![]() |
От якби ще доповнили смайликом :).
Але, коли вони помиляються, чомусь ніхто не вередує-РАЗНОЖКА( о боже) чи сидить на дупі, чи внутрішня(який жах) :) |
@Skyclub , звідки ми знаємо, що їм кажуть в роздягальні при розборі польотів?
|
Мабуть, лишаються без пива :)).
Я не про них, я про наш форум перфекціоністів |
У темі 1 додатків
У спортсменов топа мира никогда и не было идеальной техники. На подиум приезжают уникумы! Идеальная у демонстраторов ))) В нашем понимании, мы ж на фотки пялимся ) Хотя спортсмены в свободном катании тоже могут это делать красиво.
Я не понял, как разножка помогает больше веса на внешнюю. Вес на внешней это кайф. Разножка исчезает сама при больших углах закантовки, как я и подозревал. Ботинки не мешают, Лом! Поснимал себя пару спусков. С понедельника соберу видос, обсудим в динамике. Вкладення 27961 |
У темі 1 додатків
Ден, это было первое фото на этом форуме, где нет разножки :)))))))))))
Разножка исчезает сама-воооот!!! И напиши это, плиз, ЖИРНЫМ шрифтом специально для сектантов! Я бы добавил-исчезает сама, если других ошибок нет :))) А вот вам еще фото кайтера. Идеально стоят голени, так? таз сдвинут куда надо? Подрисовать руки и отвернуть голову от кайта влево -и вуаля-получите идеального лыжника. Разножка есть :ROFL::ROFL::ROFL: |
Цитата:
Кстати, какой радиус? |
У темі 1 додатків
|
Радиус хз, гражданская слаломка 165 см. Гляну както
|
http://extreme.com.ua/forum/attachme...82176_o-1-.jpg
Цитата:
Цитата:
я вже написав вище, що я думаю про це, але можу конкретизувати коліно внутрішньої ноги, сильно зігнутої в стегні (кульшовому суглобі), так само має бути добре зігнутим (гострий кут) тобто внутршня стопа підтягнута назад, а гомілка тисне на язик ботінка умовно кажучи внутрішня нога має знаходитись в "передній стойці") Важливо тільки це! Яка при цьому розножка велика, середня, мала, відсутня - не має абсолютно ніякого значення! на задній фотці положення ніг ідеальне, на передній - ні (внутрішня виїхала вперед) Розножка є на обох фотках, при чому в сантиметрах вона може бути меншою навіть на “неправильній” фотці І так, спортсмени в трасі часто помиляються, так і задумано Дивишся телевізор і вчишся аналізувати відео, мені допомагає |
Цитата:
С узким ведением и длинными дугами тоже с разножкой проблем нет, если помнишь о ней. Пытается загнать тебя в заднюю стойку, но с жесткой пяткой это ваще не проблема |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:47. |