![]() |
Мені Даяна перкробляла устілку яку мені робив чувак з Голандії, який проходив іх курс. Але то була мінорна правка, загалгм все ок. Райлі Макглешен проходив той курс і користується знаннями. 20к досвіду і відповідні мізки треба щоб придумати і/або вдосконалити технологію, але для навчання достатньо вже хорошого вчителя, практику і здібності учня.
Я б дуже хотів робити собі боти. В мене зараз такий сетап, що я можу лиже карвити, а брашд/стірд варіант не можу їхати і то цей варіант в мене з примотаними скотчом нарізками. В Харба, Даяни ідеальний сетап. Подивись останнє відео то на початку сезону з коментами, це нові боти, з минулого року здається. Це ідеал, поезія. Такого мало побачиш в інтернеті. Без ботів він би так не поїхав. |
|
|
@Mik , йоу бро! Радий бачити. Я такого гіпер фантома раніше не бачив ніколи
|
|
У темі 1 додатків
|
Цікаво, шо Хіршер теж катає кривий вільвєт, як і ми )
|
якось і я так спробував, на Хєд Сл Рд крепи на першій рисці 80дін, бо у самого було 63кг, жорсткий синій схил - ті волни вдарили в бот - той в кріплення - лижа допобачення :oops:
на 100 вже сциконув крутити Марсель схоже на м"якому розважається, після розбитих трасс Сл, коли ти останній з 30 - маєш бути кращім, цей "кривий вільвєт" для нього пухова перина ;) |
У темі 1 додатків
|
Цікаво, як він тиснув на нижню лижу. Пам'ятаю, як колись тиснули на язики ботів. Мені було дуже дивно читати, слухати.
|
цікаво якою частиною ноги відчуваеться тиск, хтось може пояснити?
Додано через 10 хвилин Цитата:
|
@igrus, це трохи не так працює. Ти не дав відповідь на жодне з моїх питань.
Пи. Си. На це твоє питання я відповів ще 2,5 роки тому. Але ти не пам'ятаєш, що писав протягом одного дня (часто сам собі суперечив), де тобі пам'ятати, що було колись(що я з цього приводу казав) . |
|
Шось йому зайшло, схоже )
???? ???? #CARVE #?????? #?????SKIING #?????CARVING | Instagram |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:10. |