Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг |
29.01.2020, 17:08
|
#1641 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Atomic Vantage X 80 CTI, 2017-2018;
HEAD Icon TT500, 2011-2012;
Atomic Hawx Prime 120s
|
Цитата:
Коментар від SOUZmultFILM
@HappySkier , Хто сказав що розножка то погано ? Той хто каже що спортивне катання не еталон? Що тоді приймати за взірець? У всіх учасників кубку світу вона присутня, а вони мабуть більше в тому розуміють за нас, чи ні? А вдосконалювати свою техніку немаючи взірця то як? Значить кожна техніка вірна, карвить людина на двох кантах значить техніка вірна. Все інше ніщо. 😉 я до прикладу по синіх трасах можу розігнатись швидше за деяких на червоних і це не про прямі лижі мова, але скидаю швидкість свідомо бо меніск в 3 місцях порваний.
|
А я і не говорю, гарно це чи погано. Це питання залишаю теоретикам.
А до Ваших слів хотів би додати тільки фото відомої людини.
Щодо меніска чудово розумію - у мене та ж проблема.
|
|
|
29.01.2020, 17:21
|
#1642 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ELAN wingman 82 CTI 2020р., Tecnika mach1 HV110 2020р., Kellys viper custom
|
@HappySkier , для мене люди яки приймають учачть у такого рангу змаганнях, володіють досконалою технікою. ДаЙОш рАзнржку! 😂
|
|
|
29.01.2020, 17:33
|
#1643 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic D2 SL
|
Цитата:
Коментар від SOUZmultFILM
Хто сказав що розножка то погано ? Той хто каже що спортивне катання не еталон?
|
Добавлено через 7 минут
що можна сказати про розножку по цьому фото? виглядає в пів лижі)
та нічого не можна сказати) з такого ракурсу (під 45 градусів) на всіх фото буде виглядати як "конська розножка"
обєктивно розножку можна оцінити тільки на фото строго в профіль. тут, доречі, вона, схоже, буде мінімальна
|
|
|
29.01.2020, 17:37
|
#1644 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ELAN wingman 82 CTI 2020р., Tecnika mach1 HV110 2020р., Kellys viper custom
|
@mansrzv , спостерігав за повторами спусків на кубку, приблизно в черевик. +/-
|
|
|
29.01.2020, 17:55
|
#1645 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
ну найшли собі люди причину всіх бід - розножка, нііставо борються в цьому сезоні)
перед цим був еталон техніки - "сядь на стульчик сбоку", від чого розножка реально зашкалювала. завтра будуть ікс витравлювати
нормально)
|
|
|
29.01.2020, 19:59
|
#1646 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic :)
|
на фото МХ, БЕЗ розножки НЕ зможе стати в таку позу, щоб виграти секунди. Інша справа, коли лижник, на пологому починає поворот з внутрішньої, виставляючи її вперед. то є зло. про цю розножку і йде мова.
Якщо ви цілий день катаєте, як МХ на фото, то ніхто не зробить вам зауваження за ту розножку. бо інакше не можливо, в такій позі.
|
|
|
29.01.2020, 20:50
|
#1647 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Иногда из проката
|
Хрен на неё ,на разножку. В прошлой буковельской методичке она присутствовала. И мы учили, и люди катали .. и всё было нормально. Гораздо большая, можно сказать, криминальная, ошибка - это КАТАНИЕ, подчеркиваю, катание, а не окончание каких либо поворотов в задней стойке. Разжевываю, потому, что иногда не очень внимательно читают написанное и что-то домысливают. Так что, лучше катать и не париться. Разножа = это особенность современной техники.
Часто приводят в пример фотографии спортсменов на трассе. У них борьба за сотые доли и безумный арсенал технических приемов. Если надо, проедут с разножкой, слии оправдано, то и в задней стойке (Боде Миллер классный чувак) Но чтобы катать как Тед Лигетти, нужно родиться Тедом Лигетти.
Ктати, кто - нибудь потеет когда катается? Я не о жаркой погоде, а о чрезмерных усилиях, если, что!!!
|
|
|
29.01.2020, 22:49
|
#1648 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Nordica Dobermann SL
Nordica Dobermann EDT 130
|
@mansrzv, якраз в продовження нашого діалогу - там виклали відео виступу Міхаели в Банско, то прошу звернути увагу на ширину ведення лиж. Не дивлячись на швидкість і неймовірне "ковбашення", ширина ведення лиж майже завжди залишається однаковою, незалежно від фази повороту.
Так, я лінійкою не міряв, але це візуально добре видно, погоджуєтеся?
|
|
|
30.01.2020, 00:22
|
#1650 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від Dobermann
там виклали відео виступу Міхаели в Банско, то прошу звернути увагу на ширину ведення лиж. Не дивлячись на швидкість і неймовірне "ковбашення", ширина ведення лиж майже завжди залишається однаковою, незалежно від фази повороту.
|
ширина ведення і має бути однаковою, на ширині стегон (тазу)
Але ширина ведення це не відстань між лижами (слідами на снігу), це відстань між ногами
дивіться ще раз картинку вище
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 4 | 24 | 55 | 26 (72%) | 10 (28%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 5 | 135 | 511 | 84 (62%) | 45 (33%) | 6 (4%) |
---|
Month | 8 | 81 | 3725 | 11371 | 2303 (62%) | 1381 (37%) | 55 (1%) |
---|
|
|
|