![]() |
Хлопці, вибачайте, справді набридло...
|
Я, чесно не розумію і ніколи нерозумів, як можна побачити, зрозуміти та описати те, чого ти неробив. Якщо я дивився якесь відео років 5 тому, з Райлі наприклад, то картинка була розмита і я сприймав всю картинку як одне ціле. Тому висновки були ніякі. Після декількох років та купи різних вправ я почав бачити те, чого колись не помічав.
Дуже дивна штука. Може у інших інакше? Ви бачите навіть не зробивши нічого навіть і близько подібного? Як так. |
Все вірно, якщо ти цього не робив, то скоріше за все твоє розуміння це ілюзія. Наш мозок пояснює будь яке явище любим доступним способом. Тому в лижах стільки непорозумінь. В мене було кілька разів, що я щось розумів неправильно. Деякі явища взагалі колись не бачив, які потім стали очевидними. Деякі я ще не до кінця розумію.
|
Саме з цих причин пишу, що можу зрозуміти з досвіду. Кажу про це тут давно.
Добавлено через 26 минут Анекдот на завершення. - діти (роми) сперечаються, яка булочка смачніша. Один каже з маком другий з повидлом. Третій ; - ні, сама смачна з заварним кремом слоєна. Його питають ти їв? -ні, брат бачив як їли. |
У темі 1 додатків
Цю фотку я б не коментував))
Я немаю уявлення, як можна так їхати. Але хочу колись копнути в цьому напрямку. Вкладення 47547 |
@Mik , тут дуже схоже на strong alignment. Любомир розкаже, це його тема. А ми бачимо чудові СА та СВ. А Скайклаб чомусь бурчить.
Хто на фотці? |
@Sheridan,
Paolo Schwarz | Enero | Instagram |
|
@Mik , ти про antisteer, чи про купу тупих та двох розумних?
|
@Sheridan,
Та про все разом. Пригадався один відос, який колись дивився. Про те, чому правда в епоху інету стала непотрібна. Знайду - в колибу закину. Може комусь буде цікава думка, хз. |
Класне демо. Хто знає як таке робиться?
Ski Practice 4: Brushed Carve Demo - YouTube |
кто ездит малый радиус, тот поймет ..)
хороший динамичный короткий - это пружина, какая напрягаясь - стреляет и в конце импульса стрельбы напрягается (заряжается) снова .. и так по ритму работает как курок механического пистолета впринципе не потребляя много сил стрелка :))) нв видео же ступень выше этого пистолета, когда пружина не особо блокируется и проворачивается , гдето нивелирует курок и вистрела впринципе не происходит.. ))) так и катится на холостых... ))) когда уже настрелялся за много лет)))) еще раз говорю, понимать это не обязательно.. НО учится надо именно с жестко закрепленной пружиной ;) |
@Lyubomyr , стопи + фантом + браш, чи я не розумію, про що ти питаєш 😳
|
Тут питання, як він робить таке контрольоване, лагідне проковзування. Друге, як виходить такий радіус і такий слід а не просто знос лиж вбік який можна побачити часто в коротких поворотах багатьох лижників. Ну і ще, завжди цікаво, що ви бачите тут по розгрузці — вверх чи вниз.
|
Я тут бачу класичний поворот на карвлижі. Так колись катався і сам, ну майже так))) Одне, що тут немає (непомітно) переступання, та немає відриву хвоста внутрішньої лижі в повороті.
Ще важлива відмінність. В таких поворотах ніби робиш укол палицею і обїзджаєш укол.)) Зараз все інакше з уколами. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:50. |