![]() |
Я пас.
|
У темі 1 додатків
Цитата:
Я ніколи не катав по чорній 16, бо не потреби не було. Розібратись зі червоними би..;) Почав в останній день цього сезону..;) Вкладення 47486 Так що на наступний сезон є багато планів, та пас казати не збираюсь,)) Та ще одне, потрібні лижи для такого не з 12 радіусом , а десь від 14,5 до може 16.. І це теж дуже важливо мати опір зо снігом відповідний А поки літо, треба тільки мати надію на то, шо всеж буде щось попереду в плані сезонів, та часу і змогу на ті сезони |
Ігрус, напиши Томасу що він зависоко встає, про малий накат не забудь.
Демонстрация поворотов на кантах с сохранением сбалансированного положен... | Instagram |
Цитата:
якшо тебе таке влаштовуе та є змістом та цілью, то я хочу поперкдити решту чітачів, шо таке має бути причиною не відчувати контроль та спокій на сложніших відрізках трас |
Цитата:
|
Цитата:
але амплітуда верха до туристичноі стійки, топто ноги зігнути в колінах, корпус не прямий та статично заблокован, руки на місці (в тебе вони знизу, не працюючі) в житті та в дінамитці він, думаю, амплітуду вставання скорочує.. встае в карвінг стійку, не туристичну |
Так і знав, що будуть руки. Ти росслабон слово розумієш? Як руки вплинули на мою траекторію, дугу?
Я не питав чи ти Томас і що там робиш. Я тобі демонструю рослаблену їзду. |
Цитата:
повір, мені все одно.. але хочу нагадати ,щоб решта колистувачив не робило такого.. чи вважала за це на увагу, якщо хочить прогресувати.. хочешь мене переконати нащо руки внизу, пробуй.. ;) |
Ти в черговий раз довів, що нічого в лижах не розумієш. Якби руки просто висіли, я б 13 так легко не катав. Просто того, що я там роблю зовнішньою рукою(супровід в впродовж повороту, і то є рух, якому не легко навчитись.) але для людей, які не вміють їздити, або експертів як ти, руки статичні і непрацюють.
|
добре рукУ внутрішню..))
твій причино слідчий звязок мене не дуже вразив, звісно я не на змаганнях з тобою про навчанність та розум.. але про руху зовнішню та звязок з зовн. ногою я ще писав років 10 точно в зад.. повір, мені твоі висновки про невченість я переживаю вже не усміхаючись даже, бо готов до посилання звідти куди завгодно.., крім простого дякую за час я ніц звіце не вийму корисного для себе, але повторюю, що коли ти змінюещься то я в цому теж приймаю участь.. мені це важливише ниж твое дякую за час відповіді ;) якшо я тебе таким чином змінюю, то нового учня я зміню за години на снігу.. бо я на тобі тренеруюсь в дуже складних умовах неповаги та образ ;) так шо дякую, що читаешь мене та реагуешь.. мені це корисно в треш умовах шось донести ;) не зважай,я не чекатиму відповіді ти є інструментом для переконань, тих хто мене слухае на снігу :) |
Дуже багато треба написати для опису того, що тут бачу.
Перше фото з Харбом і контрротацією плечей. Я так сприймаю здорову КР. Складна навичка і я робив для цього багато вправ. Це дозволяє мати " візуально стабільний корпус в коротких та середніх поворотах." Зауважу, що положення тазу практично не змінюється. Тому контр рух, бо плечі скручуються в протилежному напрямку. (мабуть більше заплутався, ніж пояснив)) Друге фото я би не порівнював з першим. Якщо порівнювати з першим, то треба момент перед уколом палицею. Третє фото нейтральне положення (ні ротації ні контр.) Хоча Райлі пояснює ці поняття інакше. Він бере до уваги положення тазу. Якщо цікаво, знайти відос. |
В коротких повертають лижі, таз до певного кута (відносно лінії схилу). Потім іншу сторону до певного кута. Якщо взяти мінімум 45° в одну і іншу то разом 90. А при цьому плечі цього нероблять. Це буде стабільний корпус, але за рахунок контрруху
|
Роліки рахуються?
5 липня 2023 р. - YouTube Добавлено через 1 минуту Це не помітно. І не має бути більше, ніж потрібно. Для компенсації закручування |
#210 в темі про Томаса. Невже там недосконало? Як на мене, там добре видно, яким має бути корпус.
|
В довгих поворотах третю фазу також трохи дотягую рукою. В коротких, після лінії схилу треба трипиняти закручування бо вийде вже не короткий. Треба дозволити тазу ще поїхати в поворот, а плечам ні. Це і буде контр рух.
Добавлено через 3 минуты В тому відео замалий КУТ, десь приблизно (30°). Тому це не так помітно. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:19. |