![]() |
До речі, я згадав, тут один рейсерок говорить в розділі що не треба робити, то "не треба закручуватися": How to use your Upper Body correctly (ft. Top University Racer) - YouTube
Каже, що це все псує. |
... И сходились мы на том, что оставшись при своём, расходились, а потом давай сначала.
|
Цитата:
|
@Lyubomyr, це все легко вирішується нагорі. І взагалі не вирішується в теорії. (я про різні погляди)
|
Цитата:
ви представники двох різних шкіл - закручування корпуса в поворот і розвертання від повороту. Ніхто нікого не переконає, бо так кажуть ваші вчителі і так будете вважати і ви. В обох варіантах можна добре катати Трохи накину) Раніше я вже писав свій варіант з корпусом - нічого крутити спеціально не треба. Корпус іде собі більш-менш вниз, просто лижі приїзжають самі поперек корпуса в кінці поворота. Тому в самому кінці поворота і виникає ця контрротація (СА) І з цим положенням корпуса (контротація для старого поворота, яка є одночасно ротацією для нового) починається початок нового повороту - заклон, інклінація, падіння в центр нового повороту. Тобто, фактично, поворот починається з ротацією корпуса, але не спеціально зробленою. На фото це нижні 4 кадри. Потім майже весь поворот корпус і лижі ідуть в одному напрямку https://extreme.com.ua/thumbs/600/ht...suBpa8G9sqBnmQ На рахунок прикладів з контрротацією (СА) на трасі біля прапора - це просто ухиляння від прапора, нічого більше. Там де не треба ухилятись (сучасний слалом) корпус іде завжди по лижам! https://extreme.com.ua/thumbs/600/ht...BlZ_1tCcCA90cA https://extreme.com.ua/thumbs/600/ht...nlWhJXTPI02qCg І подивіться на старому фото з контрротацією положення внутрішнього коліна) Зрозуміло чому для Харба фантом мув такий важливий?) |
У темі 1 додатків
Вкладення 47444 чомусь в мене класика інакше виглядає
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
колись мені підказали, потім я комусь думаєш хтось навчиться з твоїх порад і створить конкуренцію? - неа) треба мати базу спочатку, щоб на неї щось нове липло, а містеру "венігрєту" це не грозить) |
о!! ДЮСШ в єфірі.. :)))
останне твое корисне ще було з часів ВЕЛИКОГО ГУШМАНА :))) |
не будеш пити таблетки, получиш по жопі:acute:
|
Я чекав коли ти прийдеш :-)
В принципі, мені підходить таке формулювання як ти написав. Це положення корпусу що я роблю на свому аватарі я називаю CA і це результат ціленапрвленого навчання і постійного фокусу. Те що робить Хелюва і його хлопці вони теж називають СА і цьому навчаються. А те що робить Томас -- це інше. До речі, Skyclub на свому аватарі теж добре виглядає в цьому відношенні. |
@Lyubomyr, :preved:
|
@Skyclub,
Я думаю, що ми таки можемо зійтися на тому, що Томас і ви всі як його послідовники не створюєте вираженого кутового положення, як у лижників які я показував на відео. Я думаю ви це свідомо робите. |
Jf Beaulieu - YouTube
насправді теж дякую, шо відкрили для мене цого хлопця, я його бачив на цьогорічному конгресі топів в канаді, але не цікавився їм, більш копав другого канадійця и решту, бо на думку мою вони ліпше його ідуть, але досвід в нього мені цікавий я побачив, що за 9 років він повністью змінив підхід бачення початку повороту та решта.. підсидів Харба та азіатів 👍 це і є вірний шлях не триматися якось конкретної віри а будувати свое.. 👌 насправді цьогорічний сезон би в зад.. ⚠️ Додано через 3 хвилини Цитата:
я знаю, що це не сварка-слово, то як тітул.. і рахуется круто.. ;) |
У темі 1 додатків
Цитата:
Порівняй з Харбом і з Томасом |
Цитата:
Ось Райлі - він за корпус по лижам (на прапорі). Наводить фотки такого положення корпуса з топовими спортсменами. З цим я погоджуюсь skiing square vs countered vs rotated - what is it? EXPLAINED - YouTube |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:09. |