![]() |
Цитата:
Дуже гарно було - якщо б після новички їхали так на червоних та чорних. Сам так спробую, цього разу цю 16 не катав, навіть 2а оминав, розумів що був не готов :oops: |
Цитата:
ТА ПОЛІПШУВАТЕ СВОЄ КАТАННЯ З ТАКОГО КАТАННЯ :good: |
еще пример
логика прохождения крутых участков типа красной трассы 16А, с синими отрезками.. крутой отрезок пролетает 95% лыжеиков, показывая катание только дальше, так проще, потому, что нет понимания сохранения безопасной контролирующей скорости на всем отрезке трассы, а не на отрезах 'каких умею' :)) правильнее сказать это более совершенное, логическое катание, какое никогда не будет помехой ближним учасникам катания, и по егергозатратам очень успешное, но к сожалению это не понимает 99% всего мозгоимеющего населения буковеля, одетого насильно в шлема :( карвинг 16А красный - синий - YouTube |
@igrus, ти, мабуть, таки був правий. Я сплутав ресурс.
Бажаю успіхів у всьому, що ти тут робиш. 24/7 ти тут. Так і продовжуй "окучивать неокрепшие умы"." Инергии" , ну ти зрозумів. Більше текстів-менше змісту, як ти вмієш. В тебе добре виходить. Я піду в бордери краще, ніж буду брати в цьому участь. Хай щастить. Since today, read only🧐 |
Мік, ти странная людина, ще більше страний лижник.. і то не тільки моя думка
ти був в колективу ВSS та нічого не зрозумів.. Б бейсік ти б ніколи не здав, бо не розуміешь що для чього потрібно, що з грубими помилками його не здають.. та якшо тобі начхати на базовый поворот та баланс, то це теж рахуется за не здачу другого рівня. короткий поворот для тебе теж я рахую недосяжен, бо жопа-сніг це одне, що тебе та багатьох інших цікавить в своему, та чужому катанні.. :)) це явно спостерегаеться по твому захопленню та генерації тік-току та инших видео. тебе не цікавить шлях, тебе цікавить окремий результат, який не можливо досягнути минуя ШЛЯХ тобі це намагались пояснити в школі, яле для тебе це довбні, яки ніц не розуміють в см платформ та спорт ботах ( від тебе я ніколи не бачив великі текстів, ну може пару цікавих відео, що сігналізує про те, що не все втрачене, є якась надія, стати на шлях який допоможе тобі багато чого зрозуміти.. Додано через 27 хвилин наприклад мого катання, то так.. я практично не приділяв увагу середнім, та великім дугам, мне це не бентежило бо неможливо все зразу охоплювати в своєму, та чужому катанні.. з ким я займався, ті показали гарні результати в дуже короткий час, для мене це досвід, для них це шлях до вірного розвитку, вони побачили, що свое катання треба міняти більше психологічно, ніж практично, бо слід дотримуватись правил змін, щоб новітній придбаний навик не зникав, а тільки нарощував силу.. та ще багато моментів в моїй новітній методітці.. ;) яку я не буду записувати для тебе на відео, бо вона ще не загального толку, а багато індівідуально. бо комусь треба щось ломати, а комусь напрацовувати нове.. ;) Додано через 4 хвилини ну і для єксперементу я викладу ці фото сьогодні, та викладу інші через деякий час, надіюсь вони, ті що будуть, задовільнят багатьох яки тренеруються в інсте та тік-току :))) |
У темі 5 додатків
|
Цитата:
|
У темі 1 додатків
|
Цитата:
тому і поклав сюди, шоб ті порахував дні.. а не роки. :))) сніжні дні тільки, бо вже кінец сезону майже.. це всегото пару добрих вправ, яки ти николи не зробиш, бо то нудно.. а тобі не звично нуднувати, бо треба втому, щоб порадіти в фелічите, як завжді.. я це не осуджую.. це 90% ШЛЯХ ВСИХ відвідувачив буковелю.. тому і така культура горнолижна в Укрвіні.. ( |
@igrus, тричі намагався зрозуміти, шо ти пишеш. я реально не можу, вибач.
ти так і не відповів, скільки років між фотками і чому вони однакові. це який поворот на фотках всіх? короткий? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:57. |