкубатор Раздел для новых пользователей, которые не могут создавать темы в других разделах. Если Ваша тема будет актуальна - модераторы перенесут ее в профильный раздел. |
29.11.2017, 14:12
|
#4461 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@desperado, у вас техники не хватит правильно согнуть эти титановые пластины. Кстати, почему такие ограничения по выбору? Почему только три лыжи?
|
|
|
29.11.2017, 15:02
|
#4462 (посилання)
|
анти-лом.
Снаряга: Head Magnum, Salomon 24h
|
Там титановых пластин сроду не валялось, почтеннейший desperado слегка ошибся в формулировке . То титанал, в смысле дюралевая бляха. Титана в ней не более 6%, где-то как в глине)) @Sheridan, эти не очень бревно, мягче чем MX. А Elan Explore Erise вроде как позиционируются производителем как прокат. Не замягко будет?
|
|
|
29.11.2017, 15:03
|
#4463 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
@Sheridan, дякую за пораду.
Зупинив свій вибір на них, бо ціни більш-менш прийнятні за, відносно, не старих років моделі. Перелопатив багато продажників і весь сландо, зупинився на цих. Можливо є більш достойніші моделі по х-кам за таку ж ціну , але вони значно старіші, по 7-10 років, я такі сам маю, тому хочу оновити. А купляти щось значно дорожче, "свіжіше" і ще вищим класом не маю бажання, бо не знаю як піде катання через ті зв"язки.
|
|
|
29.11.2017, 15:08
|
#4464 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від Lom
позиционируются производителем как прокат. Не замягко будет?
|
Там не пена, а какое-то спец дерево плюс фибергласс. Катал я его, он ничо так. Даже на мои 85 кило и 500 единиц агрессии
|
|
|
29.11.2017, 15:52
|
#4465 (посилання)
|
Новичок
|
@Sheridan, а якщо вага сотка? Як при такій вазі буде на цьому ЕЛАН?
Вирішив таки зупинитись на тих прокатних еланах. Підозрюю, що Lom правий і вони будуть зам"ягкі. Але якщо не підійдуть, то віддам батькові, він також хотів свої дрова старі поміняти) Катання в нього сині/червоні, не динамічне, то йому точно підійдуть. Так що є запасний варіант). Але вага в нього 100 кг.
|
|
|
29.11.2017, 15:59
|
#4466 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
@desperado, если бы вы собрались в карвинговую школу, то я бы отговаривал, конечно. Но с такой нагрузкой и частотой катания этого Элана хватит с головой навсегда
|
|
|
29.11.2017, 16:49
|
#4467 (посилання)
|
анти-лом.
|
@desperado, навіть якщо у Вас збудиться нездоровий ентузіазм, і через сезон захочеться чогось на кшалт трамвайної рейки, то навряд чи буде проблемою продати того Елана з мінімальними втратами. Бренд порядний, модель нова.
P.S. Щоб надрукувати український апостроф ’ , необхідно наступити на лівий Alt, на цифровій клавіатурі набрати 0146, відпустити Alt. Як рідного прошу, бо мені вже від тих лапок посеред слів нагла кров очі заливає ))
|
|
|
29.11.2017, 20:54
|
#4468 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Fischer RC4,Head Vector evo 110
|
@Lom, А Буковеле можно взять на тест лыжи Elan?
|
|
|
29.11.2017, 21:16
|
#4469 (посилання)
|
анти-лом.
|
@Sumrok, не знаю. В Букопрокатах вряд ли, там преобладает перекрашеный позор Фишера RX Fire. Но вся дорога на Поляницу - один большой прокат. "Ищите и обрящете" © Матфей. Вряд ли он катал на горных лыжах. Зато знал шо делать, есть смысл прислушаться
|
|
|
30.11.2017, 11:38
|
#4470 (посилання)
|
Новичок
|
Lom, Sheridan, ще раз дякую за аргументовані поради і рекомендації. Дійсно допомогли визначитись. Таки взяв вчора ті Елан для прокату).
P.S. Lom, тонко)) , зацінив) . Самого нервують ті "даблапострофи" в тексті, просто вчора трохи поспішав, бо ті елани притримували для мене). Виправлюсь).
P.P.S. А kastlе візьму собі обов'язково, рано чи пізно) лижі цікаві, сам бренд цікавий, не такий масовий і з інтересною історією. Ще би десь знайти їх в прокаті для проби). Карвінг школа обов'язково. Мат.часть по лижах обов'язково)
Всім вдалого і приємного сезону.
|
|
|
Тут присутні: 9 (учасників - 0 , гостей - 9)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 41 (72%) | 15 (26%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 42 | 141 | 41 (72%) | 15 (26%) | 1 (2%) |
---|
Month | 5 | 103 | 3718 | 12284 | 2312 (61%) | 1433 (38%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|