Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Карвинг: техника катания (https://extreme.com.ua/forum/105-karving-tehnika-kataniya/)
-   -   Ломы и как с ними бороться (https://extreme.com.ua/forum/karving-tehnika-kataniya/1720-lomy-i-kak-s-nimi-borotsya.html)

Albertowych 04.03.2010 20:13

я ТАК зрозумів, що це стойка лома :D

Инструктор 04.03.2010 20:20

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 64014)
я ТАК зрозумів, що це стойка лома :D

Павільно зроуміли:agree:

christine 04.03.2010 21:19

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 63738)
Народ, вы о 14-ке? Там же справа сверху афигенный скикросс участок!!! Повороты больше 90 град. Я там был в восторге. Какие бугры?

За что минуса - не знаю, но это ваши дела.

А 14-ю К могу вспомнить с благодарностью. Длинная, раскатистая, сбоку отретраченная (тогда еще морозная), скрипела как стиральный порошок и афигеннннный поворот потом налево на мостик и выход к 13-му подъемнику. К 13-тым. Любимым...:ROFL:

Albertowych 04.03.2010 21:28

Цитата:

Коментар від christine (Коментар 64040)
За что минуса - не знаю, но это ваши дела.

А 14-ю К могу вспомнить с благодарностью. Длинная, раскатистая, сбоку отретраченная (тогда еще морозная), скрипела как стиральный порошок и афигеннннный поворот потом налево на мостик и выход к 13-му подъемнику. К 13-тым. Любимым...:ROFL:

:air_kiss: Ми ТУТ про лосів розмовляємо.:pleasantry: А про якість трас то можна і в Колибі, або Буковель 2010 поговорити. Велкам :friends:

А мінус, тому що знає і порушує САМ.:D

пс мені тут також треба мінус вліпашити за офтоп.:oops:

christine 04.03.2010 21:41

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 64048)
:air_kiss: Ми ТУТ про лосів розмовляємо.:pleasantry: А про якість трас то можна і в Колибі, або Буковель 2010 поговорити. Велкам :friends:

А мінус, тому що знає і порушує САМ.:D

пс мені тут також треба мінус вліпашити за офтоп.:oops:

Зрозуміла. Але нікому і ніколи мінуси не вліпляла і не буду. А з приводу трас - це просто емоції переповнювали. Згадала просто той кайф...

Neon 10.03.2010 19:10

хто сказав, що ломів на буці стало менше ?!
неділя якась з 13 трас, їду і прикриваю своєю тушкою знайому, получаю боковий удар на повних ходах. причому їхали збоку траси, щоб нікому не заважати. щей возмущається, що я невмію кататись і недаю кататись іншим.

в тойже день, 14 траса, приблизно 3 година дня, лом врізається в мою маму, в результаті в неї зломана ключиця, лом швиденько став і втік. :( от так то...
+ за день декілька раз ухилявся від подібних атак... :(
імхо на бук тре їздити в такомуж захисті як і на фрірайд.... а то і в кращому.

Зёбра 10.03.2010 19:15

Я наблюдала картину на 13. Парнишка нёсся на полном ходу вниз, видно было, что понятие не имеет как тормознуть или хотя бы повернуть....со страху усаживается практически на задники, влетает на мостик со всей дури, и швакается в сетку. Видать такой не первый, уже подготовили улавливатели. Но на это смотреть было страшно, я думала он в котлетку превратится.

Пару раз уворачивалась от ломов, но если б в меня въехали, то от меня бы комочек ненужностей остался б....

Salseros 10.03.2010 20:52

Цитата:

Коментар від Офигелия (Коментар 64871)
Я наблюдала картину на 13. Парнишка нёсся на полном ходу вниз, видно было, что понятие не имеет как тормознуть или хотя бы повернуть....со страху усаживается практически на задники, влетает на мостик со всей дури, и швакается в сетку. Видать такой не первый, уже подготовили улавливатели. Но на это смотреть было страшно, я думала он в котлетку превратится.

Теперь смотрим на название темы...:wink:
И ответ на вопрос "как" становится очевиден: убрать сетку!!
Простите, вырвалось:pardon:

Neon 10.03.2010 20:55

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 13895)
Отстрел? Нельзя. У нас - заповедник.

тащо сітку теж неможна забирати...

сорь офтоп

nep4uk 15.03.2010 11:04

YouTube - Горные лыжи, crash! Жесть!

Maximilian 15.03.2010 12:11

так это чье видео? резалты есть?

Albertowych 15.03.2010 12:36

Однозначно верхній не правий, але перетинати схил поперек, в ділянці підвищеного ломізму, також не є благорозумно. Я в таких ситуаціях приторможую і виставляю руку в сторону повороту.

nep4uk 15.03.2010 13:21

Неправий, так, але і нижній "вчудив". Отак безапеляційно перетинати схил... і до-речі витягнута рука також думаю не панацея, "лихачі" навряд чи знають що воно означає. Куди безпечніше повернути голову і оглянути тили, причому 2 рази, як на байку.
Ну а про верхнього нічого казати :skiing: Причому верхній в шоломі був.

Albertowych 15.03.2010 13:44

Цитата:

Коментар від nep4uk (Коментар 65677)
...... Куди безпечніше повернути голову і оглянути тили, причому 2 рази, як на байку.
....

Це безперечно і обов'язково.

Зёбра 15.03.2010 17:02

на таких развилках я сторонник не менять траекторию, она должна быть прогнозирована, хочеш сделать зигзаг удачи, осмотрись, я себя люблю, по сему на развилках притормаживаю с краю и жду, пока особо локомотивные пронесуться, а между чайниками и на одной лыжке можно промелькнуть.
А если несусь вниз, а снизу кто-то с фотиком, то такие особо прикольные на такие случаи места, объезжаю подальше.
Как по мне оба виноват. О правилах пересечение склона трубят постоянно, как и о виновности верхнего мчащегося.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:19.