![]() |
У темі 1 додатків
Цитата:
А до Ваших слів хотів би додати тільки фото відомої людини. Щодо меніска чудово розумію - у мене та ж проблема. |
@HappySkier , для мене люди яки приймають учачть у такого рангу змаганнях, володіють досконалою технікою. ДаЙОш рАзнржку! 😂
|
Цитата:
Добавлено через 7 минут http://extreme.com.ua/forum/attachme...-alps-m-gs.jpg що можна сказати про розножку по цьому фото? виглядає в пів лижі) та нічого не можна сказати) з такого ракурсу (під 45 градусів) на всіх фото буде виглядати як "конська розножка" обєктивно розножку можна оцінити тільки на фото строго в профіль. тут, доречі, вона, схоже, буде мінімальна |
@mansrzv , спостерігав за повторами спусків на кубку, приблизно в черевик. +/-
|
ну найшли собі люди причину всіх бід - розножка, нііставо борються в цьому сезоні)
перед цим був еталон техніки - "сядь на стульчик сбоку", від чого розножка реально зашкалювала. завтра будуть ікс витравлювати нормально) |
на фото МХ, БЕЗ розножки НЕ зможе стати в таку позу, щоб виграти секунди. Інша справа, коли лижник, на пологому починає поворот з внутрішньої, виставляючи її вперед. то є зло. про цю розножку і йде мова.
Якщо ви цілий день катаєте, як МХ на фото, то ніхто не зробить вам зауваження за ту розножку. бо інакше не можливо, в такій позі. |
Хрен на неё ,на разножку. В прошлой буковельской методичке она присутствовала. И мы учили, и люди катали .. и всё было нормально. Гораздо большая, можно сказать, криминальная, ошибка - это КАТАНИЕ, подчеркиваю, катание, а не окончание каких либо поворотов в задней стойке. Разжевываю, потому, что иногда не очень внимательно читают написанное и что-то домысливают. Так что, лучше катать и не париться. Разножа = это особенность современной техники.
Часто приводят в пример фотографии спортсменов на трассе. У них борьба за сотые доли и безумный арсенал технических приемов. Если надо, проедут с разножкой, слии оправдано, то и в задней стойке (Боде Миллер классный чувак) Но чтобы катать как Тед Лигетти, нужно родиться Тедом Лигетти. Ктати, кто - нибудь потеет когда катается? Я не о жаркой погоде, а о чрезмерных усилиях, если, что!!! :) ;) |
@mansrzv, якраз в продовження нашого діалогу - там виклали відео виступу Міхаели в Банско, то прошу звернути увагу на ширину ведення лиж. Не дивлячись на швидкість і неймовірне "ковбашення", ширина ведення лиж майже завжди залишається однаковою, незалежно від фази повороту.
Так, я лінійкою не міряв, але це візуально добре видно, погоджуєтеся? |
Примерно ноль на старте и крайний поворот вынос сильного канта вперёд для переканта ;)
@kiliweibel .... Quasi ipnotico ????... - Sciare che Passione | Facebook |
Цитата:
Але ширина ведення це не відстань між лижами (слідами на снігу), це відстань між ногами дивіться ще раз картинку вище |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:53. |