![]() |
@Sheridan, я почекаю. Ще пару років і на форумі головною темою буде плуг:good::beer:
|
@Mik, я не впевнений, що форум взагалі буде існувати через пару років )))
Бро, не грузись. На цей сезон вже все не важливо. В Києві ракети, сонечко і весна. Сподіваюсь, наступний сезон буде у всіх нас :friends: |
Ден, ти в житті когось навчив чомусь?
тобі казали слова вдячності? не із-за того, що це дорого, чи дешево.. швидко чи незручно-повільно, тяжко, чи просто., Просто по відчуттям мені кожен каже - дякую! бо я відкрив йому наве катання, яке не то, що зручніше та легше, воно таке, як саме бути.. та не досягнень в ному нема, бо є до чого прагнути.. ;) знаешь як нас назвали в буку останній роз?))) Зграя літаючих пенсіонерів.. :)) це не дуже образливо, я рахую, але... але.. ;) тобі особисто я підказав те що ніколи тобі не підкаже інструктор, бо кожен сам до цього мае підійти, розумом спочатку, а потім катанням.. Я тобі облегшив шлях, але тиж николи цим не скристаешся, бо знати треба як.. ;) дерзай дружище, дерзай.. ;) без плуга, та з закарпатським другом бажаю тільки терпіння та здоров'я, це все засвоїти ;) |
@igrus, ти так і не відповів, скільки років між фотками і чому вони однакові. це який поворот на фотках всіх? короткий?
|
Цитата:
Додано через 29 хвилин Цитата:
наступні будуть більше на повертаемость.. ти не зрозуміешь все рівно, мені щкода тих, хто не розуміете.. та минуя базу хоче зразу сісти на сніг.. :))) чи стуком по клаві наближати той момент пихаючись тіктоком)) в кожного шлях свій 👌 |
Лінійність це якийсь новий термін знову?
|
Цитата:
та не хоче розуміти.. що таке стійка, що таке базовий поворот.. та багато чого ще.. 🤔 лінійність то ваше все.. на шо спроможне 95% лижників України |
@igrus , кожен рік якась нова єрєсь 🤪 Діду, коли ж тебе вже відпустить?
|
У темі 1 додатків
Цитата:
Вкладення 47419 дощ!!! казали вони!!))) і відпустили.. :))) |
@Sheridan , а тебе ніколи не впустить.. бо треба щось розуміти, за гроші грубі теж не впустить тебе.. :(
лишайся де ти є, бо то теж непогано.. тобі насправді вистачає до феличити.. ;) нащо більше ;) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:58. |